Skip to content

Luo omat Firefox-teemat

20 de maaliskuu de 2021

Voit luoda omia Firefox-teemojasi muutamalla eri tavalla, mutta yksinkertaisin on uusin ratkaisu suoraan Mozillalta: Firefox Color. Sen lisäksi, että se tarjoaa yksinkertaisen käyttöliittymän omien teemojen suunnitteluun, sen avulla voit helposti pakata, viedä ja julkaista ne Firefox-markkinapaikkaan.

Kuinka ladata Firefox Color Theme Creator

Vaikka voit käyttää Firefox Coloria verkossa, lisäosa on yksinkertaisin tapa tehdä teemojasi ja testata niitä reaaliajassa Firefoxilla.

 1. Avaa Firefox ja siirry osoitteeseen color.firefox.com.

 2. Saapuessasi voit leikkiä Firefox Colorilla hieman, mutta sinun pitäisi vain hankkia lisäosa aloittaaksesi. Valitse Asenna Firefox Color sivun keskellä ladataksesi lisäosan.

 3. Valitse Lisää Firefoxiin.

Kuinka käyttää Firefox Coloria Firefox-teemojen luomiseen

Nyt kun sinulla on lisäosa, voit aloittaa omien mukautettujen teemojen luomisen ja tallentamisen. Kaikki on yksinkertaista ja graafista, joten ei tarvitse olla liian teknistä.

 1. Palaa Firefox Color -sivustolle.

 2. Tulet sivulle, joka sisältää selainikkunan eri elementtien värit. Näiden muuttaminen muuttaa niitä reaaliajassa sekä esikatselussa että selaimessasi.

  Jos sinulla on jotain mielessä, voit päästä töihin heti. Jos etsit inspiraatiota, voit ladata taustakuvan Firefox Colorin kautta. Yritä valita värit kuvasta.

 3. Kun täytät jokaisen värin, näet esikatselussa, mihin ikkunan osiin se vaikuttaa.

 4. Valitse Mukautetut taustat välilehti. Täällä voit valita Mozillan kuvion tai ladata oman taustakuvasi teemallesi.

 5. Jos aiot käyttää omaa taustakuvaa, sinun on leikattava se sopivaksi Firefoxin taustalle. Valitse Tai lisää omasi Valitse oma taustakuva.

  Mozilla ei ole vielä julkaissut tarkkoja määrityksiä Firefox Colorille, mutta 3000 x 650 kuvapistettä näyttää olevan hyvä arvio.

 6. Kun olet lisännyt kuvan, säädä taustan sijoittelua Firefox-ikkunassa sijainnin säätimillä.

 7. Kun olet tyytyväinen teemaan, voit tallentaa sen soveltumaan automaattisesti milloin tahansa. Valitse Sydän ikkunan oikeassa yläkulmassa tallentaaksesi teeman.

 8. Voit myös viedä teeman jakamista tai lataamista varten Firefox-kauppapaikalle. Valitse Viedä ikkunan oikeassa yläkulmassa aloittaaksesi prosessin.

 9. Firefox Color aloittaa ilmoittamalla, että aiot luoda pakatun teeman viennin. Valitse Seuraava.

 10. Sinua pyydetään luomaan kuvaava nimi teemalla. Tätä kutsutaan nimellä, jos lataat teeman markkinapaikkaan.

 11. Firefox antaa sinulle mahdollisuuden ladata ZIP tiedosto tai XPI-tiedosto. Valitse joko.

  XPI-tiedostot voidaan ladata toreille tai asentaa suoraan Firefoxiin.

 12. Onnittelut! Voit nyt luoda ja jakaa omia Firefox-teemojasi nopeasti ja helposti.