Skip to content

Mailbird, ilmainen Windowsin sähköpostiohjelma, joka tekee kaiken

3 de huhtikuu de 2021

Mailbird tarjoaa vankan ja kohtuullisen tuottavan sähköpostikokemuksen kaikille tileillesi yhdessä paikassa.

Vaikka Mailbird on laajennettavissa ”sovelluksilla”, nämä eivät yleensä integroitu hyvin, ja sähköpostin käsittely itsessään voi tuntua rajoitetulta perusasioille.

Mitä pidämme
  • Mailbird tukee hyvin useita tilejä ja identiteettejä (mukaan lukien yhtenäiset kansiot).

  • Voit lykätä sähköposteja helposti.

  • Perussähköpostin käsittely on erityisen nopeaa.

Mitä emme pidä
  • Mailbird ei tarjoa suodattimia tai muita automatisointityökaluja, kuten ehdotettuja vastauksia tai kansioita arkistointia varten.

  • Keskeisiä sähköposteja ei tunnisteta älykkäästi.

  • Haku on nopeaa ja kätevää Mailbirdissä, mutta lisää ehtoja ja tarkennusvaihtoehtoja olisi mukava.

Tuottava yksinkertaisuus

Sähköpostin käsittely tarkoittaa joskus viestien lukemista, vastaamista ja uusien viestien kirjoittamista. Usein se tarkoittaa toistuvan ja (mieluiten) nopean poistamista ja arkistointia. Mailbirdissä on runsaasti valintoja toimia nopeasti sähköpostien suhteen. Voit avata sähköpostin ja käyttää tietysti sen työkaluriviä tai käyttää pikanäppäintä. Voit myös sijoittaa hiiren osoittimen viestin päälle ja käyttää siellä avautuvaa työkalupalkkia. Jos käytät kosketusnäyttöä, voit poistaa ja arkistoida pyyhkäisemällä.

Vastauksissa voit käyttää pikaviestiruutua nykyisen viestin yläpuolella tai täydellistä kirjoitusikkunaa – sekä kohtuullisen yksinkertaista että nopeaa käyttää.

Sähköpostiviestien lykkääminen

Jos et halua (tai et pysty) vastaamaan tällä hetkellä, sähköpostien torkuttaminen on helppoa muutamalla ehdotetulla kertaa (myöhemmin tänään, ensi viikolla jne.) Tai jollakin valitsemallasi tavalla. Kun tämä aika tulee, Mailbird palauttaa torkutetun sähköpostin automaattisesti postilaatikon alkuun – edellyttäen, että se on käynnissä. Jos se ei ole, sähköposti ponnahtaa takaisin seuraavan kerran, kun avaat sen. Löydät kaikki lykätyt sähköpostit aina osoitteesta Torkutettu kansio, johon pääsee myös IMAP: n kautta.

Sähköpostikansiot Mailbirdissä

Mailbird hallinnoi kansioita lähes esimerkillisellä tavalla: Kun luot tilin, Mailbird käyttää tai määrittää kansioita arkistointia, luonnoksia, lähetettyjä postia jne. Varten, mutta voit tietysti käyttää myös kaikkia IMAP-tilien mukautettuja kansioita.

Päivittäisessä käytössä kansiot (muut kuin arkistoinnissa käytettävät) toimivat samalla tavalla kuin tarrat: Kopiointi on oletusarvoinen toiminto, ja voit määrittää värejä kansioihin nopeaa tunnistamista varten viestiluettelossa (ja itse viestien kanssa, joissa kansiot näkyvät tunnisteina) ).

Luonnollisesti voit myös siirtää viestejä, vaikka tämä vie muutama napsautus enemmän. Jos käytät näppäimistöä, paina V ja ole iloinen siitä, kuinka Mailbird antaa sinun etsiä kansioiden nimiä nopeasti, kun siirrät tai kopioit.

Sähköpostipalvelut ja tilituki

Kansiot eivät ole ainoa asia, joka toimii aivan kuten odotat Mailbirdin IMAP-tilien kanssa. Mailbird yrittää löytää parhaan tavan muodostaa yhteys ja kirjautua mihin tahansa käyttämääsi palveluun – esimerkiksi iCloud Mail, Outlook.com ja AOL sekä OAUTH 2 Gmailille.

Jos haluat käyttää useampaa kuin yhtä osoitetta mille tahansa tilille, Mailbird antaa sinun asettaa minkä tahansa määrän identiteettejä. Jokaisen kohdalla saat valita, haluatko lähettää päätilin SMTP-palvelimen tai sidotun osoitteeseen (toimitusongelmien välttämiseksi). Tietysti Mailbird tukee sähköpostitietojesi täydellistä salausta sähköpostipalvelimelta ja sähköpostipalvelimelle.

IMAP: n lisäksi Mailbird antaa sinun luoda tilejä yksinkertaisemman POP: n avulla, jolla voit ladata uusia viestejä ja hallita kansioita paikallisesti (tietokoneellasi).

Joka tapauksessa kaikki tilit myötävaikuttavat älykkäästi yhtenäiseen kansiojärjestelmään: Mailbird kerää sitten kaikki viestit tilisi postilaatikoista yhdistetyssä postilaatikossa, lähetetyt viestit yhteisessä Lähetetty kansio jne. Pääsy yksittäisiin tileihin on nopeaa, ja mukautetut tilikuvakkeet auttavat sinua löytämään oikeat helposti.

Sähköpostin allekirjoitukset

Jokaisella lähettämistä varten määrittämälläsi osoitteella – joko täydellisenä tilinä tai lisätunnuksena – voi olla oma allekirjoitus Mailbirdissä. Valitettavasti saman allekirjoituksen käyttäminen useammalle kuin yhdelle osoitteelle edellyttää kopiointia ja liittämistä, ja enemmän allekirjoituksia tai poiminta lähetettäessä ei ole vaihtoehto. Voit luoda rikkaan tekstin muokkauksen ja HTML-koodin avulla.

Viestien kirjoittaminen Mailbirdissä

HTML-lähteiden muokkausta lukuun ottamatta Mailbirdin viestien kirjoittamiseen tarkoitettu editori tarjoaa samat monipuoliset muokkausominaisuudet. Vastauksia varten Mailbird antaa sinun kirjoittaa vastauksesi alkuperäisen sähköpostin päälle, kuten useimmat sähköpostiohjelmat tekevät, mutta voit myös lisätä kommenttisi ja vastauksesi tekstiin lainattuun tekstiin. Tämän jälkeen Mailbird erottaa oletuksena vastauksenestosi väreillä ja edeltää nimesi.

Kun lähetät tiedostoja, Mailbird antaa sinun liittää ne tavalliseen tapaan tietokoneeltasi. Integrointi Dropboxiin helpottaa myös linkkien lisäämistä online-asemaan ja tiedostojen jakamispalveluun lataamiisi asiakirjoihin.

Mailbirdin laajentaminen sovelluksilla

Mailbird väittää olevansa laajennettavissa kaikentyyppisillä palveluilla ja sovelluksilla – kalentereista, kuten Google-kalenteri ja Sunrise, tehtävienhallintaan, mukaan lukien Todoist ja Moo.do, chat- ja videoneuvottelupalveluihin, kuten WhatsApp ja Veeting Rooms.

Valitettavasti suurin osa näistä sovelluksista ei ole muuta kuin Mailbirdin sisällä toimivat verkkopalvelut. Integrointi on vähäistä tai olematonta. Voit vetää sähköposteja esimerkiksi Moo.doon ja pudottaa valokuvia WhatsAppiin, mutta tämä on kyse siitä.

Kätevät (Gmail) hakkeroinnit Mailbirdissä

Voit saada Lähetä ja arkistoi -painike (ja pikanäppäin), kuten Gmailin, ja toimitusviive antavat sinun kumota lähetysvirheen. Mailbird ei kuitenkaan voi ajoittaa sähköposteja myöhempää tai toistuvaa.

Erittäin nopeaa sähköpostin lukemista varten Mailbird voi valita vain minkä tahansa sähköpostin tekstin ja välittää sen silmiesi edessä sana sanalta häiritsemättä. Mahdollisesti tehokkaampi on mahdollisuus saada sähköpostit zoomaamaan luettavaan kokoon automaattisesti.

Etsiminen ja lisäapua

Sähköpostien etsiminen on kohtuullisen nopeaa ja hyödyllistä Mailbirdissä, ja kätevä pikakuvake avaa kaikki lähettäjän kanssa vaihdetut sähköpostit melkein heti. Lisää haku- ja lajitteluvaihtoehtoja olisi kuitenkin mukavaa.

Mailbird ei myöskään ehdota hakutermejä – tai paljon muuta kuin vastaanottajia. Siinä ei ole esimerkiksi vastausehdotuksia tai katkelmia, etkä voi asettaa sähköpostimalleja Mailbirdiin.

Vastaanotetuille sähköposteille Mailbird ei ehdota tarroja tai kansioita eikä auta tunnistamaan tärkeitä viestejä. Periaatteessa, et voi edes perustaa yksinkertaisia ​​suodattimia; Mailbirdiä on todella parasta käyttää IMAP-sähköpostitilin kanssa, joka suorittaa nämä asiat (ja oikean roskapostisuodatuksen) palvelimella.