Skip to content

Mikä on nitoja ja miten se toimii?

4 de heinäkuu de 2021

Vuonna 2008 perustettu Stitcher on yksi suosituimmista ääniympäristöistä Yhdysvalloissa, joka keskittyy podcastien ja vähemmässä määrin suoran radion jakeluun. Toisin kuin muut podcast-palvelut, jotka keskittyvät yksittäisten jaksojen toistoon, Stitcher erottaa itsensä keskittymällä podcastien ja radioasemien jatkuvaan suoratoistoon soittolistoista, jotka joko Stitcherin henkilökunta tai käyttäjä on kuratoinut. Jaksoiden kuunteleminen yksi kerrallaan on kuitenkin myös mahdollista. Stitcheriin pääsee virallisella Stitcher-verkkosivustolla sekä älypuhelimille ja tableteille tarkoitettujen iOS- ja Android-podcast-sovellusten kautta. Palvelua tuetaan voimakkaasti myös yli 50 automallissa Amazon Echo -älykaiuttimen lisäksi.

Kuinka ompeleetilit toimivat?

Stitcher-sovellukset ja verkkosivusto edellyttävät, että käytät tiliä podcastien ja asemien tilaamiseen ja asetusten synkronointiin laitteiden välillä. Vaikka voit kuunnella podcasteja Stitcher-verkkosivustolla ilman tiliä, Stitcher-sovellusten on kirjauduttava sisään ennen kuin annat sinulle pääsyn mihin tahansa mediasisältöön. Stitcher-tili voidaan luoda millä tahansa sähköpostiosoitteella, kun Stitcher-podcast-sovellus on avattu ensimmäisen kerran, mutta voit vaihtoehtoisesti kirjautua sisään Facebook- tai Google-tililläsi, mikä voi olla nopeampaa ja helpompaa.

Onko Stitcherillä yksinomaisia ​​podcasteja?

Stitcher tuottaa erilaisia ​​podcasteja, jotka ovat yksinomaan alustalle. Näitä eksklusiivisia sarjoja kutsutaan Stitcher Originalsiksi, ja ne kattavat useita tyylilajeja komediasta ja omasta avusta tarinoihin ja uutisiin.

Stitcher Originals -sovellusta voi käyttää verkossa tai etsimällä Stitcher Originals -sovellusta Stitcher-sovelluksesta. Stitcher Originalia ei ole merkitty sellaisenaan Stitcher-hakemistossa, joten usein voi olla vaikea erottaa yksinoikeudellista sisältöä muista podcast-palveluista löydetystä sisällöstä. Helpoin tapa on tutkia Ompeleen alkuperäiset luokka Stitcher Premium välilehti. Tässä on joitain esimerkkejä Stitcher Originalsista.

  • Vain meidän välillämme: Komedia-podcast, jossa isäntä yrittää parhaansa mukaan vastata ajatuksia herättäviin kysymyksiin.
  • Myydään Amerikassa: Kahdeksanosainen sarja, jossa tutkitaan seksikauppaa Yhdysvalloissa.
  • Poistamaton: Viiden osan sarja homojen muuntohoitoon.
  • Ahma: Kadonnut polku: Äänikirja, joka kertoo tarinan, johon kuuluu ahma Marvel Comicsin X-Men-sarjakuvalehdistä.
  • Katie Couric: Katie Couricin ja Brian Goldsmithin isännöimä uutis podcast, joka keskustelee uutisista, politiikasta ja pop-kulttuurista.

Stitcher Originals vaatii Stitcher Premium -jäsenyyden.

Mikä on Stitcher Premium?

Stitcher Premium on kuukausittainen tilaussuunnitelma, joka poistaa mainonnan Stitcherin podcasteista ja avaa Stitcher Original-podcastit, erityiset bonus-podcast-jaksot ja yli 120 komedia-albumia, joissa on stand-up-rutiinit koomikoilta, kuten Aziz Ansari ja Hannibal Buress. Stitcher Premium -jäsenyys voi poistaa bannerimainoksia sovelluksista ja Stitcherin omista äänimainoksista, joita toistetaan ennen jaksoja ja niiden jälkeen, mutta se ei voi poistaa mainoksia, jotka podcast-luojat ovat tallentaneet osana podcast-jaksoja. Stitcher Premium -jäsenyyden hinta on 4,99 dollaria kuukaudessa tai 34,99 dollaria vuodessa. Tämä jäsenyys toimii yhdellä tilillä rajattomalle määrälle laitteita. Stitcher Premium oli alun perin nimeltään Stitcher Plus. Nimimuutoksesta huolimatta suunnitelmat ovat identtiset. Kuten monet modernit tilaussuunnitelmat, Stitcher Premium -maksut veloitetaan ja hallinnoidaan Apple App Storen kautta, jos ne ostetaan iOS Stitcher -sovelluksesta tai Google Play Kaupasta, jos ostetaan Android Stitcher -sovelluksesta. Jos haluat peruuttaa Stitcher Premium -tilauksen, sinun on tehtävä se asianomaisen alustan tilausasetuksissa, ei Stitcher-sovelluksessa. Jos maksoit Stitcher Premiumista Stitcher-verkkosivuston kautta, palvelu voidaan peruuttaa suoraan verkkosivustolla kirjautumisen jälkeen.

Mikä on Stitcher Live Radio?

Sen lisäksi, että Stitcher-sovellukset tarjoavat mahdollisuuden tilata podcasteja, ne tukevat myös online-radioasemien digitaalisia lähetyksiä.

Monocle 24 -verkkoradio, joka soi iPhone Stitcher -sovelluksessa.

Radiokanavat löytyvät Stitcher-sovellusten hakuvälilehdestä ja ne voidaan tilata samalla tavalla kuin podcasteja. Kun radioasema on tilattu, se lisätään Suora radio luokka Suosikkini välilehti. Live-radiolähetysten löytäminen voi olla vaikeaa, koska monissa podcasteissa on otsikossa sana radio, ja ne voivat sijoittua usein korkeammalle hakutuloksissa. Radiokanavan suoran lähetyksen löytämiseksi on parasta kirjoittaa radioaseman koko nimi etsittäessä.

Missä voin kuunnella Stitcheria?

Stitcher-sisältöä voi kuluttaa sen virallisella verkkosivustolla sekä älypuhelimille ja tableteille tarkoitettujen iOS- ja Android-podcast-sovellusten kautta. Stitcheria tuetaan iOS- ja Android-laitteiden lisäksi myös Amazon Echo- ja Sonos-älykaiuttimilla sekä yli 50 eri automallissa. Jotkut Stitcher-toiminnolla varustettuja autoja valmistavista yrityksistä ovat GM, Ford, BMW, MINI, Jaguar, Land Rover, Volvo, Mazda ja Subaru. Stitcher voi toimia myös kaikissa automalleissa, jotka tukevat Apple CarPlay- ja Android Auto -järjestelmiä.

Kuinka voin ladata Podcast-jaksoja Stitcheriin?

Podcast-jaksojen lataaminen Stitcheriin on jotain, joka usein hämmentää ihmisiä, kun se käsittelee latauksia melko eri tavalla kuin useimmat muut podcast-sovellukset, kuten Apple Podcasts -sovellus.

Näyttökuva Stitcher iPhone -sovelluksesta, joka näyttää Jill on Money -podcast-jakson lataamisen.

Stitcher lataa kaikkien podcastien toistamattomien jaksojen sijaan oletuksena vain viimeisimmän jakson ja poistaa automaattisesti kaikki podcastien kaikki vanhemmat jaksot riippumatta siitä, onko niitä kuunneltu vai ei. Voit ladata tietyn podcast-jakson napauttamalla podcastin nimeä soittolistasta, napauttamalla ladattavan jakson nimeä ja napauttamalla sitten Lataa.