Skip to content

Mikä on visuaalinen vastaaja ja miten saan sen?

30 de kesäkuu de 2021

Visuaalisen vastaajaviestin avulla puhelimesi tai tietokoneesi näyttää luettelon vastaajaviesteistä, joissa on lisätietoja soittajasta, kestosta ja mahdollisuudesta kuunnella, poistaa tai arkistoida vastaajaviestejä visuaalisen vastaajaviestin sovelluksista missä tahansa järjestyksessä. Tämä ominaisuus tarkoittaa, että sinun ei tarvitse soittaa vastaajajärjestelmään kuullaksesi kaikki viestisi peräkkäin.

Kuinka saada visuaalinen vastaaja

Ensimmäinen älypuhelin, joka tukee visuaalista vastaajaviestiä, on Applen iPhone vuonna 2007. Tänään voit aktivoida visuaalisen vastaajaviestin melkein missä tahansa älypuhelimessa, jos operaattorisi tarjoaa palvelua. Kotona tai toimistossa toimiva VoIP-puhelinpalvelu tarjoaa todennäköisesti myös visuaalisen puhepostitoiminnon, joko sisäänrakennettuna palvelupakettiin tai saatavana tilattavaksi. Palvelu ei useinkaan ole käytettävissä kiinteän kotipuhelinpalvelun kanssa.

Litterointi

Visuaalinen vastaaja toimii myös vastaajaviestistä tekstiin -ominaisuuden kanssa, ominaisuus, joka transkriboi ääniviestin luettavaksi tekstiviestiksi kuunneltavan sijaan. Kun vastaajasi on kirjoitettu kirjoitetuksi tekstiksi, sinulla on helpompi käyttää niitä missä tahansa. Et enää tarvitse äänilaitteita viestiesi hakemiseen – itse asiassa saat usein vain lähettää tekstityksen sinulle sähköpostitse tai tekstiviestinä.

Yksityisyys

Yksi visuaalisen vastaajaviestin etu on, että näet luettelon soittajista sen sijaan, että sinun tarvitsisi soittaa ja muut kuulisivat, kun kuuntelet viestejäsi. Yhdistetty transkriptiopalvelun kanssa, eikä puhelinviesteissäsi tarvitse olla mitään ääntä. Paitsi että tämä ominaisuus parantaa yksityisyyttäsi, se auttaa sinua tarkistamaan pelätyn viestin nopeasti tarvitsematta soittaa vastaajaan, kirjautua sisään ja kuunnella henkilöä, jota haluat mieluummin välttää.