Skip to content

MacBook-kameran kansi aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyvää

23 de kesäkuu de 2021

Vaikka verkkokameran kansi voi saada jotkut käyttäjät tuntemaan olonsa turvallisemmaksi, koskemattoman MacBookin pitäisi olla suurempi prioriteetti. Jos huomaat kannen vahingoittavan kannettavaa tietokonetta, on aika poistaa se ja sulkea MacBook kokonaan.

Jos kysyt keneltä tahansa, miksi hän käyttää verkkokameran kantta, on todennäköistä, että se on turvallisuussyistä. Apple kuitenkin sanoo nyt, että sinun pitäisi poistaa nämä kannet tai kärsiä seurauksista.

Tiukka tiiviste: Applen tukisivun mukaan verkkokameran kansi estää MacBookia sulkeutumasta kokonaan, koska ne ”on suunniteltu erittäin tiukkojen toleranssien mukaisiksi”. Kannen käytön jatkaminen voi vahingoittaa näyttöä.

Menee peittämättömäksi: Kannen käyttämisen sijaan Apple ehdottaa turvautumista kameran merkkivaloon, joka palaa vihreänä, kun kamera on aktiivinen. Ei vihreää valoa tarkoittaa, ettei aktiivista kameraa ole ja aktiviteettisi ovat turvassa uteliailta katseilta. Toinen vinkki on hallita sovelluksia, joilla on kameran käyttöoikeus, mikä voidaan tehdä Järjestelmäasetusten kautta. ”Suunnittelemme Apple-tuotteita suojaamaan yksityisyyttäsi ja antamaan sinulle hallinnan tietojesi suhteen”, Apple sanoo. ”Tuotteisiimme ja ominaisuuksiimme sisältyy innovatiivisia tietosuojatekniikoita ja tekniikoita, jotka on suunniteltu minimoimaan, kuinka paljon tietojasi – tai kukaan muu – voimme käyttää.”

Kamera ujo: Jos sinun on käytettävä kameran kantta, Apple suosittelee, että se ei ole paksumpi kuin 0,1 mm, eikä siitä saa jäädä liimajäämiä. Jos se on paksumpi kuin 0,1 mm, poista kansi ennen MacBookin sulkemista.

Bottom line: On epätodennäköistä, että kameran kannet menevät pois milloin tahansa pian, mutta vähiten mitä voisit tehdä, on varmistaa, että kameran kansi ei ole tarpeeksi paksu jättämään aukkoa, kun suljet kannettavan päivän. Kukaan ei halua, että heidän näytönsa korjataan tai MacBook vaihdetaan kameran kannen ja (täysin kohtuullisten) verkkokamerahäiriöiden takia.

Via: The Verge

Lisätietoja MacBook-kamerasta