Skip to content

Mikä on i-kuvake Apple Watchissa?

8 de heinäkuu de 2021

Mitä tietää

 • Ympyröity i Apple Watchin kulmassa Tiedot ja sitä käytetään Apple Watchin ja iPhonen yhdistämiseen tai pariliittämiseen uudelleen.
 • Parin purkaminen: Kellossa, asetukset > Kenraali > Nollaa > Poista kaikki sisältö ja asetukset, iPhonessa, Katsella > Kelloni > i > Poista Apple Watchin pariliitos.
 • Korjata: Aloita pariliitos > iPhonessa, Yhdistä Apple Watch manuaalisesti > kellossa i > kirjoita numerot kellosta iPhoneen.

Tässä artikkelissa selitetään mitä i on Apple Watchissa ja kuinka sitä käytetään pariliitokseen. Ohjeet koskevat kaikkia Apple Watch -laitteiston ja watchOS-ohjelmiston versioita.

Pienet kirjaimet ’i’ympyrän sisällä ei ole ainutlaatuista Apple Watchille. Se on yleinen symboli, joka osoittaa paikan, josta saa lisätietoja eri ohjelmistosovelluksista. Jos napautatminä-kuvake, löydät tietoja kellostasi, kuten ainutlaatuisen tavan tunnistaa se ja numeron, joka helpottaa pariliitosta manuaalisesti. ”i-kuvake näkyy kaikissa Apple Watch -laitteiston ja watchOS-ohjelmiston versioissa.

Missä Apple Watchin i-kuvake on?

Näeti-kuvake Apple Watch -pariliitoksen muodostamisen aikana. Siellä tulee olemaan Aloita pariliitos kellon painike opastaa sinut automaattisen prosessin läpi. Näet ympyröidyt ’i’, joka voi auttaa sinua manuaalisen pariliitoksen muodostamisessa, jos automaattinen tapa ei toimi. Näet myös tämän tietokuvakkeen ruudulla, joka näyttää skannattavan ympyräkoodin.

Apple Watchin paritteluprosessi

Kelluva, pyörivä pistesarja ympyrässä toimii hienona QR-koodina, joka välittää tietoja puhelimeen skannattaessa.

Kellon parin purkaminen manuaalisesti i-kuvakkeen avulla

Jos haluat purkaa Apple Watchin pariliitoksen jostain syystä, voit seurata näitä vaiheita alla. Voit pyyhkiä ja nollata Apple Watchin itse kellosta, mutta se lukitaan silti iPhoneen. Jos haluat myydä sen tai päästä eroon siitä, sinun on ensin irrotettava kellon pariliitos iPhonesta.

 1. Avaa Apple Watchissa asetukset painamalla digitaalikruunua.

 2. Napauta Kenraali.

 3. Napauta Nollaa.

 4. Napauta Poista kaikki sisältö ja asetukset.

 5. Avaa iPhonessa Katsella sovellusta ja napauta Kelloni välilehti.

 6. Napauta kelloa, jonka haluat purkaa.

 7. Napauta ’i’ -kuvake valitun kellon vieressä.

 8. Napauta Poista Apple Watchin pariliitosja vahvista sitten päätös.

Kellon pariliitoksen tekeminen manuaalisesti i-kuvakkeen avulla

Apple Watchin pariliitos on helppoa ja kestää vain hetken.

 1. Seuraa näytön ohjeita, mukaan lukien kielesi valitseminen, kunnes pääset Aloita pariliitos -painiketta.

 2. Napauta iPhonessa Yhdistä Apple Watch manuaalisesti ikkunan alla yrittää skannata koodia.

 3. Napauta Apple Watchissaminä-kuvake.

 4. Syötä iPhonen kellon numerot.

 5. Tämä pariliittää kellon manuaalisesti puhelimeen. Jos se katkeaa edelleen tai sinulla on muita ongelmia, kellossa tai iPhonessa voi olla muita ongelmia, jotka on korjattava.