Skip to content

Mikä on kääntyminen projektien tulostamisessa?

27 de kesäkuu de 2021

Toisin kuin arkinsisäinen tulostus, jossa paperiarkin molemmat puolet ovat erilaiset, työn ja käännön paperiarkin molemmat puolet tulostetaan samalla tavalla. Work-and-turn tarkoittaa sitä, kuinka paperiarkki käännetään sivulta toiselle lähetettäväksi takaisin puristimen kautta. Ensimmäisellä kerroksella käydyn paperin yläreuna (tarttujan reuna) on sama reuna, joka menee ensimmäisenä toisen kerroksen sisään. Sivureunat käännetään. Työn ja käännöksen avulla et tarvitse toista painolevysarjaa, koska samaa sarjaa käytetään molemmille puolille. Työ ja käännös on samanlainen kuin työ ja rumpu -menetelmä; sivut on kuitenkin sijoitettava sivulle eri tavoin kullekin menetelmälle, jotta saavutat oikean edestä taakse -tulostuksen. Suunnittelijoilla ei ole aina sananvaltaa menetelmän käytöstä. Tulostimilla voi olla ensisijainen tapa käsitellä arkin kääntöpuolen tulostusta, joten keskustele tulostimesi kanssa kunkin menetelmän eduista ja haitoista ja selvitä, onko jommallakummalla merkittävää etua toiseen nähden omassa tulostustyössäsi. Monissa tapauksissa mikä tahansa tulostimelle tavallista, on hieno.

Esimerkkejä työstä ja käännöksestä

  1. Sinulla on kaksipuolinen 5 ”x7” postikortti, jonka tulostat kahdeksan sivua paperiarkille. Sen sijaan, että asetat 8 kopiota postikortista paperin toiselle puolelle, asetat sen siten, että siinä on 4 kopiota sarakkeen A etuosasta ja 4 kopiota postikortin takaosasta sarakkeessa B. Sinulla on yksi painolevysarja kutakin väriä kohti käytetty ja se koostuu sekä postikortin etu- että takaosasta. Kun paperiarkin toinen puoli irtoaa ja se kuivuu, se käännetään ympäri ja ajetaan toisen kerran läpi niin, että sama painetaan paperin tälle puolelle. Tulostamistavan vuoksi postikortin molemmat puolet kuitenkin tulostavat edestä taaksepäin (jos niitä ei ole järjestetty oikein, saatat päätyä 2 etuosaan yhteen postikorttiin ja 2 selkänojaan toiseen) .
  2. Sinulla on 8-sivuinen kirjasen. Sinulla on yksi painolevysarja kutakin musteen väriä kohti. Tulostuslevyt sisältävät kaikki 8 sivua. Tulostat kaikki 8 sivua paperiarkin toiselle puolelle ja sitten samat 8 sivua toiselle puolelle. Huomaa, että sivut on ensin asetettava oikeaan järjestykseen tai määräämiseen, jotta sivut tulostuvat oikein (ts. Sivu 2 sivun 1 takana) ja ne voivat vaihdella sivumäärän ja sen mukaan, miten se tulostetaan, leikataan, ja taitettu. Tulostamisen jälkeen jokainen paperiarkki leikataan ja taitetaan, jolloin muodostuu 2 kopiota 8-sivuisesta kirjasestasi.

Kustannukset

Koska molempien sivujen tulostaminen vaatii vain yhden painolevysarjan, työn ja käännöksen tulostus voi olla halvempaa kuin saman tulostustyön tekeminen arkittain. Asiakirjan koosta riippuen saatat pystyä myös säästämään paperille käyttämällä käännöksiä.

Lisää työpöydän tulostamisesta

Termit arkki, työ ja käännös ja työ ja rumpu koskevat tyypillisesti painettujen ja asetettujen arkkien käsittelyä kaupallisen painoprosessin aikana. Kuitenkin, kun teet manuaalisesti kaksipuolista tulostusta työpöydältä tai verkkotulostimesta, käytät myös vastaavia tekniikoita syötettäessä tulostettuja sivuja takaisin tulostimen läpi.

Alusta mla apa chicago Sinun viitteesi

Karhu, Jacci Howard. ”Mikä on kääntyminen tulostusprojekteissa?” ThoughtCo, 10. kesäkuuta 2021, thinkco.com/work-and-turn-in-printing-1077944.
Karhu, Jacci Howard. (2021, 10. kesäkuuta). Mikä on kääntyminen projektien tulostamisessa? Haettu osoitteesta https://www.thoughtco.com/work-and-turn-in-printing-1077944
Karhu, Jacci Howard. ”Mikä on kääntyminen tulostusprojekteissa?” ThoughtCo. https://www.thoughtco.com/work-and-turn-in-printing-1077944 (käytetty 27. kesäkuuta 2021).