Skip to content

Määritä pitkät viivat käärittymään automaattisesti Outlookissa

26 de kesäkuu de 2021

Pitkiä viivoja voi olla vaikea lukea sähköposteista, joten on aina asianmukaista sähköpostin etiketti rikkoa viestisi rivit 65-70 merkkiin. Microsoft Outlookissa on hyödyllinen asetus rivinvaihdon asettamiseksi mihin tahansa tarvittavaan numeroon. Näin muutetaan merkkinumero, jolla rivinvaihto tapahtuu Outlookissa. Tämän artikkelin ohjeet koskevat Outlook for Microsoft 365, Outlook 2019, Outlook 2016, Outlook 2013 ja Outlook 2010.

Pitkien viivojen kääriminen automaattisesti Outlookissa

Kun kääri pitkät tekstirivit, Outlook-sähköpostiohjelma katkaisee lauseet automaattisesti nykyisestä rivistä aloittaakseen uudella rivillä. Tämä lyhentää kaikkien lähtevien sähköpostien pituutta ja on samanlainen kuin kirjoitustilan marginaalien kaventaminen.

 1. Avaa Outlook ja siirry Tiedosto valikossa.

  Tiedosto-otsikko

 2. Valitse Vaihtoehdot.

  Outlook-tiedosto-välilehti ja korostettu Asetukset-otsikko

 3. Sisään Outlook-asetukset, valitse Mail.

  Outlook-asetukset, kun sähköposti on valittu

 4. Vieritä kohtaan Viestin muoto.

  Viestin muoto on korostettu Outlookissa.

 5. Sisään Kääri teksti automaattisesti merkille, kirjoita numero osoittamaan, mihin haluat Outlookin käärittävän tekstiä. Pidä se 65-70 merkin välillä.

  Viestin muoto -osa, jossa Wrap Text at Character -ruutu on valittu

 6. Valitse OK soveltaa muutoksia ja sulkea ikkuna.

  OK-painike

Saatat joutua kokeilemaan merkkien määrää saadaksesi sähköpostisi näyttämään haluamallasi tavalla. Jos haluat muuttaa merkkien määrää, toista vaiheet, kunnes olet tyytyväinen.