Skip to content

Mikä on helpoin tapa ottaa yhteyttä Yahoo Mail -tukeen?

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Siirry Yahoo-ohjeeseen ja valitse Mailja valitse versio. Valitse aihe tai paina Ota meihin yhteyttä pohjalla. Lehdistö Ota yhteyttä Yahoo-asiantuntijaan.
 • Yahoo-yhteisö voi auttaa sinua nopeammin, jos tuki on varattua.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit ottaa yhteyttä Yahoo Mail -ongelmaasi, jotta yritys voi auttaa sinua ongelman ratkaisemisessa.

Kuinka ottaa yhteyttä Yahoon

Yahoolla on muutama erilainen yhteyspiste, jossa voit tavoittaa sen tukitiimin. Jos haluat hakea apua Twitterin kautta, siirry osoitteeseen @YahooCare. Jos haluat saada apua Yahoo Facebook -ryhmän kautta, siirry YahooCustomerCare-palveluun.

Jos haluat ottaa yhteyttä Yahoon sähköpostitse, kirjoita tukipyyntö:

 1. Avaa verkkoselain ja siirry Yahoo Help -näyttöön.

 2. Valitse Mail välilehti.

 3. Valitse, millä Yahoo Mail -tuotteella on ongelmia. Vaihtoehtoja ovat Sähköpostisovellus Androidille, Mail-sovellus iOS: lle, Mail for Desktop, Matkapuhelintai Uusi sähköposti työpöydälle.

 4. Alla Selaa aiheen mukaan, valitse aihe, joka parhaiten sopii Yahoo-tukeen.

 5. Jos et löydä vastausta sieltä, valitse Mail for Desktop avattavasta valikosta.

 6. Muita vaihtoehtoja ovat Puhu elävän agentin kanssa ja Postin palauttaminen, joka löytää kadonneita tai poistettuja sähköposteja Yahoo-tililtä.

 7. Jos et pääse tilillesi, valitse Kirjautumisavustaja.

 8. Tai vieritä alareunaan ja valitse Ota meihin yhteyttä.

 9. Tämä vie sinut muihin vaihtoehtoihin, mukaan lukien Ota yhteyttä Yahoo-asiantuntijaan, Kysy Yahoo-yhteisöltätai katso tuotteisiin liittyviä artikkeleita.

Tarkista Yahoolle toimittamastasi sähköpostitilistä yhteenveto Yahoo-havainnoista. Se voi sisältää vaiheita ongelman ratkaisemiseksi. Koko prosessi voi kestää kahdesta tunnista 24 tuntiin.

Jos sinulla on yksinkertainen kysymys etkä halua odottaa Yahoo Mail -tilisi täydellistä tarkistusta, napsauta Ota meihin yhteyttä tai Yahoo-ohjeyhteisö -painike Yahoo Help -näytössä Mail-välilehdessä.

Yahoon mukaan jos Yahoo-asiakaspalvelunumero on lähetetty verkkoon, se ei ole Yahoo-tuki. Puhelu voi johtaa luottokortti-, pankki- tai tilin kirjautumistietojen pyytämiseen. Älä anna näitä tietoja. Yahoo-tuki on ilmaista.