Skip to content

Mikä on Tinder? Pitäisikö sinun kokeilla sitä?

7 de heinäkuu de 2021

Tinder on suosittu online-treffisovellus, joka käyttää mobiililaitteesi sijaintitietoja (yhdessä muiden profiilisi tietojen kanssa) sovittamaan sinut muihin alueesi käyttäjiin.

Kuinka Tinder-profiilit toimivat

Kun olet ladannut Tinderin iPhonelle tai Androidille, Tinder opastaa sinut profiilisi määrittämisen vaiheissa, jotta voit määrittää tilisi. Nimesi, ikäsi, profiilikuvasi, ammattisi ja lyhyen elämäsi lisäksi voit integroida Tinderin muihin käyttämiisi sovelluksiin. Integroi esimerkiksi Spotify näyttämään suosikkikappale tai Instagram näyttämään syötteen uusimmista viesteistäsi. Tinderin avulla voit luoda tilin Facebook-tililläsi tai syöttämällä puhelinnumerosi. Jos sinulla on Facebook-tili ja käytät sitä tilin luomiseen Tinderissä, varaudu sovellukseen hakemaan tietoja Facebook-profiilistasi.

Tinder-verkkosivusto.

Mitään ei julkaista julkisesti Facebook-tilillesi. Sinulla on täysi hallinto Tinder-profiilisi mukauttamisesta haluamallasi tavalla. Sovellus saattaa napata muutaman julkisesti saatavilla olevasta valokuvastasi Facebook-tililtäsi mahdollisten otteluiden näyttämiseksi, joita voit muuttaa myöhemmin, jos haluat. Sen lisäksi, että Tinder ottaa tietoja Facebook-profiilistasi käytettäväksi Tinder-profiilissasi, Tinder saattaa analysoida yleisiä etuja, sosiaalisen kuvaajan tietoja ja yhteisiä ystäviäsi Facebookissa, jotta se voi löytää yhteensopivia otteluehdotuksia.

Tinderin sovitusprosessi

Löydääkseen vastaavuuksia Tinder tunnistaa ensin sijaintisi ja sitten sinut muiden lähellä olevien ihmisten kanssa. Sinulle näytetään kourallinen profiileja mahdollisista päivämääristä, jotka Tinder löytää sinulle. Sen jälkeen voit nimettömästi valita ”tykkää” tai ”siirtää” ehdotetuksi päiväksi. Kun napautat ”tykkää” jonkun kohdalla, ja hän tekee saman sinulle, Tinder näyttää viestin, joka sanoo ”Se on ottelu!” Sitten molemmat voit lähettää toisille sähköpostia sovelluksen kautta, samanlainen kuin tekstiviestit.

Tinder-verkkosivusto.

Käyttäjät eivät voi lähettää viestejä toisilleen, ellei sovellus ole sopinut heihin (molempien käyttäjien on ”pidettävä” toistensa profiileista, jotta siitä tulee ottelu). Kun olet muodostanut otteluyhteyden ja aloittanut chattailun, muu suhteiden rakentaminen on sinun tehtäväsi. Jotkut käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sovelluksen kanssa käyttämällä sitä vakavana online-treffipalveluna, kun taas toiset selaavat sitä rennosti hauskanpitoon ilman suunnitelmia tavata mitään otteluistaan ​​tosielämässä. Se toimii molemmille käyttäjille.

Lisää todennäköisyyttäsi saada hyviä otteluita

Jos haluat lisätä mahdollisuuksiasi tulla paremmaksi useammalla ihmisellä, siirry sovelluksen asetuksiin ja optimoi profiilisi lisäämällä sijaintietäisyyttä maileina tai potentiaalisten osumien ikäryhmänä. Täytä profiilissasi mahdollisimman paljon tietoja houkutellaksesi parempia otteluita. On erityisen tärkeää täyttää Passions-osio, koska käyttäjät voivat suodattaa profiileja intohimojen perusteella Explore-välilehdessä. Jos joku esimerkiksi etsii sanaa ”jännityksenhakijat”, saatat ilmestyä, jos intohimosi sisältää ulkoilua, kuten kalliokiipeilyä. Voit myös lisätä enintään yhdeksän valokuvaa ja yhdeksän 15 sekunnin videoleikettä. Profiilit, joissa on enemmän kuvia, saavat aina enemmän vastauksia.

Tinder

Tinder tarjoaa myös premium-jäsenvaihtoehtoja, nimeltään Tinder Plus ja Tinder Gold, joissa on enemmän ominaisuuksia ja vaihtoehtoja. Tinder Plus tarjoaa ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden kumota profiilien läpäisyt, laajentaa muille paikoille (sopii paljon matkustaville ihmisille), antaa rajoittamattoman määrän tykkäyksiä ja antaa viisi ylimääräistä tykkäystä päivässä. Tinder Gold tarjoaa kaikkea Tinder Plus -sovelluksesta sekä ylimääräisen tehostuksen alueellasi oleville profiileille, ylimääräiset profiilisuodattimet ja kyvyn nähdä, ketkä pitivät profiilistasi, ennen kuin päätät siirtää heidät tai tykätä niistä.

Pyyhkäise yö ja kuumia juomia

Pyyhkäise yö ja Hot Takes ovat Tutki-välilehden ominaisuuksia, jotka auttavat ihmisiä löytämään vastaavuuksia. Swipe Night on oma seikkailutyylinen peli, jota voit pelata muiden Tinder-käyttäjien kanssa. Pelin jälkeen voit tarkastella muiden pelaajien profiileja. Hot Takes -toiminnon avulla käyttäjät vastaavat Tinderin satunnaisiin kysymyksiin, ja vastaukset näkyvät chat-ikkunassa, jonka kaikki muut näkevät 30 sekunnin ajan. Jos joku vastaa chattiin, voit tarkastella hänen profiiliaan ja mahdollisesti sopia hänen kanssaan. Pyyhkäisyyö ja kuumia juomia ovat saatavilla vain tiettyinä aikoina. Esimerkiksi Hot Takes on saatavilla joka ilta kello 18.00–12.00 paikallista aikaa.

Tinderin tietosuojakysymykset sijaintitietojen suhteen

Tinderillä on ollut historiaa käsitellä ongelmia, jotka liittyvät siihen, miten se näyttää käyttäjän sijaintitiedot, mikä saattaa aiheuttaa käyttäjille mahdollisuuden joutua saalistajien kohteeksi. Kuten minkä tahansa sijaintiin perustuvan sosiaalisen sovelluksen kohdalla, todellisuus, että kuka tahansa, joka näkee käyttäjän sijainnin, mahdollisesti vaarantaa on melkein aina potentiaalinen uhka. Ennen kuin päätät siirtyä Tinderiin, lue, miksi sijaintisi jakaminen verkossa ei ole hyvä idea. Se voi saada sinut ajattelemaan kahdesti Tinderin käyttöä, jos olet varovainen sijaintisi jakamisesta muukalaisten kanssa verkossa.