Skip to content

Mikä on Uber Ride Pass?

1 de heinäkuu de 2021

Matkanjakopalvelu Uber esitteli Uber Ride Pass -palvelunsa vuonna 2018 keinona auttaa usein Uber-käyttäjiä lukitsemaan Uber X- ja Pool-matkoilla tasaiset alhaiset hinnat riippumatta siitä, kuinka kiireinen työmatka on tai mihin aikaan päivästä he tarvitsevat matkaa. Uber Ride Pass on saatavilla 24,99 dollarin kuukausimaksuun tietyissä kaupungeissa. Tässä on katsaus Uber Ride Passin toimintaan ja sen etuihin, jotta voit päättää, sopiiko se sinulle. Jos asut kaupungissa, jossa Uber Ride Pass on saatavilla, näet sen Ride Pass Uber-sovelluksen valikossa. Uber sanoo laajentavan Ride Pass -palvelua, joten jos se ei ole tällä hetkellä käytettävissäsi, tarkista tilanne usein.

Kuinka Uber Ride Pass toimii

Uber Ride Pass on kuukausitilaus, joka tarjoaa käyttäjille erilaisia ​​alennuksia Uber-matkoista sekä kiinteän hinnoittelun ilman ylijännitteitä tai yllätyksiä. Jokainen lippu on voimassa kuukauden ja uusiutuu automaattisesti, mutta voit peruuttaa sen milloin tahansa. Uber Ride Passilla hinnat eivät vaihtele viikonloppuisin tai erikoistapahtumien aikana, joten ratsastajat voivat budjetoida ja säästää rahaa. Se seuraa jopa säästämääsi rahamäärää käyttämällä Ride Passia, joten käyttäjät voivat päättää, kannattaako se liittymishintaa. Sovellus näyttää myös, kuinka monta päivää on jäljellä seuraavaan uusimiseen. Joissakin kaupungeissa JUMP-polkupyörät ja skootterit ovat ilmaisia ​​Uber Ride Pass -lippuja. Tarkista sovelluksestasi, onko tämä käytettävissä alueellasi.

Kuinka saada Uber Ride Pass

Jos Ride Pass on saatavana kaupunkissasi, näet sen vaihtoehtona Uber-valikossa. Kun olet tilannut, katso Ride Pass -tietosi milloin tahansa siirtymällä kohtaan Ride Pass Uber-sovelluksen valikossa.

  1. Avaa Uber-sovellus.

  2. Valitse Ride Pass vasemmanpuoleisessa valikossa. Näkyviin tulee ostonäyttö, jossa on yleiskatsaus ohjelman eduista.

  3. Napauta Hanki passi.

  4. Vahvista maksutapa.

  5. Napauta Ostaa. Uber Ride Pass -tilauksesi on nyt aktiivinen. Peruuta milloin tahansa ilman merkkijonoja suoraan Uber-sovelluksessa.

Onko Uber Ride Pass sinulle?

Uber Ride Pass ei ole kaikille. Uber suunnitteli ohjelman päivittäisille käyttäjille, kuten ihmisille, jotka matkustavat työskentelemään Uberin kanssa. Jos käytät Uberia vain satunnaisesti, kulutat todennäköisesti enemmän rahaa kuin tyypillinen ajoa kohden. Uber tarjoaa muita säästöohjelmia, jotka sopivat paremmin elämäntyyliisi kuin Uber Ride Pass. Esimerkiksi Uber Rewards on vapaasti liittyvä kanta-asiakasohjelma, jossa käyttäjät ansaitsevat pisteitä jokaisesta Uberin kanssa tehtyihin matkoihin ja Uber Eatsin tilauksiin käytettyihin kelvollisiin dollareihin. Kun käytät ohjelmaa, saat muita etuja, kuten joustavat peruutukset ja etusija lentoasemalle. Uber Referrals on toinen tapa ansaita ilmaisia ​​Uber-ratsastuksia. Jos ohjaat ystäväsi Uberiin ja he tekevät ensimmäisen matkansa, saat ilmaisen matkan.