Skip to content

Maadoitetut matkustajat kiipeävät Microsoftin lentosimulaattorille

20 de maaliskuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Pandemia on jättänyt matkailijat maadoitetuksi, joten jotkut pelaajat ovat siirtymässä Microsoftin uuteen lentosimulaattoriin 2020.
  • Peli tarjoaa realistisia yksityiskohtia ja täydellisen kartan maailmasta.
  • Jotkut lentokoneet eivät toimi pelissä realistisesti, yksi ohjaaja sanoo.

Koska koronaviruspandemia pitää ihmiset lähellä kotia, jotkut matkustavat matkustavat Microsoftin uuteen Lentosimulaattori 2020 nähdä uusia horisontteja.

Viimeisin kunnianarvoisen lentosimulaattorin versio julkaistiin äskettäin arvostelujen herättämiseksi. Peli on tunnettu realistisesta grafiikastaan ​​ja yksityiskohtaisista kartoistaan; joillekin peli tarjoaa sekä paeta synkistä otsikoista että ikkunan maailmaan, joka ei ole nyt käytettävissä suljettujen rajojen takia.

”Tunne melkein linnun kaltaiselta, se on jännittävä kokemus.”

”Olen huomannut lentosimulaattoreiden ympärillä enemmän keskusteluja peliryhmissämme ja sosiaalisen median sivuillamme kuin koskaan ennen”, pelisivuston Gamer Women omistaja Ashley Young sanoi sähköpostihaastattelussa. ”Melkein päivittäin joku mainitsee kauniit historialliset monumentit ja maailman maamerkit, joita heidän lentosimulaattoreillaan nähdään. Tunne päästä yli matkustamokuumeesta, yhteisöstä, upeista näkymistä ja laskeutumisen jännityksestä näyttää lisäävän lentosimulaattoreiden vetovoimaa vaikutuksen jälkeen koronaviruksen.”

Yksi pelin suosion merkki on, että joitain pelin lisävarusteita on myyty loppuun. Amazonin myydyimmät lentokepit eivät olleet käytettävissä ajanjakson ajan pelin julkaisun jälkeen, ja Amazonin nopea tarkastus tällä viikolla havaitsi, että monet eivät ole vielä käytettävissä.

Satelliittinäkymät Power-kuvat

Lentosimulaattori 2020Suurin vetovoima on sen täysin uudelleen luotu Earth, joka on rakennettu Microsoftin Bing-satelliittikuvilla ja Azure-pilvipalvelulla. Pelin avulla käyttäjät voivat lentää käsityönä tehtyjen lentokenttien, todellisten kaupunkien, vuorten ja maamerkkien yli 20 koneessa ainutlaatuisilla lentomalleilla. Kaikkia maapallon alueita ei ole saatavilla yhtä yksityiskohtaisesti, mutta yritys työskentelee päivitysten parissa.

”Luulen, että pääsemme sinne melkein kaikkialle”, Microsoftin lentosimulaattorin johtaja Jorg Neumann sanoi. ”Kaupalliset lentokoneet eivät lennä kaikkialle, ja joitain maailman alueita pidetään hieman syrjäisempinä. Mutta juuri niihin alueisiin aion keskittyä, koska tiedät Länsi-Euroopan ja Yhdysvaltojen olevan hyvä, eikö? haluamme keskittyä muille alueille, koska mielestämme ihmiset eivät ole olleet siellä, ilmailu ei ole oikeastaan ​​mennyt sinne. ”

”Lähes päivittäin joku mainitsee kauniit historialliset monumentit ja maailman maamerkit, joita heidän lentosimulaattoreillaan nähdään.”

Peli on itse asiassa niin totta elämästä, että se vetää todellisia lentäjiä. Steven Richardson, yksityinen suihkulentäjä, on pelannut Lentosimulaattori 2020 jopa kymmenen tuntia viikossa julkaisun jälkeen. ”Parasta MS Flight Simissä on sen hyperrealismi”, hän sanoi sähköpostihaastattelussa. ”Se on niin realistista, että näet lasten ja nuorten oppivan lentämään helposti lentotimulaattoreiden pelaamiseen käytettyjen tuntien vuoksi.”

Älä hyppää vielä ohjaamoon

Pelissä lentämisen oppiminen ei kuitenkaan tarkoita oikeaa elämää, myöntää Richardson. ”Joskus lentokäyttäytyminen voi olla epärealistista, ja jotkut ohjaamon toiminnot eivät toimi todellisessa elämässä”, hän sanoi. ”Tämä vaikuttaa kuitenkin vain niihin, jotka todella tietävät tietyn lentokoneen.”

Pelaaja Adam Drexler sanoo kääntyneensä Lentosimulaattori lukituksen aikana, koska hän kaipaa matkustuskokemusta. Ammattilaiskoripalloilijana hän oli tottunut elämään tien päällä ennen koronavirusta. Altis liikesairaudelle, hän sanoo nauttivansa joskus simistä enemmän kuin oikea asia.

”Rakastan voivani nousta taivaalle ja pystyn ohjaamaan lentokonetta”, hän sanoi puhelinhaastattelussa. ”Se on jotain, mitä normaalisti ei koskaan saa tehdä, mutta vain mahdollisuus poimia ja mennä katsomaan ja kokemaan lento on erityinen. Tunne melkein lintumainen, se on jännittävä kokemus, mutta myös se, joka on hyvin rauhoittava mielessä. ”

”MS Flight Simin parasta on sen hyperrealismi.”

Todellisessa elämässä Houstonissa, Teksasissa, Drexler kertoi nauttivansa New Yorkin vierailusta simulaattorin kautta. ”Olen käynyt New Yorkissa muutaman kerran, mutta joka kerta kun menen, se on niin kiire”, hän lisäsi. ”Se on niin kiireinen kokemus, että en koskaan saa nähdä miten kaupunki on suunniteltu tai kaikkia rakennuksia.”

Drexlerin kaltaiset nojatuolilentäjät odottavat innolla päivää, jolloin he voivat nousta todelliseen koneeseen. Siihen asti, Lentosimulaattori 2020 täytyy tehdä. Ohita suolatut perunat.