Skip to content

Mikä on Loopy-puhelinkotelo?

2 de toukokuu de 2021

Loopy on luonut ainutlaatuisen mobiililaitekotelon, jossa on kumilenkki, jonka kautta työnnät sormeasi pitämällä puhelinta. Monet ihmiset pelkäävät pudottavansa näitä kalliita laitteita, ja Loopy on loistava vaihtoehto pitää sinun tiukasti kädessä. Selfieistä yhden käden selaamiseen – tässä kerrotaan, kuinka Loopy-kotelot estävät puhelimesi karkaamasta otettasi.

Mikä on Loopy-puhelinkotelo?

Mobiililaitteesi silmukkalaukut koostuvat kovasta kotelosta, jossa on kumilenkki, joka on vedetty takana olevien kahden reiän läpi. Loopy luo kotelot Apple-, Google- ja Samsung-puhelimille, ja niissä on ainutlaatuinen muotoilu ja mahdollisuus vaihtaa allekirjoitussilmukka toisenlaiseen ulkoasuun. Puhelimesi ja kotelo pitävät silmukkaa paikallaan, kun taas silmukan päät kulkevat puhelimesi takana, mikä auttaa sitä pysymään paikallaan ja antaa sinun säätää itse silmukan kokoa mukavaksi.

Kotelo itsessään on hyvin yksinkertainen, ja ainoa säätö on vetää silmukka tiukemmaksi tai löysemmäksi ennen kuin asetat puhelimesi koteloon. Kun laitat Loopyn puhelimeesi, varmista, että silmukan päät ovat tasaiset vastakkaisiin suuntiin. Loopy-kotelon silmukka romahtaa myös tasaiseksi, jolloin puhelin voidaan liukastua taskuusi helposti.

Loopy Applelle: Loopy Original ja Loopy MAX

Uusimmilla Apple-laitteilla on kaksi vaihtoehtoa Loopy-koteloille. Loopy Original -kotelo on 4 jalan sotilasluokiteltu, sisältää puskurin, joka kiertyy laitteen reunan ympärille, ja korotetun etuhuulen, joka suojaa näyttöäsi. Loopy MAX on 6 jalan sotilasluokiteltu, 60% tukevammilla puskureilla. Kaikilla muilla laitteilla on Loopy Original -mallitiedot.

Loopy-kotelo: Righty vai Lefty?

Osa siitä, mikä tekee Loopystä miellyttävän käyttää, on, että kotelon silmukkaa ei ole asetettu suoraan ylös ja alas. Sen sijaan se on kallistettu pieneen kulmaan, jotta puhelimesi pitäminen yhdellä kädellä olisi mukavampaa. Tämä tarkoittaa, että sinun on valittava oikea tai vasenkätinen kotelo, kun valitset Loopy-vaihtoehdon. Pystyt pitämään sitä kummallakin kädellä, mutta se on mukavin valitsemallesi kädelle. Valitse käsi, jota käytät eniten, ja sinun pitäisi olla hyvä mennä.

Loopy iPhone -kotelo, Loopy Google Pixel -kotelo, Loopy Samsung -kotelo

Uusi ilme: Silmukoiden muuttaminen

Silmukat on valmistettu huippuluokan lääketieteellisestä silikonista, mikä tekee niistä mukavat ja kestävät. Ja jos haluat koskaan saada uuden ilmeen puhelimellesi, silmukat tulevat kausiluonteisina ja erilaisina väreinä, mukaan lukien ne, jotka hohtavat pimeässä tai joissa on jotain kimallusta. Oletko valmis katkaisemaan silmukan? Loopy-kotelot on suunniteltu siten, että kitka pitää silmukat tiukasti paikallaan, mikä voi vaikeuttaa niiden poistamista. Yritä laittaa kotelosi saippuaveteen, jotta voit liu’uttaa nykyisen silmukan ulos ja lisätä uuden. Loopyn tapausten silmukoiden poistamisessa ja lisäämisessä on vähän taitoa, jos haluat nähdä, kuinka ammattilaiset tekevät sen, voit tarkistaa Loopyn video-opetusohjelman.

Katso videot: Kickstand Feature for Loopy

Loopy-kotelon silmukka toimii myös jalustana, jolloin voit katsella videoita puhelimellasi kallistettuna katselukulmaan handsfree-tilassa. Tämä toimii vain, jos silmukka on tarpeeksi suuri tukemaan laitettasi. Jos sinulla on suurempi puhelin ja säädät silmukkaa pienelle kädelle, silmukka ei välttämättä ole riittävän merkittävä toimimaan jalustana. Se ei ole yhtä vakaa kuin muut vaihtoehdot (kuten PopSocket), mutta jos silmukka on kohtuullisen kokoinen, se saa työn valmiiksi.

Loopy-kotelot Applelle, Samsungille ja Google-laitteille

Vaikka malleja ei ole paljon, Loopy-kotelot ovat hauskoja, kestäviä ja mukavia käyttää. Selfien ottaminen ja moitteeton tavaran salakuljettaminen on paljon turvallisempaa, kun puhelimesi on kiinnitetty tukevasti sormesi ympärille. Loopy-kotelot kuuluvat Loopy Lifetime -takuun sekä 30 päivän rahat takaisin -takuun, josta pidät rakkaudestasi. Loopy-tapaukset alkavat 39 dollarista 49 dollariin, ylimääräisten silmukoiden hinta on 5 dollaria kukin.