Skip to content

Mikä on kumppanimainonta?

6 de heinäkuu de 2021

Kumppanimainonta on verkkomarkkinointikanava, jossa mainostaja maksaa bloggaajalle tuotteiden tai palvelujen mainostamisesta bloggaajan sivustolla. Jos haluat löytää tulovirrat blogisi ansaitsemiseen, kumppanimainonta on vaihtoehto, kun blogisi on perustettu ja saanut liikennettä. Ensimmäinen askel kohti rahan ansaitsemista blogissasi on tarjoamalla erinomaista sisältöä. Tunne markkinarakosi ja yleisösi ja työskentele hyvän liikenteen rakentamiseksi.

Mikä on kumppanimainonta?

Kumppanimainoksia on kolme päätyyppiä: napsautuskohtainen maksu, lyijymaksu ja myyntihinta. Jokaisella näistä kumppanimainostyypeistä on yksi yhteinen asia: ne kaikki perustuvat suorituskykyyn. Ansaitset rahaa vasta, kun lukijasi suorittavat toiminnon, kuten napsauttavat linkkiä tai napsauttavat linkkiä ja ostavat sitten tuotteen sivulta, johon linkki vie heidät. Mainostajien etsiminen yksi kerrallaan on aikaa vievää ja lannistavaa työtä. Suurin osa bloggaajista käy jonkin vähittäiskaupan tytäryhtiön tai tytäryhtiön mainosverkoston luona. Nämä suuret ja tunnetut yritykset tarjoavat kumppaniohjelmia, jotka voit perustaa blogiisi nopeasti, vaikka jotkut mainostajat ovat haluttomia osallistumaan, kunnes blogisi on perustettu. Amazon ja eBay ovat kaksi suurta toimijaa tytäryhtiömainonnassa. Amazon Associates antaa sinun valita mainostyypin ja jopa valita Amazon-tuotteet, jotka näytetään blogissasi. EBay-kumppaniverkoston avulla voit valita eBayn huutokaupoista ja löytää haluamasi tuotteet, joita haluat mainostaa sivustollasi.

Affiliate Advertising Networks

Rekisteröityminen kaupallistamaan blogisi tytäryhtiön hakemiston tai verkon kautta, johon monet verkkokauppiaat lähettävät tytäryhtiömainosmahdollisuutensa, on yleensä paras tapa uudelle kumppanimarkkinointiin. Tarkastelet mainosmahdollisuudet ja haet isännöidä tiettyä mainosta blogissasi. Suurimmalla osalla näiden sivustojen mainostajista on rajoituksia blogeihin, joiden kanssa he työskentelevät. Tyypillisesti nämä rajoitukset liittyvät siihen, kuinka kauan blogi on ollut aktiivinen ja kuinka paljon liikennettä blogi vastaanottaa. Näistä syistä kumppanihakemisto on eniten hyötyä, jos blogisi on vakiintunut. Ota jonkin aikaa tutkia kutakin tytäryhtiön hakemistoa löytääksesi oikea sinulle ja blogillesi. Eri kumppaniohjelmat tarjoavat erilaisia ​​maksuja ja uskottavuutta. Ota aikaa ja tutki vaihtoehtojasi, ennen kuin hyppäät mihinkään. On paljon yleisiä tytäryhtiömainontaverkostoja, ja jotkut keskittyvät vain tietyille markkinoille. Niitä ovat Commission Junction, Associate Programs, ShareASale, FlexOffers, Rakuten ja MoreNiche.

Tekijät, jotka on otettava huomioon ohjelmaa valittaessa

Kun valitset tytäryhtiömainontaohjelmaa, muista lukea kaikki mahdollisuuden yksityiskohdat, mukaan lukien palkka ja ehdot. Valitse kumppaniohjelmamainokset, jotka ovat yhdenmukaisia ​​blogisi sisällön kanssa. Mainoksia, jotka eivät vastaa sisältöäsi, napsautetaan epäilemättä harvemmin (mikä tarkoittaa vähemmän tuloja sinulle) ja voivat heikentää blogisi uskottavuutta. Vähemmän lukijoita palaa blogiisi, jos se on täynnä epäolennaisia ​​mainoksia. Älä ylitä tytäryhtiömainoksia. Liian monet mainokset voivat saada blogisi näyttämään epäilyttävältä roskapostilta lukijoille ja hakukoneet. Google ja muut hakukoneet merkitsevät sivustot, jotka ovat tytäryhtiömainosten ja vähän alkuperäisen sisällön peitossa, roskapostina, mikä vahingoittaa liikennettä ja sivun sijoitusta. Älä odota suuria voittoja (ainakaan aluksi). Vaikka jotkut bloggaajat tuottavat kunnolliset liitännäistulot tytäryhtiömainonnasta, tulojesi lisääminen tytäryhtiömainonnalla vie aikaa ja käytäntöä. Älä pelkää testata uusia mainoksia, sijoitteluja ja ohjelmia, kunnes löydät parhaan yhdistelmän blogisi tavoitteiden saavuttamiseksi.

Alusta mla apa chicago Sinun viitteesi

Gunelius, Susan. ”Mikä on kumppanimainonta?” ThoughtCo, toukokuu. 25, 2021, thinkco.com/what-is-affiliate-advertising-3476530.
Gunelius, Susan. (2021, 25. toukokuuta). Mikä on kumppanimainonta? Haettu osoitteesta https://www.thoughtco.com/what-is-affiliate-advertising-3476530
Gunelius, Susan. ”Mikä on kumppanimainonta?” ThoughtCo. https://www.thoughtco.com/what-is-affiliate-advertising-3476530 (käytetty 6. heinäkuuta 2021).