Skip to content

Mailinator, kertakäyttöinen sähköpostiosoitepalvelu

18 de heinäkuu de 2021

Mailinator on ilmainen kertakäyttöinen sähköpostipalvelu, joka tarjoaa sähköpostiosoitteita verkkotunnuksessa @ mailinator.com. Käytä Mailnator-osoitettasi rekisteröityäksesi verkkosivustoille, rekisteröidä ohjelmistoja, lähetä ilmoitustaululle tai missä tahansa tilanteessa, jossa tarvitset sähköpostiosoitetta, mutta et halua antaa todellista osoitettasi.

Mailinatorin edut ja haitat

Mitä pidämme

  • Osoitteita on helppo käyttää, eikä niitä tarvitse asettaa.
  • Todelliseen sähköpostiosoitteeseesi ei ole yhteyttä.
  • Vaihtoehtoisia verkkotunnuksia on käytettävissä, kun mailinator.com-osoitteet on estetty.
  • Rajoittamaton määrä sähköpostiosoitteita.
  • Käytä Mailinator-osoitetta syöttämällä käyttäjänimi.

Mitä emme pidä

  • Mailinator on hyödyllinen vain silloin, kun et todellakaan halua saada sähköpostia.
  • Kaikki Mailinator-sähköpostit ovat julkisia, joten kuka tahansa voi nähdä sinne lähetetyt sähköpostit.
  • Mailinatorille lähetetyt sähköpostit ovat väliaikaisia ​​ja katoavat muutaman tunnin kuluttua.

Mailinatorin suurin etu on, että luomillasi osoitteilla ei ole yhteyttä todelliseen sähköpostiosoitteeseesi. Joten kun rekisteröintisähköpostilistat joutuvat roskapostittajien käsiin (vahingossa, hakkeroinnin kautta tai siksi, että luettelo on tarkoituksellisesti myyty roskapostittajille), olet suojattu roskapostilta.

Luo Mailinator-osoite

Mailinatorin käytön etuna on, että siihen ei liity määritystä tai rekisteröintiä. Sinun ei tarvitse edes mennä Mailinator-verkkosivustolle tilin luomiseen. Ainoa, mitä teet, on muodostaa aliaksen @ mailinator.com verkkotunnuksen ja käyttää sitä paikan päällä (esimerkiksi [email protected]).

Näytä Mailinator-sähköpostit

Jos haluat tarkastella hävitettäviin osoitteisiisi lähetettyjä viestejä, siirry Mailinatorin julkiseen postilaatikkoon. Koska kukaan ei käytä salasanaa, Mailinator on hyödyllinen vain silloin, kun et halua viestiä. Kaikki Mailinatorille lähetetyt viestit ovat julkisia, mikä tarkoittaa, että kaikki siihen menevät viestit ovat yleisön käytettävissä. Mailinator säilyttää sähköpostit muutaman tunnin ajan ennen niiden poistamista. Muiden kertakäyttöisten sähköpostipalveluiden kesto vaihtelee, kuinka kauan ne säilyttävät sähköpostia.