Skip to content

Mikä on ATE-tiedosto?

21 de heinäkuu de 2021

PDB-tiedostotunnisteella varustettu tiedosto on todennäköisesti ohjelmatietokantatiedosto, jota käytetään ohjelman tai moduulin, kuten DLL- tai EXE-tiedoston, virheenkorjaustietojen pitämiseen. Niitä kutsutaan joskus symbolitiedostoiksi. Tiedosto yhdistää lähdekoodin eri komponentit ja lauseet lopulliseen käännettyyn tuotteeseen, jonka virheenkorjaaja voi sitten löytää lähdetiedoston ja sijainnin suoritettavasta tiedostosta, jossa sen pitäisi lopettaa virheenkorjaus. Jotkin ATE: n tiedostot voivat sen sijaan olla Protein Data Bank -tiedostomuodossa. Nämä ovat pelkkää tekstiä sisältävät tiedostot, jotka tallentavat proteiinirakenteiden koordinaatit. Muut ATE-tiedostot luodaan todennäköisesti Palm Database- tai PalmDOC-tiedostomuodossa ja niitä käytetään PalmOS-mobiilikäyttöjärjestelmän kanssa. jotkut tässä muodossa olevat tiedostot käyttävät sen sijaan .PRC-tiedostotunnistetta. Vielä yksi mahdollinen muoto on Tanida Demo Builder.

Kuinka avata ATE-tiedosto

Eri ohjelmat käyttävät omaa PDB-tiedostoa tallentaakseen tietoja jonkinlaiseen jäsenneltyyn tietokantamuotoon, joten kutakin sovellusta käytetään oman tyypin avaamiseen. Geneious, Quicken, Visual Studio ja Pegasus ovat vain muutamia esimerkkejä ohjelmista, jotka saattavat käyttää ATE-tiedostoa tietokantatiedostona. Radare ja PDBparse saattavat myös toimia. Jotkut ATE-tiedostoista on tallennettu pelkkänä tekstinä, kuten Geneious ’Program Debug Database -tiedostot, ja ne ovat täysin luettavissa, jos ne avataan tekstieditorissa. Voit avata tällaisen PDB-tiedoston millä tahansa ohjelmalla, joka pystyy lukemaan tekstidokumentteja, kuten Windowsin sisäänrakennettu Muistio-ohjelma. Joitakin muita ATE-tiedostojen katselu- ja muokkausohjelmia ovat Notepad ++ ja suluet. Muut ATE-tiedostot eivät ole tekstiasiakirjoja, ja niistä on hyötyä vain, kun ne avataan sen ohjelman kanssa, jolle se on tarkoitettu. Esimerkiksi, jos omasi liittyy jollakin tavalla Quickeniin, yritä tarkastella tai muokata sitä kyseisen ohjelmiston avulla. Visual Studio odottaa näkevänsä PDB-tiedoston samassa kansiossa kuin DLL- tai EXE-tiedosto. Voit tarkastella ja muokata ATE-tiedostoja, jotka ovat Protein Data Bank -tiedostoja, Windowsissa, Linuxissa ja macOS: ssa Avogadron avulla. Nämä ohjelmat voivat myös avata tiedoston: Jmol, RasMol, QuickPDB ja USCF Chimera. Koska nämä ovat pelkkää tekstiä, voit avata sen myös tekstieditorissa. Palm Desktopin pitäisi pystyä avaamaan tämä tiedosto, jos se on Palm Database -tiedostomuodossa, mutta saatat joutua ensin nimeämään sen uudelleen, jotta sillä olisi .PRC-tiedostotunniste, jotta ohjelma tunnistaa sen. Kaliiperi on toinen vaihtoehto. Voit avata PalmDOC PDB -tiedoston kokeilemalla STDU Viewer -sovellusta. Tanida Demo Builder -tiedostot avautuvat ohjelmalla, joka käyttää samaa nimeä.

Kuinka muuntaa ATE-tiedosto

Ohjelmatietokantatiedostoja ei todennäköisesti voida muuntaa eri tiedostomuotoon, ainakaan tavallisella tiedostomuunnintyökalulla. Sen sijaan, jos on olemassa työkalu, joka voi muuntaa tällaisen tiedoston, se olisi sama ohjelma, joka voi avata sen. Jos esimerkiksi haluat muuntaa tietokantatiedoston Quickenistä, yritä käyttää sitä kyseisen ohjelman avulla. Tämän tyyppinen muuntaminen ei kuitenkaan todennäköisesti ole vain vähäistä käyttöä, mutta sitä ei myöskään tueta näissä tietokantasovelluksissa (ts. Sinun ei todennäköisesti tarvitse muuntaa tällaista ATE-tiedostoa muuhun muotoon). Protein Data Bank -tiedostot voidaan muuntaa muihin muotoihin MeshLabilla. Tätä varten sinun on ehkä ensin muunnettava se WRL: ksi PyMOL: n avulla Tiedosto > Tallenna kuva nimellä > VRML -valikosta, tuo WRL-tiedosto MeshLabiin ja käytä Tiedosto > Vie Mesh As -valikosta lopulta muuntaa ATE-tiedosto STL: ksi tai muuhun tiedostomuotoon. Jos mallin ei tarvitse olla värillinen, voit viedä tiedoston suoraan STL: ään USCF Chimeran avulla (latauslinkki on yllä). Muussa tapauksessa voit käyttää samaa menetelmää kuin yllä (MeshLabilla) muuntaa PDB WRL: ksi USCF Chimeralla ja viedä WRL sitten STL: ksi MeshLabilla. Jos sinulla on PalmDOC-tiedosto, PDB: n muuntaminen PDF: ksi tai EPUB: ksi on mahdollista useilla tavoilla, mutta helpoin on todennäköisesti käyttää online-muunninta, kuten Zamzar. Voit ladata tiedoston kyseiselle verkkosivustolle, jotta sinulla on mahdollisuus muuntaa se kyseisiin muotoihin sekä AZW3-, FB2-, MOBI-, PML-, PRC-, TXT- ja muihin eBook-tiedostomuotoihin. ATE-tiedoston muuntaminen FASTA-muotoon voidaan tehdä Meiler Labin online-PDB: llä FASTA-muuntimella. Tämä tiedosto on myös mahdollista muuntaa CIF: ksi (Crystallographic Information format) verkossa PDBx / mmCIF: n avulla.

Etkö vieläkään voi avata tiedostoa?

Tiedostot, joita ei avata millään ylhäältä tulevalla työkalulla, eivät todennäköisesti ole oikeastaan ​​ATE-tiedostoja. Tapahtuma voi olla, että luet tiedostotunnistetta väärin; joissakin muodoissa käytetään loppuliitettä, joka muistuttaa läheisesti ATE: tä, kun ne eivät todellakaan liity toisiinsa eivätkä toimi samalla tavalla. Esimerkiksi PDF-tiedosto on dokumenttitiedosto, mutta suurin osa ylhäältä tulevista ohjelmista ei renderoi tekstiä ja / tai kuvia oikein, jos yrität avata yhden näillä ohjelmistoilla. Sama pätee muihin tiedostoihin, joissa on vastaavasti kirjoitetut tiedostopääte, kuten DBF, DB, ADP, PD, PDE, PDC, PDO ja WPD. PBD on toinen, joka kuuluu EaseUS Todo Backup -ohjelmaan ja on siksi hyödyllinen vain, kun se avataan kyseisellä ohjelmistolla. Jos sinulla ei ole ATE-tiedostoa, tutki tiedostosi laajennusta, jotta löydät sopivan ohjelman, joka avaa tai muuntaa sen.

ATE-tiedostojen edistynyt lukeminen

Voit lukea paljon enemmän ohjelmatietokantatiedostoista GitHubista ja Wintellectistä. Myös Protein Data Bank -tiedostoista on enemmän opittavaa; katso maailmanlaajuinen proteiinitietopankki ja RCSB: n ATE.

Usein Kysytyt Kysymykset

  • Kuinka korjaan sen, kun Visual Studio ei löydä tai avaa PDB-tiedostoja? Jos näet viestin, jonka mukaan Visual Studio ei löydä tai voi avata PDB-tiedostoa, kokeile Visual Studion virheenkorjaustyökalua. Mene Työkalut > Vaihtoehdot > Virheenkorjaus > Symbolit ja valitse Microsoft Symbol -palvelimet.
  • Kuinka voin avata ATE-tiedoston Androidissa? Voit avata ATE-tiedoston Androidissa käyttämällä kolmannen osapuolen tiedostojen lukijaa. Lataa Cool Reader -sovellus tai mikä tahansa muu PDB-tiedostotuki Google Playsta.