Skip to content

Mikä on Super Alexa -tila ja miten se aktivoidaan?

4 de heinäkuu de 2021

Super Alexa Mode on pääsiäismuna Amazonin Alexa-ääniavustajalle. Opi aktivoimaan Super Alexa -tila ja komennon takana oleva historia. Tämän artikkelin ohjeet koskevat kaikkia Amazon-laitteita, jotka tukevat Alexa-ääniavustajaa, mukaan lukien Amazon Fire -tabletit ja Amazon Echo.

Mikä on Super Alexa -tila?

Super Alexa Mode on yksi monista vitsistä, jotka Amazonin kehittäjät ovat ohjelmoineet Alexaan. Se perustuu Konami-koodiin, joka on kuuluisa huijauskoodi, jonka on luonut videopelien kehittäjä ja kustantaja Konami. Koodi näkyy kymmenissä otsikoissa, mukaan lukien Vasta ja Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat sarjan pelejä. Kaikki rakastavat kysyä ääniavustajilta hauskoja kysymyksiä siitä, miten he reagoivat, joten pelaajien oli väistämätöntä kokeilla Konami-koodia Alexassa. Amazon ennakoi tällaisia ​​kyselyitä, joten he keksivät nokkelia vastauksia saadakseen käyttäjät nauramaan.

Mikä on Super Alexa -tilakoodi?

Aktivoi Super Alexa -tila sanomalla ”Alexa, ylös, ylös, alas, alas, vasemmalle, oikealle, vasemmalle, oikealle, B, A, aloita”Alexa vastaa” Super Alexa -tila aktivoituna. Reaktorien käynnistäminen verkossa. Edistyneiden järjestelmien käyttöönotto verkossa. Dongereiden nostaminen. Virhe. Dongers puuttuu. Keskeytetään. ”

Komento viittaa painikkeisiin, joita sinun on painettava Nintendo Entertainment System (NES) -ohjaimessa aktivoidaksesi koodin tietyissä videopeleissä. Alexan vastaus ei viittaa mihinkään tiettyyn peliin tai meemiin; se on vain temppu saada pelaajat ajattelemaan löytäneensä jotain erityistä. Valitettavasti Super Alexa -tila ei anna Alexalle mitään uusia ominaisuuksia.

Mitä Super Alexa -tila tekee?

Super Alexa -tila ei palvele muita kuin nauraa pelaajille. Se ei muuta mitään laitteessasi, joten Super Alexa -tilaa ei tarvitse ”deaktivoida”.

Konami-koodin historia

Konami-koodin keksintö hyvitetään Kazuhisa Hashimotolle, pääkehittäjälle Gradius Nintendo Entertainment Systemille vuonna 1986. Testausvaiheessa Hashimoto loi tiimilleen koodin, jonka avulla pelaajat voivat aloittaa pelin täydet päivitykset. Koodi helpotti pelin kaikkien osa-alueiden testaamista huolehtimatta vihollisista ja esteistä. Hashimoto väittää, että hän unohti vahingossa poistaa koodin, eikä koskaan ollut tarkoitettu pelaajien käyttämään sitä. Kun massat löysivät koodin, Konami sai pelaajilta paljon positiivista palautetta. Ajassa ennen vaikeusasetuksia Konami-koodi antoi pelaajille mahdollisuuden pelata Gradius rennommassa tahdissa. Täten, Gradius oli helpommin saatavilla vähemmän kokeneille pelaajille, mikä laajensi Konamin potentiaalista yleisöä. Tämän seurauksena koodista tuli keskeinen osa Konami-pelejä NES: ssä, erityisesti Vasta sarja. Alkuperäinen pelihalliversio Vasta oli tunnettu sen jyrkästä käyrästä, joten pelaajat olivat innokkaita kokeilemaan siinä olevaa Konami-koodia, kun se julkaistiin NES: ssä vuonna 1988. Koodin syöttäneet palkittiin 30 ylimääräisellä elämällä pelin alussa. Lisää hyödyllisiä vastauksia pyydä Alexalta suositus komennolla ”Alexa, suosittele videopeliä

Lisää Alexa-videopelien pääsiäismunia

Super Alexa Mode ei ole ainoa pääsiäismuna pelaajille. Kokeile seuraavia komentoja:

  • ”Alexa, kaikki tukikohdasi kuuluvat meille.”
  • ”Alexa, tee tynnyrirulla.”
  • ”Alexa, tunnetko Gladoksen?”

Kysy Alexalta, tietääkö hän GLaDOSin hauskasta videopelistä pääsiäismuna.

Usein Kysytyt Kysymykset

  • Mikä on Alexan itsetuhoava koodi? Alexan itsetuhoava koodi on Alexa, Code Zero Zero Zero Destruct Zero, joka perustuu kapteeni Kirkin käyttämään itsetuhokoodiin. Toisin kuin Star Trekissä, mikään ei kuitenkaan räjäytä tai tuhoa, kun sanot koodin. Alexa laskee 1-10 ja kuulet aluksen räjähtävän äänen.
  • Mitä tapahtuu, kun käsken Alexaa tuhota itsensä? Jos sanot ”Alexa, tuhoudu itsesi”, Alexa vastaa: ”Ok. Tässä me mennään. Kolme, kaksi, yksi, Kaboom! Phew! Teimme sen.” Ei muuta.