Skip to content

Mikä on Nintendo Switch?

6 de heinäkuu de 2021

Paras tapa ajatella Nintendo Switchia on, että se on sekä kannettava pelikonsoli että kotipelikonsoli kääritty yhdeksi laitteeksi. Siksi nimi: Tämä Nintendo-konsoli voi ”vaihtaa” televisioon liitetystä kotikonsolista kannettavaan pelikonsoliin, jossa molemmilla puolilla on ohjaimet.

Kuinka Nintendo Switch toimii?

Yksinkertaisesti sanottuna Nintendo Switch on tabletti, jossa on 6,2 tuuman näyttö ja kaksi Wii-tyyppistä peliohjainta, jotka on kiinnitetty laitteen molempiin päihin. Tämän asennuksen ansiosta Nintendo Switch voi olla kannettava pelikonsoli. Mutta Switch tekee paljon enemmän kuin toimii kannettavana konsolina. Ensinnäkin ohjaimet voidaan irrottaa Nintendo Switchin tablettiosasta ja käyttää itsenäisesti. Kytkimen takana on jalusta, jonka avulla sitä voidaan tukea ja käyttää kannettavana näytöllä, kun pelaajat käyttävät pelaamiseen Joy-Cons-nimisiä langattomia ohjaimia. Kytkimen molemmille puolille kiinnitettävien kahden ohjaimen lisäksi pelaajat voivat kytkeä kytkimeen langattomasti kaksi ylimääräistä ilo-miinusta, jolloin jopa neljä pelaajaa. Lisäksi voit sijoittaa Nintendo-kytkimen telakointiasemaan, joka lataa kytkimen ja yhdistää sen televisioon. Konsolitilassa ohjaimet kiinnittyvät kytkimen molemmille puolille. Kun se on kannettavassa tilassa, ohjaimet irrotetaan ja sijoitetaan pidikkeeseen, joka jäljittelee pro-tyylisiä ohjaimia. Tai voit käyttää ohjaimia erikseen, kun ihmiset pelaavat monen pelaajan tilassa.

Nintendo Switch vs. Xbox One, PlayStation 4 ja Nintendo 3DS

Nintendo Switchillä on yksi erillinen etu muihin pelijärjestelmiin verrattuna: Se on all-in-one-ratkaisu. Kyky käyttää kotipelikonsolia yksittäiselle pelaajalle tai ihmisryhmälle, kannettava pelikonsoli yhdelle henkilölle tai kannettava konsoli koko ihmisryhmälle pelaamaan samanaikaisesti on Switchin nero. Ja kyky vetää tämä pois laadusta tinkimättä on erinomaista. Switch ei kilpaile Xboxin tai PlayStationin kanssa grafiikassa tai kovapelissä. Silti tämä väkijoukko ei ole koskaan ollut Nintendon yleisö. Pikemminkin Nintendo on suunnattu suoraan nuoremmille pelaajille, rentoille pelaajille ja kaikille, jotka ovat pelanneet ikonisia pelejä, kuten Mario Kart ja Legend of Zelda Nintendo 2DS: ssä tai 3DS: ssä. Varo akun kestoa! Aina kun konsoli on kytketty telakkaan, kytkin latautuu. Joy-Con-ohjaimet ovat kuitenkin eri asia. Voit käyttää muutamaa tapaa pitää Switch täysin ladattuna, jotta toisto ei keskeydy.

Onko Nintendo Switch lapsiystävällinen? Pitäisikö minun ostaa se lapselleni?

Switch on helposti lapsiystävällisin pelikonsoli Nintendo Wii: n jälkeen. Siinä ei ole kömpelö Wii U: n tai graafisen väkivallan valvontaa, joka on osa vakavien konsolien, kuten Xbox One tai PlayStation 4, vetovoimaa. Vanhempien rajoitusten avulla voit pitää lapsesi poissa -lompakko, joten voit välttää yllätyksiä laskun saapuessa, ja Nintendolla on älypuhelimille tarkoitettu sovellus, jonka avulla voit asettaa Switchin lapsilukon mistä tahansa. Nintendo Switch on paras yli 6-vuotiaille lapsille. Sisältö itsessään on kaiken ikäisten lasten hyväksyttävä, mutta hallintalaitteita voi olla vaikea oppia alle 5-vuotiaille lapsille. Nintendo Switch käyttää myös pieniä, pienikokoisia pelikasetteja kuin pikkukuva, joten tarvitaan tietty määrä kypsyyttä ja esineiden kunnioittamista. , minkä vuoksi suosittelemme vähintään 6-vuotiaita. Ikäraja riippuu tietysti lapsesta, koska jotkut 5-vuotiaat pärjäävät hyvin kytkimen kanssa, ja jotkut yli 7-vuotiaat lapset menettävät nopeasti nämä pienet patruunat. Myös Nintendo Switchin puhdistaminen ja ylläpito on melko helppoa.

Kuinka ostaa Nintendo Switch

Jos olet huolissasi siitä, että Nintendo Switch on yksi niistä vaikeasti löydettävistä konsoleista, nuo päivät ovat päättyneet. Useimmilla jälleenmyyjillä on nyt riittävästi varastoja, joten niiden löytäminen kaupoista tai verkosta ei saisi olla liian vaikeaa.

  • Mistä ostaa: Elektroniikka- ja pelikaupan jälleenmyyjät, kuten Gamestop, Best Buy, Target, Walmart tai Amazon.
  • Tyypilliset pelihinnat: 55-60 dollaria.
  • Mitä ostaa Nintendo Switchillä: Extra Joy-Con -ohjaimia suositellaan, jos useampi kuin kaksi ihmistä aikoo pelata Switchiä samanaikaisesti, ja USB-C-latauskaapeli on ehdottomasti ostettava kaikille Switch-omistajille.