Skip to content

Mikä on GoPro?

3 de toukokuu de 2021

GoPro on pukeutuva kamera, joka soveltuu karkeisiin olosuhteisiin (maastopyöräily, rullalautailu, jopa taivaasukellukset). GoPro on ylivoimaisesti tunnetuin puettavien toimintakameroiden tuotemerkki. Yrityksellä on kilpailijoita, mutta kukaan ei voi vastata GoPron nimeen. GoPro-kamerat ovat kaikkialla äärimmäisten urheilijoiden ja seikkailunhaluisten käyttäjien keskuudessa.

David Becker / Getty Images
Mikä erottaa nämä muista kameroista, on se, että ne kaappaavat valokuvaajan (tai dronen) näkökulman, jotta videota katsovat voivat tuntea olevansa hiihtämässä, surffaamassa, taivassukelluksessa tai lentämässä. Sen lippulaivakamerat ovat Hero-sarja.

Kuinka GoPro toimii?

GoPro-kamerat on tarkoitettu käytettäväksi surffauksessa, hiihdossa, lumilautailussa, pyöräilyssä, vuorikiipeilyssä ja muissa aktiviteeteissa, vaikka sen ei tarvitse olla äärimmäinen urheilulaji. Jotkut ihmiset jopa kiinnittävät ne lemmikkeihinsä. Saatavilla on valtava valikoima GoPro-kiinnikkeitä ja lisävarusteita, jotta voit kiinnittää kameran mihin tahansa esineeseen. (Joissakin tapauksissa saatat joutua turvautumaan vetoketjuihin tai muihin DIY-menetelmiin.) GoProsin oli tarkoitus alusta alkaen ajaa kanssasi vedessä, lumessa ja muissa ankarissa ympäristöissä. Aikaisemmissa malleissa vaadittiin vesitiivis kotelo suojaamaan niitä elementeiltä, ​​mutta uudemmat mallit kestävät syvyyksiä 16 – 131 jalkaa.

Yhdistä GoPro älypuhelimesi kanssa

Voit linkittää uudemmat GoPro-mallit Android- tai iPhone-laitteeseesi kuvien ja videoiden lataamiseksi ja muokata niitä lyhyiksi leikkeiksi GoPro’s Quik -sovelluksella. Quikin avulla voit hallita kameraa ja jakaa leikkeitä sosiaaliseen mediaan, lisätä suodattimia ja muuta. Voit ladata jopa 75 valokuvaa ja videoleikettä älypuhelimesi sisäänrakennetusta valokuvasovelluksesta, Google Photos, Dropbox ja GoPro Plus -pilvitallennustilasta. Sovellus tunnistaa kasvot ja värit ja valitsee parhaat hetket leikkeistäsi. Sitten voit mukauttaa leikkeitäsi yli 20 teemalla sekä erilaisilla kirjasimilla, suodattimilla, grafiikoilla ja jopa hymiöillä. Sovellus sisältää yli 100 ilmaista kappaletta, tai voit kaivaa kokoelmasi. Voit sitten jakaa lopputuotteen suosikki sosiaalisen median kanavillesi.

Mikä on GoPro Plus?

GoPro PLUS on maksullinen tilauspalvelu, joka sisältää useita etuja, mukaan lukien kysymyksetöntä palautuskäytäntöä, jos rikot GoProasi. Se tarjoaa myös pilvitallennustilan, joten voit ladata videokuvaa kamerastasi automaattisesti, jotta voit käyttää sitä älypuhelimellasi tai tietokoneellasi. Voit tallentaa rajoittamattoman määrän valokuvia GoPro-pilvitilillesi ja jopa 35 tuntia videota. Tilaajat saavat myös 20 prosenttia alennuksista ja lisävarusteista sekä pääsyn ääniraidakirjastoon.

GoPron historia

GoPron perusti surffaaja Nick Woodman vuonna 2002, joka halusi kaapata laadukkaita toimintakuvia hänestä ja surffausystävästään, mutta huomasi, että tarvitut laitteet olivat kohtuuttoman kalliita amatöörivalokuvaajille. Niinpä hänen ystäväryhmänsä tavoitteena oli ”mennä ammattilaiseksi”, mikä antaisi heille pääsyn ammattimaisiin valokuvaajiin ja videokuvaajiin, jotka voisivat ottaa tappajia. Kuten nyt tiedämme, Woodman loi GoPro-kameran ja yrityksen sen sijaan, että siitä tulisi ammatillinen surffaaja.