Skip to content

Mikä on MQ4-tiedosto?

19 de heinäkuu de 2021

MQ4-tiedostotunnisteella varustettu tiedosto on MQL4-lähdekooditiedosto. Se sisältää muuttujia ja toimintoja sekä kommentteja, jotka liittyvät MetaQuotes Language 4 -ohjelmointikieleen. Voit lukea paljon enemmän tästä muodosta ja MQ4-tiedostoista osoitteessa MQL4.com.

Vaikka ne näyttävät samanlaisilta, MQ4-tiedostot eivät liity lainkaan MP4-tiedostoihin.

Kuinka avata MQ4 -tiedosto

Avaa MQ4-tiedostot MetaQuotes MetaTrader -alustalla. Koska ne kuitenkin liittyvät ohjelman versioon 4, et todennäköisesti voi käyttää sitä uudemmissa versioissa, kuten MetaTrader 5, asentamalla sen sijaan vanhempi versio MQ4-tiedoston avaamiseksi. Voit ladata MT4: n FXCM: stä. MT4-sovelluksen lisäksi avaa MQ4-tiedosto Muistiossa tai muulla tekstieditorilla nähdäksesi lähdekooditiedot. Huomaa kuitenkin, että tämä ei ole paras tapa tarkastella tiedostoa, koska MetaTrader-ohjelma on rakennettu erityisesti tämän tiedoston käyttämiseen ja sen tietojen näyttämiseen oikein.

MQ4-tiedosto avautuu tekstidokumenttina

MQ4-tiedosto avataan Notepad ++ -sovelluksessa.
Jos huomaat, että tietokoneellasi oleva sovellus yrittää avata MQ4 -tiedoston, mutta se on väärä sovellus tai haluat mieluummin toisen asennetun ohjelman avaavan tiedoston, tutustu tietyn tiedostotunnisteen oletusohjelman muuttamiseen että muutos Windowsissa.

Kuinka muuntaa MQ4-tiedosto

MetaTrader 4 muuntaa MQ4-tiedostot EX4: ksi automaattisesti, kun tuot tiedoston Indikaattorit kansio. Jos MetaTrader on auki, kun tiedosto kopioidaan kyseiseen kansioon, sulje ja avaa ohjelma uudelleen EX4-tiedoston luomiseksi. Voit muuntaa MQ4: n C #: ksi online-MQ4: stä cAlgo Converteriksi. Avaa tiedosto tekstieditorilla kopioidaksesi sen sisällön, ja liitä se sitten kyseiseen verkkosivustoon ja paina muuntopainiketta tuottaaksesi C # -tuloksen. Lue tämä käyttöopas oppiaksesi muuntamaan MQL 4 -koodi MQL 5 -koodiksi.

Etkö vieläkään voi avata tiedostoa?

Jos tiedosto ei avaudu MetaTraderilla, luulet todennäköisesti, että luet tiedostotunnistetta väärin. Tämä on melko helppo tehdä, koska on olemassa muita tiedostotunnisteita, jotka on kirjoitettu melkein täsmälleen kuin MQ4, mutta joita ei ole lainkaan liitetty MetaTraderiin. MQO on hyvä esimerkki. Tätä tiedostotunnistetta käyttävät Metasequoia Document -tiedostot, ja se voidaan avata vain Metasequoian kanssa. Toinen tiedostotyyppi, joka on helppo sekoittaa MQL4-lähdekooditiedostoon, on Sony Movie Format -tiedosto. Nämä ovat videoita, jotka käyttävät MQV-tiedostotunnistetta, joten niiden toistaminen vaatii QuickTime-tyyppisen videosoittimen. Tarkista vielä tiedostosi lopussa oleva tiedostopääte varmistaaksesi, että luet sitä oikein, ja tee sitten tutkimuksia verkossa saadaksesi lisätietoja muodosta, joka se voi olla, ja ohjelmista, jotka pystyvät avaamaan ja muuntamaan se.