Skip to content

Mikä on näytön peilaus?

3 de toukokuu de 2021

Näytön peilaustekniikan avulla voit lähettää pienemmällä Android-, Windows- tai Apple-laitteella toistettavan median suurempaan laitteeseen, kuten televisioon tai mediaprojektoriin, langattomasti. Voit peilata henkilökohtaisia ​​valokuvia, musiikkia, videoita, pelejä ja muuta, mukaan lukien Internetin sisältö tai sovellus, kuten Netflix tai YouTube. Protokollaa, jota käytetään näytön langattomaan peilaamiseen toiseen, kutsutaan Miracastiksi, sana, jonka saatat kohdata oppimalla lisää tekniikasta. 1:49

Mikä on näytön peilaus?

Liitä puhelin tai muu laite televisioon

Näytön peilaamisen käyttämiseksi molempien laitteiden on täytettävä muutamat vähimmäisvaatimukset. Puhelimesi tai tablet-laitteesi on tuettava peilaus ja pystyttävä lähettämään tietoja. Television tai projektorin on myös tuettava näytön peilaus ja pystyttävä sieppaamaan ja toistamaan kyseisiä tietoja. Selvitä, tukeeko puhelimesi tai tablet-laitteesi peilaamista, tutustumalla asiakirjoihin tai suorittamalla Internet-haun. Huomaa, että sinun on ehkä otettava käyttöön Miracast- tai Screen Mirroring -ominaisuus Asetuksissa, joten pidä silmällä myös sitä. Voit jopa pystyä näyttämään puhelimen näytön tietokoneellasi. Televisiossa on kaksi laajaa tekniikkaa. Voit heijastaa joko uudempaan älytelevisioon tai projektoriin, jossa on sisäänrakennettu näytön peilaus, tai voit ostaa median suoratoistolaitteen ja liittää sen vanhemman television käytettävissä olevaan HDMI-porttiin. Koska tiedot saapuvat langattomasti ja kotiverkon kautta, sinun on määritettävä, että televisio tai mediatikku muodostavat yhteyden myös kyseiseen verkkoon.

Yhteensopivuusongelmat, kun peilataan näyttöä

Kaikki laitteet eivät toimi hyvin yhdessä. Et voi vain peilata puhelinta mihinkään televisioruutuun tai liittää puhelinta televisioon jotenkin taikasovelluksella ja pakottaa sen toimimaan. Se, että molemmat laitteet tukevat näytön peilaus, ei tarkoita myöskään; laitteiden on myös oltava yhteensopivia keskenään. Tämä yhteensopivuus aiheuttaa ongelmia usein. Kuten epäilet, saman valmistajan laitteet ovat yleensä yhteensopivia keskenään. Voit esimerkiksi jakaa mediaa uudemmasta Kindle Fire -tabletista Amazonin Fire TV: hen helposti. Ne ovat molemmat Amazonin valmistamia ja suunniteltu toimimaan yhdessä. Ja koska palolaitteet käyttävät Android-käyttöjärjestelmää, monet Android-pohjaiset puhelimet ja tabletit ovat myös yhteensopivia. Samoin voit peilata mediaa iPhonesta Apple TV: hen. Apple teki molemmat, ja ne ovat yhteensopivia keskenään. Apple TV toimii myös iPadien kanssa. Et kuitenkaan voi suoratoistaa mediaa Android- tai Windows-laitteesta Apple TV: hen. Muilla laitteilla, kuten Googlen Chromecastilla ja Rokun medialaitteilla, on myös rajoituksia, kuten älytelevisioilla yleensä, joten jos olet peilausratkaisun markkinoilla, ota huomioon, mistä suoratoistat, ennen kuin ostat jotain suoratoistettavaksi .

Tutustu peilaussovelluksiin

Kun toistat mediaa älypuhelimella tai tabletilla, käytät sovellusta. Ehkä katsot kaapelipohjaisia ​​elokuvia SHO Anytime -sovelluksella ja suoraa televisiota Sling TV: llä. Ehkä kuuntelet musiikkia Spotifyn avulla tai katsot ohjevideoita YouTubessa. Nämä sovellukset tukevat näytön peilaamista. Käytä hetki sen testaamiseen. Näin voit tutustua mediasovelluksiisi hyvin yleisesti:

  1. Avaa laitteellasi sovellus, jonka avulla voit katsella mediaa.

  2. Toista mitä tahansa käytettävissä olevaa mediaa kyseisessä sovelluksessa.

  3. Napauta näyttöä ja napauta peilikuvake se näkyy siellä.

  4. Jos sinulla on peilattavissa oleva laite (ja se on päällä ja käyttövalmis), näet sen luettelossa.

Näytön peilauskokemus

Kun katselet mediaasi näytön peilaus, voit hallita sitä puhelimesi tai tablet-laitteesi ohjaimilla. Voit pikakelata eteen- ja taaksepäin, keskeyttää ja käynnistää uudelleen, mikäli sovellus ja media sallivat sen. On kuitenkin epätodennäköistä, että pystyt hallitsemaan itse televisiota; pidä kaukosäädin kätevä, joka toimii äänenvoimakkuudella.