Skip to content

Mikä on Skype ja miten se toimii?

5 de heinäkuu de 2021

Skype on VoIP-palvelu, jonka avulla ihmiset voivat soittaa ja vastaanottaa ilmaisia ​​ääni- ja videopuheluita Internetin kautta tietokoneella, verkkoselaimella tai matkapuhelimella. VoIP tarjoaa tapoja kommunikoida, jotka kiertävät lankaverkko- ja matkapuhelinsuunnitelmien tavanomaisia ​​menetelmiä.

Olitpa sitten töissä kotona tai etsit tapaa keskustella muiden kanssa videota käyttämällä, Skype on rikkonut perinteiset viestinnän esteet. Voit chattailla sovelluksen sisäisten kontaktien ihmisten kanssa yhdessä myös kansainvälisten puhelujen soittamiseen. Jos puhuttu henkilö käyttää myös Skype-tiliä, hänen kanssaan puhuminen ei maksa mitään ylimääräistä. Lisämaksua vastaan ​​voit kuitenkin soittaa ja lähettää tekstiviestejä kontakteillesi heidän matkapuhelimissa.

Skypen lopullinen opas

Autamme sinua pysymään yhteydessä muihin, joten olemme luoneet kätevän oppaan, joka sisältää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Skypen käytön aloittamiseksi. Asennuksen perusteista monimutkaisempiin aiheisiin, kuten taustan sumentamiseen, jotta kukaan ei näe sotkuista asuinpaikkaa, Skypen lopullinen opas auttaa sinua käyttämään ohjelmaa ammattilaisena. Käyttää Skypen lopullinen opas, avaa linkit navigointiruudussa tämän sivun vasemmalla puolella. Se on jaettu kuuteen osaan: Skype-perusteet, Aloittaminen, Vinkkejä Skypen käyttämiseen, Yhteystietojen käsittely, Skype eri alustoilla sekä Vianmääritys ja päivitys. Jokaisessa osassa on artikkeleita, joissa on vinkkejä ja vinkkejä Lifewire-ammattilaisilta, jotka on suunniteltu saamaan sinut vauhtiin mahdollisimman nopeasti.

Skypen historia

Skype alkoi vuonna 2003 Voice over IP: n alkuaikoina. Sen omistaja vaihtoi omistajaa pari kertaa ennen kuin Microsoft osti sen vuonna 2011. Skype ei ole enää suosituin VoIP, koska viestinnästä on tullut mobiili. Muut sovellukset ja palvelut ovat onnistuneet paremmin mobiililaitteissa kuin Skype, kuten WhatsApp ja Viber.

Skype-palvelut

Skype tarjoaa erilaisia ​​palveluja liike-, henkilökohtaisiin ja luoviin tarpeisiin, mukaan lukien seuraavat:

  • Tapaa nyt: Tämä palvelu on tarkoitettu kokousten luomiseen ja jakamiseen nopeasti. Napsautat painiketta, joka luo istunnon ja antaa sinulle jaettavan linkin, jonka voit lähettää ihmisille, joiden kanssa haluat puhua.
  • Skype Manager: Jos pidät yritystä tai hallinnoit Skypen käyttöä kotitalouksissasi, Skype Manager auttaa sinua jakamaan hyvityksiä (käytetään muiden kuin Skype-puheluiden soittamiseen) ja hallitsemaan, mitkä ominaisuudet ovat käytettävissä ryhmän jäsenille.
  • Skype Alexan kanssa: Voit käyttää Skypeä Alexa, digitaalisen avustajan kanssa, joka tulee Amazon Echo -laitteiden mukana.

Alustalla on Premium-paketti, joka sisältää lisäominaisuuksia ja parannuksia. Skypellä on vahvat yrityspalveluratkaisut, jotka perustuvat pilvipalveluihin, monimutkaisilla ja hienostuneilla taustamoottoreilla, jotka ruokkivat suuria organisaatioita.

Skype-sovellus

Alun perin Skype oli erillinen sovellus, joka oli käytettävissä vain Macille ja PC: lle. Nykyään sillä on vahvoja sovelluksia iOS: lle, Androidille ja muille tavallisille mobiilialustoille. Voit myös käyttää Skypeä verkossa ja käyttää samoja ominaisuuksia, jotka ovat käytettävissä erillisissä versioissa.

Skypen merkittävät ominaisuudet

Skype on rikas ominaisuuksiltaan ja pitää jatkuvasti innovaatioita. Tässä on joitain hyödyllisiä asioita, joita voit tehdä ohjelmistolla:

  • Skype Translate: Sinä ja toinen henkilö voivat puhua eri kielillä ja ymmärtää toisiaan, koska sovellus kääntää keskustelun molemmat puolet reaaliajassa.
  • Päittäin salaus: Voit puhua ja tavata muita huolimatta siitä, että ei-toivotut vierailijat sieppaavat puhelusi.
  • Näytön jakaminen: Auttaa tuottavuudessa, koulutuksessa ja vianetsinnässä antamalla puhelun osallistujien näyttää, mitä heidän työasemillaan on.
  • Live-tekstitykset: Kätevä ihmisille, joilla on kuulovamma tai jotka tarvitsevat pitää melua ympäristössä. Sen sijaan, että kuulisit muiden ihmisten sanojen, live-tekstitys -vaihtoehto näyttää transkription näytöllä.