Skip to content

Mikä on Amazon Echo Show?

7 de heinäkuu de 2021

Echo Show on muunnelma Amazon Echo -älykaiuttimien tuotevalikoimasta. Eroa tekee siitä, että Echo-laitteisiin sisältyvän Alexa-ääniavustinominaisuuden lisäksi Echo Show tarjoaa mallista riippuen 10 tuuman, 8 tuuman tai 5,5 tuuman kosketusnäytön. Tämä ominaisuus näyttää sisältöä visuaalisesti ja tarjoaa interaktiivisen ylimääräisen tavan liikkua esityksen ominaisuuksissa. Tämän artikkelin tiedot koskevat Amazon Echo Show 8, Echo Show 5 ja Echo Show.

Mitä voit tehdä kaiunäyttelyssä

Echo Show tekee kaiken, mitä Amazon Echo tekee ja paljon muuta.

Kuunnella musiikkia

Kuten muillakin Echo-laitteilla, Echo Show toistaa musiikkia. Voit suoratoistaa Amazon Musicista, Spotifysta, Pandorasta, TuneInistä, iHeartRadiosta, Apple Musicista ja muusta. Echo Show -laitteessa on Bluetooth, joten voit kuunnella musiikkia yhteensopivilla kuulokkeilla ja kaiuttimilla ja voit suoratoistaa musiikkia älypuhelimesta ja älypuhelimesta Echo Show -sovellukseen. Echo-näyttelyssä on näyttö, joka näyttää musiikkitekstit ja muut käytettävissä olevat tiedot soittamastasi musiikista.

Katso videoita ja katso valokuvia

Voit katsella videoleikkeitä tai katsella valokuvia yhteensopivasta älypuhelimesta, skannata päivittäisiä uutisleikkeitä ja esikatsella elokuvatrailereita. Jos olet Amazon Prime -jäsen, voit katsella elokuvia ja TV-ohjelmia Echo Show -näytöllä. Amazonin ja Googlen välisen kiistan takia Echo Show ei tue YouTubea. Mutta voit käyttää taustalla toimivaa selainta (Silk tai Firefox) päästäksesi YouTuben verkkosivustolle.

Soita videopuheluja

Voit käyttää Echo Show -ohjelmaa Alexa-sovelluksen kanssa soittamaan muille, jotka käyttävät Echo-tuotteita tai yhteensopivia älypuhelimia. Echo Show lisää bonuksen kaksisuuntaisista videopuheluista muiden Show-omistajien kanssa. Voit käyttää laitetta myös videopuhelimena Drop-In-ominaisuuden avulla.

Hallitse kotiasi

Käytä Echo-näyttelyä kotiavustajana, koska se on integroitu älykkään kodin keskittimeen. Perusasetukseltaan se toimii sängyn kelloradiona. Se integroituu kolmansien osapuolten ohjausjärjestelmiin (lisähankintoja saatetaan tarvita), kuten Wemo, Samsung Smart Things, Hue Personal Wireless Lighting, Insteon, Ring, Arlo, Wink ja Ecobee, jotka ohjaavat valaistusta, termostaatteja, turvajärjestelmiä, itkuhälyttimiä ja kytke TV ja äänijärjestelmä päälle ja pois päältä. Monet näistä vaihtoehdoista voidaan määrittää Alexa Skills -sovelluksella.

Saada tietoa

Kysy Alexalta haluamasi kysymykset (säästä, urheilutuloksista, elokuvien ajasta, liikenteestä, oikeinkirjoituksesta tai sanamääritelmistä), ja vastaus puhutaan ja näytetään, jos se on käytettävissä. Voit käyttää Echo-esitystä myös reseptien etsimiseen, ostoksille, tilaamiseen noutoon ja toimitukseen, ravintolavarausten tekemiseen, elokuvalippujen ostamiseen, Uber-kyydin hankkimiseen ja muihin tehtäviin hyödyntämällä Alexa Skills -ominaisuuden tarjoamia vaihtoehtoja. On olemassa muita tapoja mukauttaa Amazon Echo Show. Voit esimerkiksi suoratoistaa paikallisia radioasemia sijaintisi perusteella.

Kaiunäyttely keittiössä

Amazon Echo -näyttelyn sisällä

Toisen sukupolven (2018) Echo Show on kompakti ja kevyt. Se on 6,9 tuumaa korkea, 9,7 tuumaa leveä ja 4,2 tuumaa syvä. Se painaa 62 unssia. Tarjoamaan tukea kaikelle, mitä se tekee, tässä sisäpuolella olevat asiat, jotka saavat taikuuden toimimaan:

  • Sisäiset ohjauspainikkeet äänenvoimakkuuden suurentamiseksi / pienentämiseksi ja mikrofonin / kameran päälle / pois päältä. Kun sammutat mikrofonit, kamera sammuu.
  • Kahdeksan sisäänrakennettua mikrofonia on sisäisen ohjaimen ympärillä olevan yksikön päällä äänentunnistusta varten. Mikrofonit ovat aina päällä (ellei manuaalisesti kytketty pois päältä), vaikka musiikkia toistettaisiin, joten voit antaa äänikomentoja kuunnellessasi musiikkia.
  • Sisäänrakennetut 2 tuuman stereokaiuttimet musiikin toistoon, Alexan äänivasteisiin sekä ääni- ja videopuheluihin. Parannetun äänenlaadun saavuttamiseksi Echo Show sisältää Dolby Audio -käsittelyn. Echo Show voi lähettää ääntä Bluetooth-kaiuttimiin ja kuulokkeisiin, mutta langallisille ulkoisille virtalähteellä toimiville kaiuttimille tai kuulokkeille ei ole fyysistä yhteyttä.
  • Sisäänrakennettu kaksikaistainen Wi-Fi Internet- ja verkkoyhteyksiä varten. Langallista Ethernet-verkkoa / Internet-yhteysvaihtoehtoa ei kuitenkaan ole.
  • 10-tuumaisella Echo Show -kosketusnäytöllä on 1280 x 800 pikselin tarkkuus, joka tukee 720p-videota ja tarjoaa helposti nähtävissä olevat yksityiskohtaiset, värikkäät kuvat. Sammuta ruutu antamalla Alexalle suullinen komento.

Echo Show ei tarjoa fyysistä videolähtöä liitettäväksi televisioon tai videoprojektoriin.

  • Videopuheluihin ja valokuvien ottamiseen on sisäänrakennettu 5 megapikselin valokuva- ja videokamera.
  • Yhteensopiva lisävarusteena saatavan Alexa Voice Remote -kaukosäätimen kanssa. Käytä tätä kommunikoida Kaiku-näyttelyn kanssa, kun et halua puhua ääneen. Pidä kaukosäädintä suussa ja puhu hiljaa häiritsemättä muita.
  • Sisältää Intel Atom -mobiiliprosessorin nopeaan äänentunnistukseen, sisällön käyttöön ja kosketusnäytön navigointiin.

Amazon Echo -versioerot

Amazon Echo Show on saatavana useina malleina, mutta suurin osa eroista on kosmeettisia. Hieman heikomman äänentoiston lisäksi alkuperäinen (2017) malli ei sisällä sisäänrakennettua tukea NBC-, Hulu Live-, YouTube- tai reseptioppaille. Echo-näyttelyssä on myös kaksi pienempää muunnosta.

Amazon Echo -näyttely 8

Vuonna 2019 julkaistussa Echo Show 8: ssa on 8 tuuman 1280 x 800 pikselin tarkkuusnäyttö, yhden megapikselin kamera ja kaksi 10 W kanavaa kohden kaiutinta 3,5 mm: n audiolähtöliittimellä. Äänenlaatu on samalla tasolla kuin vuoden 2018 Echo Show, ja siellä on uusi Drop-In On All -ominaisuus, joka aloittaa ryhmävideopuhelun kaikkien perheesi kanssa, joilla on Echo-laite. Toinen ainutlaatuinen ominaisuus on sisäänrakennettu integrointi Food Networkiin. Katso Food Network-TV-ohjelmia ja pyydä Alexaa tallentamaan suosikkireseptisi. Tilaa Food Network Kitchen -palvelu, jotta voit osallistua on-demand-ruoanlaittokursseille.

Amazon Echo -näyttely 5

Amazon Echo -näyttely 5

Tässä versiossa on 5,5 tuuman 960 x 480 pikselin tarkkuusnäyttö, yksi 4 watin kaiutin (mukana on myös 3,5 mm: n audiolähtöliitin liitettäväksi ulkoiseen kaiuttimeen tai äänijärjestelmään) ja yhden megapikselin kamera. Echo Show 5 ei sisällä Zigbee-laiteohjauksen yhteensopivuutta, jonka standardi Echo Show tarjoaa.

Bottom Line

Echo Show lisää käänteen Amazon Alexa -käyttöisten älykkäiden kaiuttimien tuotelinjaan lisäämällä visuaalista vuorovaikutteisuutta. Kyky kuunnella musiikkia, katsella valokuvia ja videoita, katsella Amazon Prime -elokuvia ja TV-ohjelmia, käyttää hyödyllistä tietoa ja suorittaa monia henkilökohtaisia ​​ja kotitalouksien tehtäviä, se on älykäs kaiutin, joka sisältää joitain älytelevisiossa olevia ominaisuuksia. Laite on niin suosittu, että se inspiroi kilpailevia tuotteita, kuten Lenovo Smart Display.