Skip to content

Mikä on Amazon Smart Uuni ja miten se toimii?

7 de heinäkuu de 2021

Jos vihaat ruoanlaittoa, mutta rakastat ruokaa, Alexan tarjoama Amazon Smart Uuni voi olla lippu seuraavaan helposti valmistettavaan ateriaasi. Se on suunniteltu auttamaan sinua valmistamaan melkein mitä tahansa, riippumatta taitotasostasi kokina.

Mikä on Amazon Smart Uuni?

Amazon Smart Uuni on ääniohjattu 4-in-1-laite. Ulkonäköiltään samanlainen kuin mikroaaltouuni, se on itse asiassa yhdistelmä mikroaaltouuni, kiertoilmauuni, ilmakeitin ja ruoanlämmitin. Sitä voidaan käyttää tiskille tai asentaa kaappeihisi sisustussarjan avulla sisäänrakennetun ilmeen saavuttamiseksi. Se muodostaa yhteyden kotiverkkoon osana liitettyä kotijärjestelmää ja käyttää virtuaalista avustajaa Alexaa; tästä syystä termi ’älykäs’ uuni.

Kuinka Amazon Smart Uuni toimii?

Monin tavoin tämä uuni toimii kuten mikroaaltouuni: Annat komennot etupaneelin näppäimistöllä käyttäen yhtä neljästä tilasta (mikroaaltouuni, ilmakeitin, kiertoilmauuni tai ruoanlämmityslaite). Tämän kätevän keittotilojen yhdistelmän lisäksi voit liittää uunin Internetiin Alexa-sovelluksella ja antaa äänikomentoja näppäimistön käyttämisen sijaan, kunhan sinulla on Echo-laite.

Älykäs tekniikka sisältää skannaus-kokki-ominaisuuden, jonka avulla voit skannata tiettyjä pakattuja ruokia älypuhelimellasi Alexa-sovelluksella. Voit pyytää uunia aloittamaan tai lopettamaan ruoanlaiton, käyttämään yhtä esiasetetuista komennoista tai odottamaan, että hän ilmoittaa, kun uuni on esilämmitetty tai ruoka on valmis. Scan-to-cook-ruokakauppakumppaneita ovat Whole Foods, Marie Callendar’s, Gardein ja paljon muuta.

Tekniset yksityiskohdat

Amazon Smart Oven sisältää 30 manuaalista näppäimistöohjattua esiasetusvaihtoehtoa ja yli 100 ääniohjattua esiasetettua komentoa. Vain 13 tuuman korkeudella ja hieman alle 22 tuumaa leveällä ja 21,4 tuuman syvyydellä se istuu mukavasti useimmissa keittiön tiskeissä. Sisäontelo on 1,5 kuutiojalkaa. Se on melko raskas: Se painaa 45 kiloa.

Amazon Smart Uunin tekniset tiedot

Neljän keittotilan lisäksi se sisältää myös 10 mikroaaltotehotasoa. Se muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon 2,4 GHz / 802,11 b / g / n. Amazon Smart Uuni on Alexa-sovelluksen kanssa yhteensopiva Fire OS-, Android- ja iOS-laitteiden kanssa. Tarvitset Amazon Echo -laitteen, jotta voit hyödyntää Amazon Smart Uunin handsfree-ohjausominaisuuksia.

Mistä tämä tuote löytyy

Amazon Smart Uuni on saatavana Amazon.comin ja siihen kuuluvien jälleenmyyjien kautta.