Skip to content

Mikä on BlackBerry Internet Service?

19 de maaliskuu de 2021

BlackBerry Internet Service (BIS) on sähköposti- ja synkronointipalvelu, jonka RIM tarjoaa BlackBerry-käyttäjille. Se on luotu BlackBerry-käyttäjille, joilla ei ole yrityksen sähköpostitiliä BlackBerry Enterprise Server (BES) -palvelussa, ja sitä voidaan käyttää yli 90 maassa.

BIS-sovelluksen avulla voit noutaa sähköpostia useista POP3-, IMAP- ja Outlook Web App -sovelluksista (OWA) BlackBerry-tietokoneellasi sekä synkronoida yhteystietosi, kalenterisi ja poistetut kohteet joiltakin sähköpostipalvelujen tarjoajilta. BIS on kuitenkin muutakin kuin vain sähköposti; Outlook ja Yahoo! Mail-käyttäjät voivat synkronoida yhteystietoja, ja Gmail-käyttäjät voivat synkronoida poistetut kohteet, yhteystiedot ja kalenterin.

Jos sinulla ei ole varaa isännöityyn BES-tiliin tai jos yritykselläsi ei ole BES-tiliä, BlackBerry Internet Service on erittäin kykenevä korvike. Se ei tarjoa samaa suojaustasoa kuin BES, mutta voit silti vastaanottaa sähköpostia ja synkronoida yhteystietosi ja kalenterisi.

Uuden BIS-tilin perustaminen

Kun ostat BlackBerry-laitteen millä tahansa langattomalla operaattorilla, sen mukana toimitetaan ohjeet BIS-tilin ja BlackBerry-sähköpostiosoitteen määrittämiseen. Nämä ohjeet eroavat operaattoreittain, joten sinun on tutustuttava asiakirjoihisi, jos tarvitset apua tilin luomisessa.

Esimerkiksi Verizon näyttää, kuinka BlackBerry-tili perustetaan BIS: n avulla, ja tapa, jolla teet sen, on Verizon-kohtaisen sivun kautta osoitteessa vzw.blackberry.com. Muut operaattorit käyttävät yksilöllisiä URL-osoitteita, kuten bell.blackberry.com Bell Mobilitylle tai sprint.blackberry.com Sprintille.

BlackBerry-sähköpostiosoitteen luominen

Kun olet luonut BIS-tilisi, sinua pyydetään lisäämään sähköpostiosoitteita ja sinulla on mahdollisuus luoda BlackBerry-sähköpostiosoite.

BlackBerry-sähköpostiosoite on nimenomaan BlackBerry-laitteesi. BlackBerry-sähköpostiosoitteeseesi lähetetty sähköposti menee suoraan laitteellesi, joten sinun tulee olla valikoiva siitä, missä käytät sitä ja kenelle annat sen.

Jos olet esimerkiksi AT&T -tilaaja. BlackBerry-sähköpostiosoitteesi olisi käyttäjänimi@ att.blackberry.net.

Lisää muita sähköpostitilejä

Voit lisätä enintään 10 sähköpostiosoitetta BIS-tilillesi (BlackBerry-sähköpostitilin lisäksi), ja BIS lähettää kyseisiltä tileiltä sähköpostia BlackBerry-laitteeseesi. Joillekin palveluntarjoajille, kuten Gmailille, sähköposti toimitetaan RIM: n push-tekniikkaa käyttäen ja toimitetaan nopeasti.

Kun olet lisännyt sähköpostitilin, saat Aktivointipalvelin sähköposti BIS: ltä, joka kertoo sinulle, että alat saada sähköpostia BlackBerry-laitteellesi 20 minuutissa. Saatat myös saada sähköpostia osoitteesta a Suojauksen aktivointi. Aktivoi sähköpostitili BIS-palvelussa noudattamalla sähköpostissa annettuja ohjeita.

Siirrä tilejä BlackBerrystä BlackBerryyn

Jos kadotat tai vahingoitat BlackBerry-laitettasi, RIM on helpottanut asetusten siirtämistä.

Voit kirjautua operaattorisi BIS-verkkosivustolle (katso BlackBerryn mukana toimitetut ohjeet) ja valita Vaihda laite linkki alla asetukset. Noudata ohjeita Tunnista uusi laite. BIS siirtää kaikki sähköpostitilisi tiedot uuteen laitteeseesi, ja muutamassa minuutissa sähköpostiosoitteesi on valmis.

Lisätietoja BIS: stä

BlackBerry Internet Service on kuin Internet-palveluntarjoaja (Internet Service Provider), jota käytät kotona. Vaikka kaikki liikenne reititetään Internet-palveluntarjoajan kautta kodin laitteista, jos BIS on määritetty, koko puhelimesi liikenne lähetetään BIS: n kautta.

Yksi ero BES: n ja BIS: n välillä on kuitenkin se, että jälkimmäisen kanssa Internet-liikenne ei ole salattu. Koska kaikki sähköpostisi, verkkosivusi vierailusi jne. Lähetetään salatulla kanavalla (BIS), valtion tiedustelupalvelut voivat nähdä tiedot.