Skip to content

Mikä on helpoin tapa ladata Nintendo 3DS -pelidemot?

19 de maaliskuu de 2021

Jos olet kiinnostunut Nintendo 3DS -pelistä, mutta et ole aivan varma pidätkö siitä vai ei, Nintendo tarjoaa nyt ilmaisia ​​ladattavia pelidemoja eShopin kautta. Kuten useimmat pelidemot, Nintendo 3DS -demot ovat vain esikatselua varten. Saat pelattavan katkelman pelistä, yleensä tarpeeksi, jotta saat hyvän käsityksen siitä, mitä se tarjoaa grafiikan, äänen, asetusten ja pelattavuuden suhteen. Demot ovat erinomainen tapa kerätä peli ennen kuin päätät haluatko ostaa sen. Nintendo 3DS -demon lataaminen on helppoa! Tässä on vaiheittainen opas.

Näin lataat 3DS-esittelyn

 1. Käynnistä Nintendo 3DS.

 2. Napauta päävalikossa Nintendo eShop (oranssi ostoskassi) -kuvaketta. Tarvitset vakaan Wi-Fi-yhteyden voidaksesi käyttää verkkokauppaa.

 3. Kun olet muodostanut yhteyden verkkokauppaan, selaa oikealle, kunnes näet ”Demot”luokka. Napauta sitä päästäksesi Demot-valikko.

 4. Kun olet Demot-valikko, sinun pitäisi pystyä näkemään Nintendo 3DS -pelidemot, jotka ovat käytettävissäsi. Napauta peliä, jonka haluat esikatsella. Huomaa, että jos valitset demon M-luokitellulle pelille, sinun on annettava syntymäpäiväsi.

 5. Kun olet valinnut pelisi, voit tarkastella sen yksityiskohtia (mukaan lukien kuvakaappaukset ja yhteenvedot) sekä mahdollisia videoleikkeitä. Lataa demo napauttamallaLataa esittelyNäyttää siltä, ​​että 3DS-järjestelmä vastaanottaa Wi-Fi-signaalin.

 6. Muista ottaa huomioon pelin ESRB-luokitus. Pelin, jonka luokitus on T tai M, demossa ei välttämättä ole aikuisille suunnattua sisältöä, mutta on parempi kulkea varovasti, jos et halua kohdata mitään mahdollisesti loukkaavaa materiaalia. Jos haluat silti jatkaa, napauta ”Seuraava”alareunassa. Muussa tapauksessa voit napauttaa”Takaisin

 7. Seuraavassa näytössä ilmoitetaan, kuinka monta muistilohkoa demo vie SD-kortillesi ja kuinka monta jäljellä on. Jos haluat hallita tietojasi, voit peruuttaa latauksen. Jos olet valmis jatkamaan, napauta ”ladata

 8. Demon koosta riippuen lataaminen voi kestää jonkin aikaa. Kun se on valmis, se näkyy lahjapakattuna laatikkona Nintendo 3DS: n päävalikossa. Napauta ruutua puraaksesi sen.

 9. Nauttia!

Vinkkejä

 • Voit pelata esittelyä vain 30 kertaa. Demokokemus pysyy yleensä samana aina, kun pelaat sitä, joten näiden 30 pelikierroksen uupuminen olisi tosin mielenkiintoinen harjoitus.
 • Poista demo

Mitä tarvitset

 • Nintendo 3DS
 • Wi-Fi-yhteys