Skip to content

Mikä oli Yahoo Messenger?

24 de kesäkuu de 2021

Yahoo Messenger oli pikaviestipalvelu Yahoo! joka tarjottiin mobiililaitteille älypuhelinsovelluksen kautta ja työpöydän käyttäjille verkon ja ohjelmiston kautta. Yahoo! sulki Yahoo Messengerin 17. heinäkuuta 2018. Se ei kuitenkaan ole ainoa käytettävissä oleva pikaviestiohjelma; on paljon Yahoo Messenger -vaihtoehtoja, jotka toimivat periaatteessa samalla tavalla.

Mikä oli Yahoo Messenger?

Yahoo Messenger -sovellus oli samanlainen kuin muut viestisovellukset. Voit lähettää ilmaisia ​​tekstejä ystävillesi Internetin avulla, ja se toimi useilla alustoilla. Tämä tarkoitti sitä, että voit asentaa Yahoo Messenger -sovelluksen puhelimeesi tai tablet-laitteeseesi tai vetää sen tietokoneellesi lähettääksesi ilmaisia ​​tekstejä maksamatta tekstiviestipalvelusta. Tekstin lisäksi tuki myös muita asioita, kuten GIF-tiedostoja, kuvia, hymiöitä ja muita tiedostoja. Niin kauan kuin sinulla on voimassa oleva internetyhteys, olipa kyseessä sitten Wi-Fi tai mobiilidatapaketti, voit kommunikoida ystävien ja perheen kanssa täysin ilmaiseksi. Yahoo Messengeriin tehtiin vuosien varrella paljon muutoksia. Se julkaistiin vuonna 1998 nimellä Yahoo! Hakulaite sisäänrakennetulla chat-palvelulla, ennen kuin hänet nimetään uudelleen Yahoo Messengeriksi vuotta myöhemmin. Ominaisuudet tulivat ja menivät, mukaan lukien LAUNCHcast Radio -laajennus, chat-YouTube-suoratoisto ja pelaaminen, VoIP, videopuhelut, Yahoo! 360-integraatio, vastaaja, Flickr-tuki ja mahdollisuus keskustella Facebook-ystävien kanssa.

Miksi Yahoo Messenger sammutettiin?

Ei ole harvinaista, että erityisesti pitkäaikaiset palvelut, kuten Yahoo Messenger, pääsevät loppuun. Yritys kehittyy, käyttäjät poistuvat, kilpailevat palvelut syntyvät, palvelu menettää rahaa jne. Yahoo!: N mukaan he päättivät Yahoo Messengerin ohjaamaan aikaa ja resursseja muihin viestintävälineisiin:

Viestinnän maiseman muuttuessa jatkuvasti keskitymme uusien, jännittävien viestintätyökalujen rakentamiseen ja käyttöönottoon, jotka sopivat paremmin kuluttajien tarpeisiin.

Yahoo Messenger -varaosat

Yahoo Messengerin sijaan voit käyttää kymmeniä sovelluksia, kuten Facebook Messenger, Skype, WhatsApp ja Signal. Sen, mitä valitset korvaamaan Yahoo Messenger, pitäisi kuitenkin riippua siitä, mitä haluat sen tekevän. Esimerkiksi, jos haluat soittaa ilmaisia ​​puheluita, on monia tapoja soittaa jollekin vain sovelluksen avulla. Tai ehkä haluat soittaa ilmaisia ​​videopuheluita tietokoneeltasi. Useimmat viestisovellukset sisältävät kaikki nämä ominaisuudet; niiden avulla voit soittaa ääni- ja videopuheluja, lähettää ja vastaanottaa tekstejä ja jakaa tiedostoja. Jotkut, kuten Facebook Messenger, liittyvät läheisemmin Yahoo Messengeriin kuin toiset ja voivat toimia puhelimesta / tabletista, tietokoneesta ja verkkoselaimesta. Yahoo! esitteli oman vaihtoehtonsa Yahoo Messengerille vuonna 2018, alun perin nimeltään Yahoo! Orava ja sitten Yahoo Together. Kuitenkin vain vuoden kuluttua 4. huhtikuuta 2019 se suljettiin. Vaikka Yahoo Messenger on poissa, voit silti käyttää Yahoo-tiliäsi muihin asioihin, kuten Yahoo Mail- ja Yahoo Groups -sovelluksiin.