Skip to content

Maailman varmuuskopiointipäivä 2022

27 de kesäkuu de 2021

Torstai 31. maaliskuuta 2022 on seuraava Maailman varmuuskopiointipäivä, päivä, jolloin tekniikan edustajat muistuttavat sinua siitä, kuinka tärkeää on varmuuskopioida tietosi. Erityisen asiantuntemuksemme vuoksi meillä on tapana tehdä tämä paljon useammin kuin kerran vuodessa, mutta käytän tätä vuosittaista tekosyyn tehdäksesi sen jälleen!

Tässä on muistettava viesti:

Tietosi ovat arvokkaampia kuin laitteesi

Laitteisto on halpaa ja halvempaa. Tiedätkö mikä on kallista tai jopa korvaamatonta? Tuon aikakauslehden, jonka kirjoitit kolme viikkoa, kiintolevylläsi olevaan 3 000 dollarin musiikkiin ja elokuviin sekä digitaalisen videon pienen pojan tai tytön ensimmäisestä vaiheesta. Voit hankkia uuden tietokoneen tai puhelimen, mutta yritä korvata nämä tärkeät tiedostot: Et voi!

Joten mitä sinä teet?

Sinä varmuuskopioit heidät!

Kun varmuuskopioit tietosi, teet toisen kopion kaikesta ja kaikesta, mitä et halua menettää. Jos alkuperäisille tapahtuu jotain, voit palauttaa varmuuskopiot tietokoneellesi (tai puhelimellesi, tablet-laitteellesi jne.) Varmuuskopiointipalvelun avulla. Teknisesti varmuuskopiointi viittaa mihin tahansa dataan, joka on olemassa kahdessa paikassa. Varmuuskopion ensisijainen tarkoitus on saada elvytyssuunnitelma, jos ensisijaisiin tietoihin ei pääse, joten on tavallista pitää varmuuskopiot muualla kuin verkossa tai ainakin, toisella kiintolevyllä, jopa toisella sisäisellä.

Miksi sinun pitäisi varmuuskopioida

On olemassa useita skenaarioita, joissa tietojen varmuuskopioinnista olisi hyötyä:

 • Puhelimesi varastetaan ja menetät kaikki kuvat ja videot
 • Ulkoinen kiintolevy kaatuu ja poistaa kotivideosi
 • Unohdat kannettavan tietokoneen kahvilaan ja olet menettänyt kaikki kotitehtäväsi
 • Virus pitää tietosi panttivankina, kunnes maksat rajoitusten poistamisesta
 • Poistat vahingossa jotain tärkeää

Varmuuskopiointiasetuksesi

Olemme valtavia online-varmuuskopiointipalveluiden faneja. Pilvivarmuuspalvelun (jota he joskus kutsutaan) käyttö on helpoin, taloudellisin ja tehokas tapa pitää tärkeät tiedot turvassa. Katso arvosteluistamme online-varmuuskopiointipalvelut, jotta saat paremmuusjärjestyksessä olevan, päivitetyn luettelon, johon sisältyy hinnat. Jotkut suunnitelmat sallivat rajoittamattoman määrän tallennustilaa, jotkut rajoittavat sinut niin monelle Gt: lle tai TB: lle, jotkut tukevat varmuuskopiointia useista samanaikaisista tietokoneista, jotkut ovat jopa ilmaisia ​​vain pieneen tallennustilaan. Onko sinulla kysyttävää online-varmuuskopioinnista tai et ole täysin varma, mikä se on? Vastaamme useimpiin kysymyksiin, jotka olemme koskaan saaneet online-varmuuskopioinnista, online-varmuuskopioinnin usein kysytyissä kysymyksissä. Riippumatta tarpeistasi, olemme tehneet kaiken tutkimuksen auttaaksemme sinua tekemään oikean päätöksen. Edellä linkitetyn arvostelujen luettelon lisäksi online-varmuuskopiointikaavio on todella hyödyllinen, jos olet utelias, mitkä suosikkipilvipalvelumme tarjoavat tietyn ominaisuuden. Tässä on joitain muita online-varmuuskopiointiresursseja, joista saatat olla hyödyllisiä:

 • Backblaze Review (henkilökohtainen suosikkipalveluni)
 • Rajoittamaton online-varmuuskopiosuunnitelma
 • Ilmaiset online-varmuuskopiosuunnitelmat

Syy online-varmuuskopioon on niin suosittu, koska se tarjoaa täysin erillisen sijainnin tiedostojesi kopioille. Jos flash-asema on esimerkiksi varmuuskopiolaitteesi ja kannettava tietokone varastetaan flash-aseman ollessa kytkettynä siihen, varmuuskopio on pääosin turha. Pidämme myös luetteloita perinteisistä varmuuskopiointiohjelmistojen nimikkeistä, jotka ei ole rakennettu online-varmuuskopiointia vaan paikallista varmuuskopiointia varten, mikä tarkoittaa, että tiedostot tallennetaan toiselle paikalliselle kiintolevylle tai jopa FTP-palvelimelle tai verkkotietokoneelle. Katso lisätietoja ilmaisista varmuuskopiointiohjelmistotyökaluistamme ja kaupallisista varmuuskopiointiohjelmistojen arvosteluista. Tässä on lisätietoja varmuuskopioinnista:

 • Ilmainen Mac-varmuuskopiointiohjelmisto
 • Kuinka varmuuskopioida iPad iCloudiin
 • Kuinka varmuuskopioida Facebook-tiedot helposti
 • Outlook-tietojen varmuuskopiointi
 • Valokuvien varmuuskopiointi Google Kuvien avulla

Pilvivarastopalvelun käyttäminen on toinen tapa pitää tietosi varmuuskopioituina verkossa. Ero pilven välillä varastointi palvelu ja pilvi varmuuskopioida Palvelu on, että edellinen ei yleensä anna sinun varmuuskopioida tietoja automaattisesti ja aikataulun mukaan, vaan on paikka, jossa voit valikoivasti ladata tärkeitä tiedostoja, jotka sinun on pidettävä poissa fyysisestä laitteestasi. Tarjolla on paljon pilvivarastopalveluita, joista suurin osa tarjoaa pienen ilmaisen paketin, jossa on päivityksiä, jos tarvitset lisää ominaisuuksia tai lisää varmuuskopiotilaa.