Skip to content

Mikä on Amazon Echo Look?

7 de heinäkuu de 2021

Amazon Echo Look on riisuttu kaiku sisäänrakennetulla kameralla, joka sisältää kourallisen hyödyllisiä ominaisuuksia, joita ei ole saatavana mistään muusta Echo-laitteesta. Se on edelleen älykäs kaiutin ytimessä, mikä tarkoittaa, että se on kaiutin, jossa on sisäänrakennettu virtuaalinen avustaja. Kierre ja mikä erottaa tämän laitteen kaikista muista Echo-laitteista, on se, että kamera on tärkein vetovoima kaiuttimen sijaan. Voit silti kysyä kaiunhakua säästä tai työmatkastasi, ja pyytää sitä asettamaan tai muistuttamaan tapaamisia, mutta kamera avaa uusia vaihtoehtoja. Echo Look -sovelluksen avulla voit pyytää Amazonin Alexa-virtuaaliassistentilta neuvoja asustasi, ottaa ja jakaa korkealaatuisia selfieitä ja jopa luoda henkilökohtaisen lookbook kaikista suosikkipuvuistasi.

Mikä on Amazon Echo Look?

Echo Look on pohjimmiltaan 5 megapikselin kamera, varustettu LED-valaistuksella ja syvyysanturilla, joka on rakennettu Echo-älykaiuttimiin. Siinä on Wi-Fi, jota se käyttää yhteyden muodostamiseen Internetiin, ja tarjoaa myös menetelmän sen hallitsemiseksi puhelimesi Alexa-sovelluksen kautta. Kuten useimmat muut Echo-laitteet, Echo Look vaatii Internet-yhteyden, jotta kaikki voidaan tehdä. Toisin kuin muut Echo-laitteet, Look ei sisällä Bluetooth-yhteyttä, joten et voi käyttää sitä musiikin suoratoistamiseen puhelimesta ilman internetyhteyttä. Kun yhdistät Look Internetiin, se avaa Amazonin Alexa-virtuaaliassistentin kaikki toiminnot ja joitain lisäominaisuuksia. Voit pyytää sitä tekemään kaiken, mitä Echo ja Echo Dot voivat tehdä, vaikka sisäänrakennettu kaiutin on aneeminen verrattuna näihin laitteisiin.

Mitkä ovat Echo Look -ominaisuudet?

Kun herätät Echo Look -laitteen tietyllä äänikomennolla, se alkaa välittömästi kuunnella lisäohjeita. The Look ymmärtää luonnollista kieltä, mikä tarkoittaa, että voit hallita Echo Lookia puhumalla sille kuin tekisitkin ihmiselle.

Esimerkiksi, jos pyydät Echo Lookia ottamaan valokuvan tai videon, se napsauttaa itsepalvelun tai tallentaa lyhyen videoleikkeen. Koska Echo reagoi luonnolliseen puheeseen, pyytämällä neuvoa asuistasi on melkein kuin fashionista-avustajaa. Asuihisi liittyvien neuvojen lisäksi Look voi myös ehdottaa uusia vaatteita ja asusteita, jotka sopisivat hyvin nykyiseen vaatekaappiin. Jos pyydät sitä soittamaan artistin musiikkia tai jopa tiettyä kappaletta, se tarkistaa liitetyt palvelut ja yrittää toistaa musiikkia. Se pystyy myös tarjoamaan sää- ja liikennetiedotteita, urheilutuloksia ja jopa yksinkertaisia ​​pelejä, jos lataat oikean Alexa-taiton.

Kuinka käytät Amazon Echo Lookia?

Echo Look -sovelluksen alkuasetukset ovat samanlaisia ​​kuin minkä tahansa Echo-laitteen asetukset. Sinun on kytkettävä se sisään ja asennettava Alexa-sovellus puhelimeesi prosessin loppuun saattamiseksi. Kun Echo Look on käynnissä, sinun on asennettava erillinen Echo Look -sovellus puhelimeesi. Voit käyttää Look like a normal Echo -laitetta ilman tätä sovellusta, mutta Echo Look -sovellus vaaditaan, jos haluat käyttää sisäiseen kameraan liittyviä erityisominaisuuksia.

Echo Lookin handsfree-kamera

Kun Echo Look -sovellus on asennettu, voit käyttää live-näkymää kaikesta, mitä ulkoasusi näkee. Jos seisot sen edessä, se tarkoittaa, että se voi toimia täyspitkänä peilinä, paitsi parempana, koska sinun ei tarvitse kurata niskaasi nähdäksesi miltä asu näyttää jokaisesta kulmasta. Voit myös käyttää äänikomentoja saadaksesi Looki napsauttamaan selfietä tai ottamaan lyhyen videon ja valitsemaan sitten tallennuksen, jakamisen tai poistamisen. Se on erittäin pätevä selfie-kamera, jossa on sisäänrakennettu Bokeh-tyyppinen taustan epätarkkuus ja kourallinen perusasetuksia säätämiseen, kuten kontrasti ja kylläisyys, ennen kuin jaat tai tallennat napsautuksia.

Echo Look -tyylitarkistus ja lookbook

Tärkein ominaisuus on tyylitarkistus, jonka avulla voit ottaa itsestäsi itsesi kahdella eri asulla. Echo Look käyttää Amazonin omistamia algoritmeja, jotka käyttävät muotiasiantuntijoiden neuvojen mukaista koneoppimisen yhdistelmää kertoakseen sinulle, mikä asu näyttää paremmalta. Kun olet työskennellyt noin minuutin, Style Check antaa sinulle prosenttiosuudet, jotta voit arvioida kaksi asustasi. Sen suosimalla asulla on suurempi prosenttiosuus, joten on helppo määrittää yhdellä silmäyksellä, kumpi näyttää sinulle paremmalta. Sen lisäksi, että tyyppitarkistus antaa sinulle neuvoja siitä, mitä pukuja haluat käyttää, se tarjoaa myös perusteellisempaa tietoa. Se voi kertoa sinulle, että yhdessä asussa on värit, jotka näyttävät sinulle paremmilta, että toisella on parempi siluetti tai jopa että kengät sopivat paremmin yhteen asuun kuin toiseen. Kun napsautat selfieä Echo Look -sovelluksella, sinulla on muutama vaihtoehto Style Checkin lisäksi. Voit käyttää Bokehin kaltaista taustan epäterävyyttä, säätää joitain kuva-asetuksia ja valita sitten, haluatko päästä eroon kuvasta, lähettää sen ystävillesi vai tallentaa sen henkilökohtaiseen hakukirjaan. Lookbook-ominaisuuden avulla voit luoda olennaisesti visuaalisen tietueen haluamistasi asuista, jotta voit palata niihin myöhemmin.

Voiko Amazon Echo näyttää vakooja sinua?

Yksi suurimmista huolenaiheista, joita ihmisillä on Echosta, on, että se saattaa vakoilla heitä. Echo Look vie tämän askeleen pidemmälle, koska siinä ei ole vain mikrofonia. Siinä on myös kamera, ja kamera voidaan laukaista milloin tahansa yksinkertaisella äänikomennolla. Vaikka Echo-laiteperheeseen liittyvät yksityisyyden huolenaiheet ovat päteviä, tilanteen todellisuus ei ole aivan niin pelottava kuin miltä näyttää. Kaiutuslaitteet kuuntelevat jatkuvasti herätyssanaa, ja ne alkavat tallentaa heti, kun herätyssana havaitaan. Tämä passiivinen kuuntelu voi johtaa keskusteluihin, jotka tallennetaan ilman nimenomaista lupaa, mutta voit helposti katsella tai kuunnella kaikkia Alexa-yhteensopivan laitteen teistä tekemiä tallenteita. Jos se koskaan tallentaa jotain, mitä et halunnut, voit poistaa äänityksen. Lookin sisäänrakennettu kamera aiheuttaa lisähuolta, koska on mahdollista, että lapsi tai jopa väärinymmärretty sana keskustelussa huoneessa saa Lookin napsauttamaan kuvaa, kun sen ei pitäisi. Ainoa helppo korjaus on kääntää Echo Look seinää vasten aina, kun sitä ei käytetä.

Viihteen ja tuottavuuden Echo Look -sovelluksen käyttö

Koska Echo Look on edelleen älykäs kaiutin, voit käyttää sitä samalla tavalla kuin mitä tahansa muuta Echo-laitetta. Ainoat saaliit ovat Bluetoothin puute ja se, että kaiutin ei ole aivan par. Jos sinulla ei vielä ole Echo Dot tai Echo Spotia makuuhuoneessasi, Echo Look voi tehokkaasti laajentaa Alexan toiminnallisuutta kyseiseen tilaan. Kun et pyydä sitä muotiohjeilta, voit antaa sen soittaa musiikkia, asettaa herätyksen herättämään sinut ja tarkistaa työmatkan liikenteen monien muiden vaihtoehtojen joukossa. Echo-laitteet, kuten Look, voivat myös ohjata älykkäitä kodin laitteita oikealla keskittimellä, ja joissakin Echo-laitteissa on jopa sisäänrakennettu keskitin. Jos sinulla on yhdistetty koti ja käytät jo kaikuasi olohuoneessasi laitteiden, kuten valojen tai muiden, ohjaamiseen. termostaatti, voit käyttää Echo Look -ohjelmaa antamaan kaikille samat komennot.