Skip to content

Mikä on Twitterin automaattinen seuranta ja miten se toimii?

1 de heinäkuu de 2021

Liityit Twitteriin. Haluat saada lisää seuraajia. Mutta miten edetä siinä? Voit etsiä sosiaalisesta verkostosta manuaalisesti. Tai voit hyödyntää työkaluja, joiden avulla voit löytää uusia seuraajia automaattisesti. Lisätietoja Twitterin automaattisesta seurannasta.

Mikä on Twitterin automaattinen seuranta?

Twitterin automaattinen seuranta viittaa erilaisiin menetelmiin, ohjelmistoihin ja kannustimiin, joita käytetään seuraajien luomiseen automaattisesti sosiaalisen verkoston tilille. Yleisin ominaisuus näiden työkalujen joukossa on automaatio. Tyypillisesti monet seuraajayhteydet tehdään Twitterissä automaattisesti ohjelmiston avulla, eikä Twitter-käyttäjän manuaalisesti. Automaattisen seurannan menetelmät perustuvat yleensä vastavuoroiseen seurantaan, mikä tarkoittaa sinua seuraavien ihmisten seuraamista. Se on yleinen käytäntö Twitterissä, ja automaattisen seurannan työkalut tekevät siitä helpompaa. Muut automaattisen seurannan menetelmät tekevät hieman erilaisia ​​asioita. Jotkut esimerkiksi on suunniteltu auttamaan sinua löytämään uusia ihmisiä seuraamaan Twitterissä kiinnostuksen kohteidesi perusteella. Muut järjestelmät ylläpitävät luetteloita tileistä, jotka seuraavat sinua automaattisesti, jos seuraat niitä.

Mikä on Twitterin automaattisen seurannan tavoite?

Automaattisen seurannan tarkoituksena on auttaa ihmisiä saamaan lisää seuraajia Twitteriin. Jotkut premium-automaatiotyökalut toimivat myös muiden sosiaalisten verkostojen kanssa, mikä auttaa parantamaan yhteyksiä Facebookissa, LinkedInissä ja Myspacessa. Vaikka muutamat automaattisen seurannan työkalut ovat ilmaisia, useimmat yritykset, jotka saavat ne veloittamaan liittymämaksuja. Tästä syystä niiden käyttöä Twitterissä kutsutaan joskus ”seuraajien ostamiseksi”. Pitkällä aikavälillä on hyvä lisätä omat seuraajat manuaalisesti ja välttää automaattinen seuranta, varsinkin jos tavoitteesi on luoda kestäviä yhteyksiä ja laajentaa mielekkäästi, mikä voi auttaa sinua ja yritystäsi. Automaattisen seurannan työkalut ovat keinotekoinen tapa luoda Twitter-seuranta nopeasti. Niiden luomat yhteydet eivät yleensä ole yhtä arvokkaita kuin ne, jotka hankit itse manuaalisesti tai luonnollisilla menetelmillä. On joitain perusstrategioita Twitter-seuraajien saamiseksi oppimisen arvoisiksi. Silti monet yritykset käyttävät automaattisen seurannan työkaluja Twitter-yhteisön käynnistämiseen. Jos se tehdään huolellisesti, se voi auttaa lisäämään kenenkään seuraajia Twitterissä. Jos käytäntösi on seurata kaikkia sinua seuraajia, automaatiotyökalut voivat säästää aikaa.

Twitterissä ei ole automaattista seurantasääntöä

Twitter ei pidä automaattisesta seurannasta. Twitterin säännöissä todetaan: ”Ainoa automaattinen seuranta, jonka Twitter sallii, on automaattinen seuranta (käyttäjän seuraaminen sen jälkeen, kun hän on seurannut sinua). Myös automaattinen seuraaminen ei ole sallittua. Jos tilisi automaatio aiheuttaa tilisi rikkovan Twitteriä Säännöt (uudelleentwiittaamalla roskapostipäivityksiä, lähettämällä toistuvia linkkejä jne.), Tilisi voidaan jäädyttää tai lopettaa. ” Vastavuoroinen seuraaminen on sallittua, ja sitä suositellaan hyvänä Twitter-etikettinä. Mutta se on sallittua vain, jos ihmiset jatkavat seurata niitä ihmisiä, joita he seuraavat automaattisesti, ainakin jonkin aikaa. Automaattisen seurannan sovellukset käyttävät yleensä numeropeliä – ne tuottavat Twitterissä paljon seuraajia, joiden tarkoituksena on saada joitain jälkipaloja. Sitten he seuraavat nopeasti näiden samojen ihmisten seurannan ja aloittavat seuraajahankintaprosessin uudestaan. Tämä on Twitter-sääntöjen vastaista ja tilisi saatetaan kieltää.

Houkuttele Twitter-seuraajia mainonnalla

On olemassa monenlaisia ​​automaattisen seurannan järjestelmiä ja työkaluja. Jotkut käyttävät epäsuoria menetelmiä, jotka ovat periaatteessa mainonnan muoto – maksat tilisi mainostamisesta mahdollisille seuraajille. Twitter tarjoaa mainostettuja tilejä, joissa yritykset ja ihmiset maksavat näkyvän näkyvästi Twitterin räätälöityissä Who to Follow -suositusluetteloissa. Tätä ei katsota automaattiseksi seuraamiseksi, koska se ei edellytä kenenkään seuraamista automaattisesti. Luettelot näyttävät yksinkertaisesti käyttäjänimet. Yksittäisten käyttäjien on päätettävä seurattava korotettua tiliä.

Osta Twitter-seuraajia

Jotkut kolmannen osapuolen palvelut tarjoavat tapoja mainostaa Twitter-tilejä ja veloittaa sen perusteella, kuinka monta seuraajaa kustakin tarjouksesta seuraa. Seuraajahankinnoista veloitettavaa käytäntöä kutsutaan joskus seuraajien ostaminen. Nämä palvelut eivät ole mainontaa tavallisessa mielessä. Yleensä he käyttävät taktiikkaa, joka on suunniteltu lisäämään seuraajien määrää automatisoidulla tavalla. Ne sisältävät sekoituksen automaattista seurantaa ja mainontaa. Usein he eivät paljasta yksityiskohtia menetelmistään. On vaikea ennustaa tarkalleen, kun minkä tahansa laajamittaisen automaattisen seurannan palvelu saattaa aiheuttaa sinulle ongelmia Twitterissä. Mutta ole tietoinen keskeyttämisen riskistä, jos päätät käyttää jotakin näistä työkaluista. Muut automaattisen seurannan palvelut perustuvat avainsanojen suodattamiseen. Annat sinua kiinnostavat avainsanat, ja ne lupaavat tunnistaa käyttäjät, jotka seuraavat näitä avainsanoja.

Twitterin seuraavat säännöt ja parhaat käytännöt

On hyvä lukea Twitter noudattaa sääntöjä ja sen automatisointisäännöt. Tässä on joitain muita asioita, jotka on pidettävä mielessä.

Twitterin seuraajarajat

Rajoittamaton määrä ihmisiä voi seurata sinua Twitterissä, mutta seuraamiselle on rajoituksia. Kuka tahansa voi seurata jopa 2000 ihmistä. Sen jälkeen seuraavat rajoitukset sille, kuinka monta muuta ihmistä voit seurata, potkuvat sisään. Se riippuu seuraajasi suhde seuraajiin. Jos sinulla on paljon seuraajia ja et seuraa esimerkiksi monia ihmisiä, voit seurata enemmän ihmisiä kuin jos sinulla olisi vähän seuraajia ja seuraat paljon ihmisiä. Twitter asetti nämä rajoitukset ihmisille, joita käyttäjät voivat seurata yrittäessään hillitä roskapostittajien tavallista aggressiivista käytäntöä.

Tee itse seuraamalla suurimman osan ajasta

Automaattisen seurannan palvelut voivat olla houkuttelevia, kun yrität laajentaa seuraamistasi Twitterissä. Silti on tärkeää ylläpitää Twitter-tilisi hallintaa ja luoda sellaiset yhteydet, jotka lisäävät kokemuksellesi arvoa. Twitterin todellinen arvo on mielekkäässä viestinnässä, ei seuraajien määrässä. Tästä syystä on hyvä olla varovainen automaattisen seurannan palveluissa.