Skip to content

Luo valokuvamuistoja iPhonessa ja iPadissa

20 de maaliskuu de 2021

Tässä artikkelissa

Muistit ovat mukautettuja diaesityksiä, joita iPhone tai iPad voi tehdä sinulle. Ominaisuutta on helppo jättää huomiotta, mutta kun aloitat nopean ja helpon diaesityksen luomisen omasta valokuvakokoelmastasi, saatat löytää sen olevan sekä kätevä että korvaamaton.

Voit käyttää Muistit-sovellusta käynnistämällä iOS-kuvat-sovelluksen ja valitsemalla Sinulle. Valitse Näytä kaikki tarkastella luotujen muistien koko välimuistia.

Kuinka luoda valokuvamuistoja

Muistit luodaan automaattisesti iOS: ssä. Sinun tarvitsee vain jatkaa kuvien ja videoiden sieppaamista, ja Valokuvat lajittelee ne dynaamisesti muistoihin päivämäärien ja tietyn ajanjakson aikana tuotetun median määrän perusteella.

Jos haluat luoda oman muistisi valokuvien tai videoiden kokoelmasta, sinun on tehtävä se manuaalisesti. Se tarkoittaa, että lajitellaan ne räätälöityyn albumiin.

Kuinka luoda muisti manuaalisesti

Kaikki todelliset muistot eivät sovi tiiviisti valokuvien tulkintaan tapahtumista, lomista ja kokouksista. Joten haluat ehkä luoda oman albumin tai Muistin vastaamaan paremmin todellisuutta. Näin voit luoda uusia muistoja iOS: n valokuvissa:

 1. Käynnistä iOS Photos -sovellus ja valitse Omat albumit.

 2. Valitse + Uusi albumi -kuvake vasemmassa alakulmassa.

 3. Nimeä albumi ja valitse Tallentaa.

 4. Valitse valokuvat, jotka haluat lisätä albumiin. Voit selata valokuvia albumien mukaan tai selaamalla koko kamerarullaa.

  Voit myös lisätä valokuvia kamerarullalta erikseen tai ottaessasi niitä. Kun olet luonut uuden albumin, valitse Tehty. Kun katselet mitä tahansa valokuvaa, jonka haluat lisätä, valitse Jaa-kuvake ja valitse sitten Lisää albumiin ja valitse juuri luomasi albumi.

 5. Palaa Albumit-näyttöön. Alla Omat albumit, valitse juuri luomasi albumi.

 6. Valitse albumin otsikkoriviltä -kuvake ja valitse sitten Kuvaesitys. Albumi näytetään automaattisesti luotuna muistina.

  Valitse pelata -kuvake nähdäksesi koko näytön diaesityksen mukautetusta muistista.

Kuinka luoda tietyn henkilön muisti

Tämä on hieno temppu, joka luo dynaamisen diaesityksen tietyn henkilön valokuvista ja videoista.

 1. Kun Valokuvat ovat auki, valitse Ihmiset.

 2. Näet kokoelman albumeita, joissa on useita ihmisiä, jotka Valokuvat-sovellus tunnistaa. Valitse yksi näyttääksesi kaikki valokuvat, jotka kamerarullasi on kyseisestä henkilöstä.

  Tämä ominaisuus toimii nyt jokaisella kamerarullasi kasvolla – vain useista valokuvista löytyvät kasvot, jotka iOS-laite tunnistaa helposti.

  Jos haluat lisätä lisää valokuvia tälle henkilölle, valitse valikkokuvake ja valitse sitten Vahvista lisäkuvat.

 3. Valitse pelata -kuvake näyttää kyseisen henkilön koko näytön diaesityksen.

Kuinka luoda muistia tietystä päivämäärästä tai tapahtumasta

Voit seurata samoja ohjeita luodaksesi muistin ja diaesityksen tietylle päivämäärälle tai tapahtumalle kamerarullassasi. Näin:

 1. Avaa Kuvat-sovellus ja valitse Valokuvat välilehti.

 2. Siirry kyseiseen päivämäärään tai tapahtumaan käyttämällä Vuosia, Kuukaudettai Päivää välilehdet.

 3. Kun olet eristänyt valikoiman valokuvia tai videoita, valitse Valikko -kuvake, jota ilmaisee kolme vaakasuoraa pistettä.

 4. Valitse Toista ladataksesi valokuvia ja videoita diaesityksenä.

  Toista-painike on käytettävissä vain tietyissä olosuhteissa, joten on usein helpompaa luoda albumi manuaalisesti ja muuntaa se sitten muistiksi.

Kuinka muokata muistojen diaesitystä

Automaattisesta toiminnastaan ​​huolimatta Memories-ominaisuus ei ole täydellinen ihmisten, paikkojen tai tapahtumien tunnistamiseen. Tästä syystä Kuvat sallivat runsaasti tapoja muokata Muisti-diaesityksiä. Näin:

 1. Avaa mikä tahansa muisti ja valitse pelata -kuvaketta aloittaaksesi diaesityksen toiston.

 2. Napauta mitä tahansa näytön kohtaa paljastaaksesi muokkausvaihtoehdot.

 3. Valitse muistin tunnelma valitsemalla jokin seuraavista: Unenomainen, Sentimental, Hellävarainen, Kylmä, Neutraali, Iloinen, kohottava, Eepos, Klubi tai Äärimmäinen.

 4. Valitse muistin pituus: Lyhyt, Keskitasotai Pitkä.

 5. Valitse Muokata oikeassa yläkulmassa diaesityksen hienosäätöä varten. Täällä voit muuttaa otsikkoa, otsikkokuvaa, musiikkia ja kestoa. Voit myös muuttaa diaesityksen sisältämiä valokuvia ja videoita.

Otsikko-osiossa voit muokata otsikkoa, alaotsikkoa ja valita kirjasimen fontin. Musiikissa voit valita yhden kappaleista tai minkä tahansa kappaleen laitteen kirjastosta. Kun muokkaat muistin kestoa, Valokuvat-sovellus valitsee lisättävät tai vähennettävät valokuvat, joten haluat tehdä tämän ennen muokkaat valokuvavalintaa. Tämän avulla voit hienosäätää valokuvia, kun olet valinnut sopivan pituuden.

Voit lisätä valokuvan napauttamalla+”-painiketta ruudun vasemmassa alakulmassa, mutta voit lisätä vain valokuvia, jotka kuuluvat alkuperäiseen kokoelmaan. Jos siis luot muistin vuoden 2018 valokuvista, voit lisätä vain valokuvia kyseisestä vuoden 2018 kokoelmasta. Täällä luodaan uusi albumi auttaa. Jos et näe haluamaasi kuvaa, voit peruuttaa sen, lisätä valokuvan albumiin ja aloittaa muokkausprosessin uudelleen.

Et voi sijoittaa valokuvaa tiettyyn kohtaan diaesityksessä. Valokuvat sijoitetaan samaan järjestykseen kuin ne ovat albumissa, joka lajitellaan yleensä päivämäärän ja kellonajan mukaan.

Kuinka tallentaa ja jakaa muistoja

Nyt kun sinulla on mukautettu Muisti-diaesitys, haluat ehkä jakaa sen.

Voit jakaa diaesityksen tai tallentaa sen laitteellesi valitsemalla Jaa -painiketta sen toiston aikana. Kaikki tavalliset jakamisvaihtoehdot ovat käytettävissä, mukaan lukien AirDrop, Viestit, Mail, YouTube, Dropbox, Facebook jne. Voit jopa tuoda sen iMovieen jatkokäsittelyä varten.

Jos valitset Tallenna video, diaesitys tallennetaan Video-albumiin elokuvamuodossa. Tämän avulla voit jakaa sen Facebookiin tai lähettää sen tekstiviestinä myöhemmin.