Skip to content

Mikä on MSG-tiedosto?

19 de heinäkuu de 2021

Mitä tietää

 • MSG-tiedosto on Outlook-sähköpostiviestitiedosto.
 • Avaa yksi Outlookilla, Encryptomatic.com tai SeaMonkeyllä.
 • Muunna EML: ksi, PDF: ksi, DOC: ksi jne. Zamzarilla tai muulla muunnostyökalulla.

Tässä artikkelissa kuvataan, mitä MSG-tiedostot ovat, eri tavoilla, joilla voit avata yhden, ja kuinka muuntaa ne toiseen muotoon sen mukaan, mitä tiedosto tallentaa (sähköposti, yhteystiedot jne.).

Mikä on MSG-tiedosto?

MSG-tiedostotunnisteella varustettu tiedosto on todennäköisesti Outlook-sähköpostiviestitiedosto. Microsoft Outlook -ohjelma voi tehdä MSG-tiedoston, joka liittyy sähköpostiin, tapaamiseen, yhteystietoon tai tehtävään. Jos sähköposti on, MSG-tiedosto saattaa sisältää viestitietoja, kuten päivämäärän, lähettäjän, vastaanottajan, aiheen ja viestin rungon (mukaan lukien mukautettu muotoilu ja hyperlinkit), mutta se voi sen sijaan olla vain yhteystietoja, tapaamistietoja tai tehtävän kuvausta. Jos MSG-tiedostosi ei liity MS Outlookiin, se voi olla Fallout Message -tiedostomuodossa. Fallout 1- ja 2-videopelit käyttävät MSG-tiedostoja pitääkseen peliviestejä ja hahmoihin liittyviä vuoropuhelutietoja.

Kuinka avata MSG -tiedostot

Microsoft Outlook avaa MSG-tiedostot, jotka ovat Outlook Mail Message -tiedostoja, mutta sinun ei tarvitse olla asennettuna MS Outlookia tarkastellaksesi tiedostoa. Ilmainen avaaja, MSG Viewer, MsgViewer Pro ja Email Open View Pro pitäisi toimia myös. SeaMonkeyn pitäisi pystyä tarkastelemaan MSG-tiedostoa Windowsissa, Linuxissa ja macOS: ssa. Siellä on myös iOS: n Klammer-sovellus, joka avaa MSG-tiedostot näille laitteille. Yksi online-MSG-tiedostojen katseluohjelma, joka toimii missä tahansa käyttöjärjestelmässä, on Encryptomaticin ilmainen MSG EML Viewer. Lataa tiedosto sinne vain nähdäksesi koko viestin selaimessasi. Teksti näyttää aivan kuten se näyttäisi MS Outlookissa ja hyperlinkit ovat jopa napsautettavissa. Fallout Message -tiedostot sijaitsevat yleensä teksti englanti valintaikkuna ja teksti englanti peli pelin hakemistot. Vaikka sekä Fallout 1 että Fallout 2 käyttävät niitä, et todennäköisesti voi avata MSG-tiedostoa manuaalisesti kyseisissä ohjelmissa (peli käyttää niitä automaattisesti). Saatat kuitenkin pystyä tarkastelemaan viestejä tekstidokumentteina ilmaisella tekstieditorilla.

Kuinka muuntaa MSG-tiedosto

Microsoft Outlook voi muuntaa MSG-tiedostot eri tiedostomuodoiksi käytetyn MSG-tiedoston tyypistä riippuen. Esimerkiksi, jos kyseessä on viesti, voit tallentaa MSG-tiedoston TXT-, HTML-, OFT- ja MHT-tiedostoihin. Tehtävät voidaan muuntaa joihinkin tekstimuotoihin, kuten RTF, yhteystiedot VCF: ksi ja kalenteritapahtumat ICS: ksi tai VCS: ksi. Kun olet avannut MSG-tiedoston Outlookissa, käytä Tiedosto> Tallenna nimellä valikosta sopivan muodon valitsemiseksi Tallenna tyyppi: pudotusvalikosta. Voit tallentaa MSG-tiedoston PDF-, EML-, PST- tai DOC-tiedostoon käyttämällä ilmaista online-tiedostomuunninta Zamzar. Koska Zamzar-tiedostomuunnin-apuohjelma toimii verkossa verkkoselaimesi kautta, voit käyttää sitä missä tahansa käyttöjärjestelmässä. MSGConvert on Linuxin komentorivityökalu, joka voi muuntaa MSG: n EML: ksi. Voit myös muuntaa yhteystietosi muotoon, jota voidaan käyttää Excelissä tai muussa taulukkolaskentaohjelmassa. Muunna ensin MSG-tiedosto CSV: ksi ja tuo yhteystiedot Outlookiin vetämällä ja pudottamalla .MSG-tiedostot suoraan Omat yhteystiedot -osiossa. Mene sitten Tiedosto > Avaa ja vie > Tuonti ja vienti > Vie tiedostoon > Pilkkuerotetut arvot > Yhteystiedot valita, mihin uusi CSV-tiedosto tallennetaan. On epätodennäköistä, että Fallout Message -tiedoston muuntaminen muuhun muotoon olisi hyödyllistä, mutta voit todennäköisesti tehdä sen tekstieditorilla. Avaa vain MSG-tiedosto siellä ja valitse sitten tallentaa se uutena tiedostona.

Etkö vieläkään voi avata tiedostoa?

Tiedostotunniste ”.MSG” on melko yksinkertainen ja sitä voi itse asiassa käyttää muut ohjelmat, joita ei ole mainittu edellä. Mahdollisuudet ovat kuitenkin, että .MSG-tiedostotunnisteen käyttö on jonkinlainen viestitiedosto. Yritä avata tiedosto tekstieditorissa, jos yllä olevat sähköpostiohjelmat eivät toimi sinulle. UKK

 • Kuinka avaan MSG-tiedoston Macissa?

  Outlook ei voi avata Windows 10 -tietokoneessa Outlookissa luotua Outlook MSG -tiedostoa, mikä voi olla turhauttavaa. Onneksi kolmannen osapuolen työkalut voivat auttaa. Jotkut näistä ovat MSG Viewer for Outlook, MailRader ja Encryptomatic. Toinen helppo vaihtoehto on käyttää Outlook.comia. Lähetä MSG-tiedosto Outlook.com-sähköpostiosoitteeseen ja käytä sitten Outlook.comin MSG-katseluohjelmaa.

 • Kuinka avaan MSG-tiedoston iOS-laitteella?

  App Storessa on saatavana kolmannen osapuolen sovelluksia, joiden avulla voit tarkastella MSG-tiedostoja iPhonessa tai iPadissa. Jos lataat esimerkiksi msgLense (2,99 dollaria), voit tarkastella MSG-tiedostoja ja jopa vastata sähköposteihin toisella sähköpostiohjelmalla, kuten Gmaililla.

 • Voinko avata MSG-tiedoston Windows Mailissa?

  Ei. Jos sinulla ei ole Outlookia Windows-tietokoneellasi, sinun on käytettävä yhtä tässä artikkelissa mainituista MSG-tiedostojen tarkastelu- tai muunnostyökaluista.