Skip to content

Mikä on Amazon Echo Loop ja miten se toimii?

30 de huhtikuu de 2021

Echo Loop on mielenkiintoinen Amazon-laite, koska se on älykäs rengas, eivätkä ne ole yhtä yleisiä kuin jotkut muut markkinoilla olevat älykkäät puettavat. Se herättää kysymyksen: Mikä on fiksu rengas ja miksi sitä pidetään älykkäänä?

Mikä on kaikusilmukka?

Echo Loop on älykäs rengas, joka on suunniteltu toimimaan Alexan, Amazonin ääniavustajan, ja yrityksen älykkäiden kotituotteiden kanssa. Aivan kuten vihkisormus tai tavallinen rengas, Echo-silmukka on tarkoitettu käytettäväksi sormellasi – valitsemallasi kädellä ei ole väliä.

Amazon
Vaikka silmukassa on suurin osa toiminnoista sisäänrakennettu, sinun on käytettävä Amazon Alexa -sovellusta asetusten muuttamiseen ja synkronointiin renkaan kanssa tietyillä tavoilla. Tämä on tärkeä ero, koska renkaan lisäksi tarvitset pääsyn tuettuun mobiililaitteeseen tai älypuhelimeen. Itse rengas on valmistettu naarmuuntumattomasta titaanista ja sillä on vedenpitävä muotoilu, joten sitä on turvallista käyttää melkein koko ajan. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että otat sen pois tiskatessasi tai hyppäät suihkussa. Mutta tämä on enemmän kuin vain koru. Echo Loop toimii samalla tavalla kuin mikä tahansa Echo- tai Alexa-yhteensopiva laite, esimerkkinä Amazonin älykkäät Echo-kaiuttimet. Soittimen avulla voit olla vuorovaikutuksessa Alexan kanssa kysymällä kysymyksiä, lähettämällä viestejä, soittamalla kontakteille, lisäämällä tuotteita päivittäistavaraluetteloihin ja paljon muuta. Pohjimmiltaan kaikki mitä voit tehdä toisella Alexa-yhteensopivalla laitteella, voit tehdä Echo Loopilla.

Kuinka kaiun silmukka toimii?

Kaiku-silmukan avulla voit kommunikoida ja olla vuorovaikutuksessa Alexan kanssa ilman, että sinulla on älypuhelinta tai mobiililaitetta kädessä. Bändin takana on pieni painike, joka kehottaa Alexaa heti, kun painat sitä. Renkaaseen on upotettu kaksi mikrofonia, kaiutin, akku, langaton Bluetooth 5.0 -antenni ja Piezo-haptinen palautemoduuli. Kun painat nauhan takaosassa olevaa toimintopainiketta, se aktivoi mikrofonit, joita sitten käytät yhteydenpitoon Alexan kanssa. Kun olet antanut komennon, Alexa vastaa sisäisten kaiuttimien tapaan samankaltaisten laitteiden kautta. Haptinen palautemoduuli ilmoittaa pienellä tärinällä, että kaikki toimi suunnitellusti, aivan kuten kun saat ilmoituksen älypuhelimeen. Alexa on kaikin tavoin uskomattoman hyödyllinen ääniavustaja, joka voi tallentaa tapaamisia, soittaa puheluja, luoda tehtäväluetteloita, suorittaa verkkokyselyjä ja paljon muuta.

Kaiku-silmukan sovittaminen

Ennen kuin ostat Echo Loopin, Amazon suosittelee tilaamaan ilmaisen mitoitussarjan. Sarja sisältää esittelyn eri rengaskokoista, joita voit käyttää sormen ihanteellisen koon tunnistamiseen: pieni, keskikokoinen, suuri tai erittäin suuri.

Amazon Echo Loop -kokosarja

Amazon
Paketin vastaanottamisen jälkeen sinua kehotetaan käyttämään esittelyrenkaita vähintään yhden päivän ajan varmistaaksesi, että valitsit sopivan koon.

Amazon Echo Loop -tuotetiedot

 • Koko: 2,58 mm paksu x 11,35 mm – 15,72 mm leveä
 • Paino: 9-12 g
 • Ulkopuoli: Titaani
 • Sisustus: Ruostumaton teräs
 • Yhteydet: Bluetooth 5.0
 • Yhteensopivuus: Android 8.0, iOS 12 tai uudempi
 • Suoritin: Realtek RTL8763BO 32-bittinen Cortex-M4F -suoritin
 • Varastointi: 4 Mt: n Flash-muisti
 • Tärinä: Pietsosähköinen haptinen resonanssivibraattori
 • Vedenkestävyys: Käsinpesu ja roisketiivis
 • Audio: 2 mikrofonia ja ankkurikaiutin
 • Akku: Latautuu 90 minuutissa, tarjoaa koko päivän käytön
 • Takuu: Yhden vuoden rajoitettu takuu
 • Sisältää: Kaikusilmukka, latausteline, mikro-USB-kaapeli ja pikaopas

Mistä löydän tämän tuotteen?

Valitettavasti Amazon Echo Loop on valittavissa asiakkaille vain kutsusta. Loopia pidetään ”Day 1 Edition” -tuotteena, mikä tarkoittaa, että sitä tarjotaan ajoissa ja rajoitettuina määrinä pienelle testausryhmälle. Ohjelmaan hyväksyttyjen on annettava palautetta, jonka avulla Echo Loop paranee lopulta ennen julkista julkaisua. Todennäköisesti Amazon valitsee asiakkaita, jotka ovat jo investoineet voimakkaasti Echo-tuotteiden ekosysteemiin – tämä on Alexa-yhteensopiva laite, joka on suunniteltu toimimaan kaikkien Amazonin muiden tuotteiden kanssa. Riippumatta voit ostaa Echo Loopin suoraan Amazonin kautta. Jos et ole yksi harvoista onnekkaista saadaksesi kutsun, joudut odottamaan julkista julkaisua.