Skip to content

Mikä on DO-tiedosto ja miten avaat sen?

19 de maaliskuu de 2021

Tiedosto, jonka tiedostotunniste on .DO, voi olla Java Servlet-tiedosto. Java-web-palvelimet käyttävät sitä web-pohjaisten Java-sovellusten toimittamiseen.

Jotkut DO-tiedostot voivat sen sijaan olla Stata Batch Analysis -tiedostoja. Näitä kutsutaan yleensä tiedostot ja ovat pelkkää tekstiä sisältäviä tiedostoja, jotka sisältävät luettelon komennoista, jotka on suoritettava yhdessä sarjassa.

Samanlainen kuin Stata-tiedostot, on ModelSim-makrotiedostomuoto, joka käyttää .DO-tiedostotunnistetta makroihin liittyvien komentojen tallentamiseen Libero SoC: n kanssa.

Toiset voivat olla tiedostoja, jotka on yksinkertaisesti nimetty väärin DO-tiedostoiksi, mutta ne ovat tosiasiassa täysin eri tiedostomuodossa. Nämä ovat yleensä verkkosivustolta ladattuja PDF-tiedostoja, joille on jostain tai toisesta syystä annettu väärä tiedostotunniste.

dofile on myös toiminto, jota käytetään Lua-ohjelmointikoodin kokoamisessa ja suorittamisessa, mutta se ei liity .DO-tiedostotunnisteeseen. Se on myös silmukakomento, jota käytetään erätiedostojen kanssa. DO on myös lyhenne, joka seisoo verkkotunnusobjekti, digitaalilähtö, digitaalinen tilaus, datan käyttö, vain data, ja laitteen esine.

Kuinka avata DO-tiedosto

Jos se on Java Servlet-tiedosto, sinun pitäisi pystyä avaamaan DO-tiedosto Apache Tomcatilla tai mahdollisesti Apache Strutsilla.

Stata Batch Analysis -tiedostot, joiden tiedostotunniste on .DO, toimivat vain Stataa käyttävän tietokoneen yhteydessä. Yksi vaihtoehto tosiasialliselle DO-tiedoston käyttämiselle Statassa on syöttää tehdä ja sen jälkeen tiedoston nimi Stata-komentoikkunassa. Esimerkiksi, tee oma tiedosto.

Voit käyttää mukana toimitettua Stata Do-File Editoria komentojen lukemiseen ja muokkaamiseen, mutta mitä tahansa selainta voidaan käyttää myös komentojen tarkasteluun, ja tekstieditori, kuten Notepad ++, voi tarkastella ja muokata DO-tiedostoa. Stata-editori on hyödyllinen myös DO-tiedoston suorittamisessa; osui vain Suorita do-tiedosto -painiketta.

Katso tämä PDF Stata-tiedostojen luomisesta, jos tarvitset apua. Myös Statan verkkosivustolta on saatavana lisätietoja.

ModelSim DO -tiedostoja käytetään Mentor Graphics ModelSimin kanssa, joka sisältyy Libero SoC -ohjelmistoon. Nämä ovat myös pelkkää tekstiä sisältäviä tiedostoja, joita voidaan tarkastella ja muokata millä tahansa tekstieditoriohjelmalla.

Jos epäilet, että DO-tiedostosi ei pitäisi olla DO-tiedosto ja että se on itse asiassa asiakirja, kuten pankkitili tai muu vakuutukseen liittyvä asiakirja, nimeä .DO-tiedostotunniste uudelleen .PDF: ksi ja katso, onko se avautuu PDF-lukijalla, kuten SumatraPDF, Adobe Reader tai jollakin näistä ilmaisista vaihtoehdoista.

Kuinka muuntaa DO-tiedostoja

Jos Java Servlet -tiedosto voidaan muuntaa mihin tahansa muuhun muotoon, se tehdään todennäköisesti yllä mainittujen Apache-ohjelmien kautta. Avaa tiedosto sovelluksessa ja etsi jonkinlainen tiedosto Tallenna nimellä tai Viedä valikko, jonka avulla voit tallentaa DO-tiedoston toiseen tiedostomuotoon.

Stata Batch Analysis -tiedostot voidaan varmasti muuntaa muihin tekstipohjaisiin muotoihin, kuten TXT, mutta se on hyödyllinen vain, jos haluat lukea komennot. Jos päätät muuttaa sen tiedostomuotoa (johonkin TXT), ja haluat silti suorittaa komennot Statan kanssa, sinun on määritettävä tiedostopääte komennossa (esim. tee myfile.txt sijasta tee oma tiedosto, joka olettaa .DO tiedostopääte).

Sama pätee ModelSim DO -tiedostoihin; yritä muuntaa tiedosto Libero SoC: n valikossa tai kytkeä makron teksti tekstieditoriin ja tallentaa se uuteen tekstipohjaiseen muotoon.

Jos tiedostollesi on annettu vahingossa .DO-tiedostotunniste, mutta sillä pitäisi olla .PDF-pääte, sinun ei tarvitse huolehtia DO-tiedoston muuntamisesta PDF-muotoon. Nimeä sen sijaan vain .DO-tiedostotunniste .PDF: ksi, jotta PDF-lukijasi tunnistaa tiedoston.

Tiedoston muuntaminen ei toimi näin, mutta se toimii tässä tilanteessa, koska PDF: n ei olisi pitänyt missään tapauksessa käyttää .DO-tiedostotunnistetta. Tiedostonmuunnostyökaluja käytetään tiedostojen muuntamiseen.

Etkö vieläkään voi avata tiedostoa?

Ilmeisin syy miksi tiedosto ei avaudu yllä mainittujen ohjelmien kanssa, on se, että sitä ei oikeastaan ​​ole missään näistä tiedostomuodoista. Tarkista vielä, että tiedostopääte lukee ”.DO” eikä jotain vastaavaa, kuten SO, DOCX, DOC, DOP, DM jne.

Nämä muut tiedostotunnisteet tai mikä tahansa muu, mikä ei ole totta .DO, kuuluvat tiedostomuotoihin, jotka eivät liity mihinkään tässä mainituista muodoista, minkä vuoksi ne eivät avaudu samalla ohjelmistolla.

Jos sinulla on jokin näistä tiedostoista, seuraa näitä linkkejä tai etsi tiedostopääte saadaksesi lisätietoja kyseisen tiedoston avaamisesta.