Skip to content

Mikä on Amazonin Echo Auto?

30 de huhtikuu de 2021

Jos pidät Amazon Echo- ja Alexa-laitteista hyödyllisiä kotona, saatat löytää niistä hyödyllisiä myös autossasi. Amazon Echo Auto on älylaite, joka tarjoaa pääsyn autosi Alexa-ääni-avustajaan. Alle 50 dollaria, se tuo modernit toiminnot, kuten navigoinnin ja handsfree-musiikin valinnan, vanhempaan autoon. Vaikka Echo Auto lisää merkittäviä toimintoja vanhempiin autoihin, jotkin sen ominaisuudet saattavat olla tarpeettomia uudemmissa autoissa, jotka on varustettu vastaavalla tekniikalla.

Mitä Echo Auto voi tehdä?

Echo Auto suorittaa seuraavat tehtävät:

  • Toista tai aloita musiikkia Amazon Musicista, Spotifysta, Sirius XM: stä, Audible-äänikirjoista, podcasteista tai NPR-uutisista.
  • Soittaa puheluita.
  • Lisää tai tarkista muistutuksia.
  • Lisää kohteita ostoslistalle.
  • Hallitse kalenteritapaamisia.
  • Hanki reittiohjeet Google Mapsin, Apple Mapsin tai Wazen avulla.
  • Löydä sijaintiin perustuvat kohteet, kuten huoltoasemat.
  • Käynnistä sijaintiin perustuvat rutiinit ja tehtävät esimerkiksi kotisi tai työpaikkasi perusteella.
Amazon

Kuinka Echo Auto toimii?

Echo Auton mukana tulee kiinnike ja mikro-USB-kaapeli, mikä helpottaa asennusta kojelautaan ja kytkemistä auton virtalähteeseen. Echo Auto on kannettava ja sitä voidaan siirtää useiden ajoneuvojen välillä. Jos haluat kuulla Alexan auton kaiuttimista, liitä se joko Bluetoothilla tai kaapelilla. Jos ajoneuvostasi puuttuu sekä Bluetooth että apuportti, voit ehkä yhdistää Echo Auto -äänikaiuttimiin kasettisovittimella tai FM-lähettimellä. Laitteen verkkoyhteydet ja tiedot tulevat älypuhelimestasi, joten varmista, että se pystyy käyttämään Alexa-sovellusta. Echo Auto sisältää kahdeksan mikrofonia, jotka kuuntelevat Alexan herätyssanaa. Mikrofoniryhmä hakee äänikomennot autoon liittyvistä äänistä, kuten musiikista, ilmastointilaitteista, keskusteluista ja ulkopuolisesta melusta.

Perhe matkalla

Amazon

Napauta Alexan taitoihin autostasi

Sisäänrakennettujen Echo Auto -ominaisuuksien lisäksi Alexa-ekosysteemissä on yli 50 000 kolmannen osapuolen kehittäjän taitoa, joita voidaan käyttää auton sisällä. Pyydä esimerkiksi Alexaa kertomaan tarina, pelaamaan peliä tai avaamaan autotallin ovi muun muassa. Kuten kotikaiku -laitteellasi, voit selata näitä taitoja puhelimesi Alexa-sovelluksessa.

Echo Auto -sovelluksen kuplat näkyvät sivulta toiselle

Amazon