Skip to content

Mikä on Vevo? Johdanto suosittujen musiikkivideoiden alustalle

1 de heinäkuu de 2021

Olet ehkä nähnyt nimen Vevo musiikkivideoiden alaosassa. Vevo on ensiluokkainen musiikkivideokokonaisuus, jonka tavoitteena on antaa ääni ja maailmanlaajuinen alusta nouseville ja vakiintuneille taiteilijoille Universal Music Groupista, Sony Music Entertainmentista ja Warner Music Groupista. Vevo on käynyt läpi muutamia muutoksia vuoden 2009 lanseerauksensa jälkeen, joten tässä on katsaus Vevon historiaan ja nykyiseen asemaan.

Vevon historia

Vevo, jonka nimi yhdistää videon ja evoluution, halusi muuttaa tapaa, jolla musiikkivideot tavoittavat faneja. Universal Music Group, Sony Music Entertainment ja EMI muodostivat yrityksen vuonna 2009, ja Warner Music -ryhmä liittyi hauskanpitoon vuonna 2016. EMI lopulta jätti kumppanuuden jatkaakseen omaa musiikkivideoiden jakelujärjestelmäänsä. Vevo.com-sivusto oli alun perin musiikkivideoiden suoratoistoalusta. Seuralaisen mobiilisovelluksen ohella Vevo menestyi aluksi sekä katsojien että mainostajien kanssa. Kumppanuus- ja voitonjakosopimus Googlen kanssa tarkoitti, että Vevon videoita suoratoistettiin myös YouTubessa. Mutta YouTube ja Vevo törmäsivät voimaan ja hallintaan. Vuonna 2018 Vevo heilutti valkoista lippua ja myönsi YouTuben hirviön ulottuvuuden. Jatkossa Vevo ilmoitti sulkevansa suoratoistopalvelun ja sovellukset ja keskittyvänsä alkuperäisen sisällön viljelyyn ja jakamiseen muiden kanavien kautta.

Vevo tänään

Vevo on nyt vastuussa yli 450 000 videon julkaisemisesta, ja sen videoille katsotaan yli miljardi tuntia kuukaudessa. Taiteilijoiden esittelyn lisäksi Vevo tuottaa alkuperäisiä esityksiä, mukaan lukien Ctrl, joka seuraa kaupunkimusiikin taiteilijoiden matkoja, ja Kierrokset, joka tarkastelee eurooppalaisia ​​taiteilijoita. Muu alkuperäinen sisältö sisältää Hissi, joka esittelee nuorten, tulevien taiteilijoiden yksinomaisia ​​esityksiä ja DSCVR, jonka tarkoituksena on auttaa uusia taiteilijoita tavoittamaan yleisö. Siellä on myös kulissien takana olevaa materiaalia, live-esityksiä ja haastatteluja taiteilijoiden kanssa.

Mistä löytää Vevo-sisältöä

Vevo-verkkosivusto ei ole enää lähde Vevo-sisällön suoratoistoon. Silti on olemassa useita alustoja, joissa voit nauttia Vevon tarjouksista. Etsi Vevo-tuotemerkki musiikkivideon oikeasta alakulmasta varmistaaksesi, että katsot Vevo-tuotantoa.

YouTube

YouTube on suurin Vevo-musiikkivideoiden ja -esitysten isäntä. Siirry YouTuben Vevo-kanavalle, jolla on lähes 20 miljoonaa tilaajaa, nähdäksesi uusia videoita ja selaamaan lähes 20 000 videota lajityypin, albumin, soittolistan, uuden julkaisun ja muun mukaan.

Vevo-kanava YouTubessa

Vevo-kanavalla on myös suositeltuja kanavia Vevo-soittolistoille, taiteilijoiden Vevo-alikanavia ja Vevo muita maita varten.

Vevon YouTube-alikanavat

Roku

Lisää Vevo-kanava Rokuun päästäksesi yli 14 000 HD-videoon ja soittolistaan.

Vevo-kanava Rokulle

Apple TV

Lisää Vevo-sovellus Apple TV: hen virallisia artistivideoita, eksklusiivisia esityksiä ja alkuperäistä sisältöä varten. Etsi sisältöä tai etsi uutta musiikkia selaamalla.

Apple TV: n Vevo-sovellus

Lisää paikkoja

Etsi Vevo-kanavia tai -sovelluksia Samsung TV Plus: lle, Amazon Fire TV -laitteille, Alexa-yhteensopiville laitteille, Pluto TV: lle, Sky Q: lle, Now TV: lle ja Xumolle.