Skip to content

Mikä on MOGG-tiedosto?

19 de heinäkuu de 2021

MOGG-tiedostotunnisteella varustettu tiedosto on Multitrack Ogg -tiedosto, jota Rock Band, Guitar Hero ja mahdollisesti jotkut muut videopelit käyttävät. Nämä tiedostot sisältävät OGG-äänitiedostoja, jotka on tallennettu siten, että kukin voi toistaa erikseen tai yhdessä kaikkien muiden kanssa. Jokainen OGG-tiedosto tallennetaan erilliseen raitaan, jotta niitä ei sidottu samaan toistovirtaan. Useimmat MOGG-tiedostot ovat musiikkitiedostoja, mutta jotkut saattavat sen sijaan olla MedCalc-datatiedostoja.

Kuinka avata MOGG-tiedosto

Voit toistaa MOGG-tiedostoja tietokoneella ilmaiseksi Audacityn avulla. Niitä tuetaan myös Avid Pro Tools -ohjelmistossa, Steinberg Nuendo ja REAPER. Jos avaat tiedoston Audacityssä, sinulla on mahdollisuus tallentaa äänidata uuteen muotoon. Katso lisätietoja muuntamisesta alla olevasta osiosta. OGG-tiedostot ovat paljon käyttökelpoisempia kuin MOGG-tiedostot. Katso useita sovelluksia, joiden avulla voit toistaa OGG-tiedostoja täältä: Mikä on OGG-tiedosto? MedCalc-tilasto-ohjelmassa käytettäviä MOGG-tiedostoja ei todennäköisesti voida itse avata manuaalisesti, vaan ne ovat vain tavallisia datatiedostoja, jotka ohjelman on toimittava. Toisin sanoen ne todennäköisesti tallennetaan ohjelman asennuskansioon, jotta MedCalc voi käyttää niitä tarpeen mukaan, mutta ohjelmassa ei todennäköisesti ole valikkoa, jonka avulla voit tuoda tiedoston.

Kuinka muuntaa MOGG-tiedosto

Multitrack Ogg -tiedosto voidaan muuntaa toiseen äänimuotoon Audacityn avulla. Ohjelma tukee MOGG-tiedostojen viemistä WAV-, OGG-, MP3-, FLAC-, WMA-tiedostoihin sekä joihinkin muihin yleisiin äänimuotoihin. Audacityn avulla voit viedä koko tiedoston tai vain yhden virran. Muuntaa vain yksi -osassa, valitse ensin ääni ja käytä sitten Tiedosto > Vie valittu ääni valikkovaihtoehto valita tulostusmuoto. OggSplit + on kannettava ja ilmainen työkalu, jonka pitäisi pystyä jakamaan MOGG-tiedosto eri OGG-tiedostoiksi, joista se koostuu. Tarvitset tiedostojen purkuohjelman, kuten ilmaisen 7-Zip-tiedoston, OggSplit + -ohjelman purkamiseksi arkistosta, jonka jälkeen voit vetää MOGG-tiedoston OggSplit + .exe käyttää sitä. Emme voi ajatella hyvää syytä, jonka haluat koskaan muuntaa MOGG-tiedoston, joka on MedCalc Data -tiedosto, toiseen tiedostomuotoon. Ottaen huomioon roolin, joka sillä on kyseisessä ohjelmassa, kaikki siihen tehtävät muunnokset tekisivät tiedostosta todennäköisesti hyödyttömiä.

Etkö vieläkään voi avata tiedostoa?

Jos mikään näistä ohjelmista ei voi avata tiedostoa, varmista, että luet tiedostotunnistetta oikein. On mahdollista, että luet vain väärin jälkiliitteen ja ajattelet, että tiedostosi kuuluu samaan muotoon kuin MOGG-tiedostot, kun se todella on täysin erilainen. Esimerkiksi jotkut tiedostot, kuten MGO (MacGourmet Recipe) -tiedostot, jakavat joitain samoja tiedostotunnistekirjaimia, mutta niillä ei ole mitään tekemistä tällä sivulla mainittujen tiedostomuotojen kanssa. Samanlainen on MOGRT-tiedostotunniste, jota käytetään Adobe Motion Graphics Template -tiedostoissa. Vaikka tiedostotunniste saattaa muistuttaa läheisesti MOGG: tä, muoto on itse asiassa käytettävissä vain Adobe Premiere Pron kanssa. MagGourmet Reseptitiedostot on viimeinen esimerkki. He käyttävät MGO-tiedostotunnistetta ja niitä käytetään MacGourmet Deluxe -ohjelman kanssa. Jos se ei ole vielä selvää, tässä ajatuksena on tunnistaa tiedostopääte ja tutkia sitten tiedostosi käyttämää tiedostoa. Se on helpoin tapa oppia, missä muodossa tiedosto on ja lopulta ohjelma, jota voidaan käyttää tiedoston avaamiseen tai muuntamiseen. UKK

  • Mistä on hyvä sivusto ladata MOGG-tiedostoja?

    Voit ladata MOGG-tiedostoja tilaamalla sivuston ultimate-guitar.com. Vaihtoehtoisesti voit ostaa MOGG-tiedostoja erikseen osoitteesta karaoke-version.com.

  • Kuinka avaat MOGG-tiedostot Vegas Prossa?

    Voit vetää ja pudottaa MOGG-tiedostoja Project Media -ikkunaan Vegas Prossa. Vaihtoehtoisesti voit selata Explorer-ikkunassa ja valita avattavat MOGG-tiedostot.