Skip to content

Mikä on Smartpen ja miksi minun pitäisi käyttää sitä?

1 de huhtikuu de 2021

Smartpen on korkean teknologian kirjoitustyökalu, joka tallentaa puhutut sanat ja synkronoi ne erikoispaperille kirjoitettujen muistiinpanojen kanssa. Livescriben Echo on yksi suosituimmista älykelloista.

Opiskelija voi tallentaa kaiken, mitä opettaja sanoo, ja toistaa sen minkä tahansa osan myöhemmin napauttamalla kynän kärkeä paperin sanaan. Vaikka se näyttää ja kirjoittaa kuin tavallinen kynä, Echo on itse asiassa multimodaalinen tietokone. Siinä on ARM ‐ 9-prosessori, OLED-näyttö, mikro-USB-liitin, kuulokeliitäntä ja mikrofoni. Se on julkaisualusta, joka tukee kolmannen osapuolen Java-pohjaisia ​​sovelluksia.

Livescribe-älykynät ovat saatavana 2 Gt: n, 4 Gt: n ja 8 Gt: n kapasiteetilla, ja niissä voidaan tallentaa noin 200, 400 ja 800 tuntia ääntä. Voit ostaa kyniä, paperia, sovelluksia ja lisävarusteita Livescriben verkkosivustolta.

Smartpenin edut

Älykynät tekevät muistiinpanosta vähemmän stressaavaa poistamalla pelon puuttua luokassa tai kokouksessa sanotuista yksityiskohdista. He myös poistavat aikaa vievän tehtävän täydellisen luennon transkriptoimisesta antamalla opiskelijoille mahdollisuuden käyttää mitä tahansa äänitetyn luennoitsijan osaa vain napauttamalla sanoja. Digitoituja muistiinpanoja on myös helpompi tallentaa, järjestää, hakea ja jakaa.

Smartpenin käyttäminen

Kuulet äänimerkin, kun käynnistät Echo Smartpenin ensimmäisen kerran. Asenna kynä napauttamalla sen kärkeä mukana toimitettavassa interaktiivisessa esitteessä oleviin tietokupliin. Kynä kuvaa tekstiä puheeksi jokaista vaihetta ja toimintoa varten.

Tietokuplat opettavat kynän käyttöä, harjoittelua, luennon nauhoittamista tai muistiinpanojen lataamista tietokoneelle. Voit myös lisätä kuvauksen siitä, mitä kaikki painikkeet tekevät. Valikko Esimerkiksi -painikkeella voit asettaa päivämäärän, kellonajan ja äänenlaadun sekä säätää toistonopeutta ja äänenvoimakkuutta.

Kun olet määrittänyt, voit kytkeä kynän päälle luokan tai esityksen alussa ja kirjoittaa kuten tekisit minkä tahansa muun kynän kanssa.

Minkä tyyppistä paperia älykynät toimivat?

Älykynät tarvitsevat erikoispaperia, jota Livescribe myy kannettavan muodossa. Jokainen arkki sisältää tuhansien mikropisteiden ruudukon, jotka tekevät sivusta interaktiivisen.

Smartpenin nopea, infrapunakamera lukee pistekuviot ja voi digitalisoida käsinkirjoitetut muistiinpanot ja synkronoida ne vastaavan äänen kanssa. Jokaisen sivun alareunassa ovat vuorovaikutteiset kuvakkeet, joita napautat suorittaaksesi toimintoja, kuten äänen tallentaminen tai keskeyttäminen tai kirjanmerkkien sijoittaminen.

Kuinka älykynät voivat auttaa vammaisia ​​opiskelijoita?

Oppilaat, joilla on lukihäiriö tai muita oppimisvaikeuksia, joskus kamppailevat pysyäkseen luennoilla. Tietojen kuulemiseen, käsittelyyn ja muistiinpanoon kuluvassa ajassa professori on usein siirtynyt seuraavaan kohtaan.

Smartpenin avulla opiskelija voi hahmotella keskeisiä käsitteitä kirjoittamalla luettelomerkkejä tai symboleja (esim. Lehti fotosynteesin edustamiseksi). Tarjoamalla helpon pääsyn mihin tahansa luennon osaan voidaan parantaa muistiinpanotaitoja ja lisätä itseluottamusta ja itsenäisyyttä.

Vammaisille opiskelijoille (mukaan lukien ne, jotka ovat oikeutettuja vastaanottamaan äänitettyjä luentoja) älykäs kynä voi joskus korvata henkilökohtaisen muistiinpanijan – ratkaisun, jonka monet vammaispalvelut antavat opiskelijoille luokkien saatavuuden parantamiseksi.

Käytä kirjoittamaasi ja tallentamaasi sisältöä

Kun luento päättyy, osuma Lopettaa. Myöhemmin voit valita pelata kuunnella koko luento, napauttaa sanoja tai hypätä kirjanmerkkien välillä kuullaksesi tiettyjä osia.

Jos otit 10 sivua muistiinpanoja ja naputat luettelomerkkiä sivulla 6, kynä toistaa sen, mitä kuulit kirjoittaessasi muistiinpanoa.

Echo-älypuhelimessa on kuulokeliitäntä kuunnellaksesi yksityisyyttä. Siinä on myös USB-portti, jolla kynä voidaan liittää tietokoneeseen luentojen lataamista varten. Päästä alkuun opas opastaa käyttäjiä lataamaan ilmaisen Livescribe-ohjelmiston.

Mitä voit tehdä ohjelmistolla?

Ohjelmisto näyttää muistikirjoja edustavat kuvakkeet. Kun napsautat yhtä, kaikki muistikirjaan kirjoitetut muistiinpanot avautuvat.

Ohjelmisto näyttää samat kuvakepainikkeet, jotka näkyvät jokaisella muistikirjan sivulla. Voit liikkua verkossa hiiren napsautuksilla samalla tavalla kuin napauttamalla kynää paperilla.

Ohjelmassa on myös hakukenttä tiettyjen sanojen löytämiseksi luennolta. Voit myös kuunnella vain ääntä.