Skip to content

Mikä on Wikibuy ja miten se toimii?

21 de kesäkuu de 2021

Wikibuy on verkkoselaimen laajennus, joka etsii automaattisesti kuponkikoodeja ostaessaan verkossa. Toisin kuin kuponkisivustot, jotka vaativat ostajia käyttämään kuponkikoodeja manuaalisesti verkkosivustoltaan, Wikibuy hakee kaikkia saatavilla olevia kuponkeja, joita käytetään kassalla. Mitä pidämme

 • Erittäin helppo asentaa ja käyttää.
 • Ilmaista rahaa pienellä vaivalla.
 • Ansaitse ilmaisia ​​tai alennettuun hintaan tuotteita.
 • Löytää enemmän kuponkeja kuin kilpailevat laajennukset.

Mitä emme pidä

 • Hintavertailuominaisuus ei ole aina tarkka ja saattaa lisätä epätarkkoja ilmoituksia.
 • Kun et löydä kuponkeja, se voi tuntua ajanhukalta.

Kuinka Wikibuy-kuponkilaajennus toimii?

Kun asennat Wikibuyn, huomaat uuden kuvakkeen selainikkunan lisäosien tai laajennusten alueella. Jos haluat käyttää laajennusta, valitse kuvake aina, kun olet ostossivuston ostoskorissa tai maksusivulla. Laajennus voi näkyä automaattisesti tai sinun on ehkä valittava kuvake. Näkyviin tulee ikkuna, joka kertoo kuinka monta kuponkikoodia tuotteelle löydettiin. Valitse Kokeile koodeja käyttää koodeja. (Ei ole takeita siitä, että koodit toimivat; itse asiassa monet eivät.) Voimassa olevia kuponkikoodeja sovelletaan kassasi kokonaismäärään ja eritellään, kuinka paljon säästöjä olet ansainnut.

Jotkut sivustot ovat tehneet yhteistyötä Wikibuyn kanssa tarjotakseen Wikibuy-hyvityksiä. Kun vierailet jollakin näistä verkkosivustoista ja valitset Wikibuy-laajennuskuvakkeen, ilmoitus ilmoittaa, että saat prosenttiosuuden ostoksestasi takaisin. Valitse OK saada Wikibuy-hyvityksiä, joita voidaan käyttää myöhemmin tuotteiden ostamiseen Wikibuy-sivuston kautta.

Missä Wikibuy on saatavilla?

Wikibuy on saatavana laajennuksena suosituille verkkoselaimille, kuten Chrome, Firefox, Edge ja Safari. Voit käyttää Wikibuyä suosituimmilla ostosivustoilla. Jos linkität luotto- tai maksukortin tilillesi, voit ansaita Wikibuy-hyvityksiä ostaessasi osallistuvissa tiili- ja laastiliikkeissä, ravintoloissa ja muissa yrityksissä. Katso lisätietoja Wikibuyn täydestä luettelosta osallistuvista kauppiaista.

Wikibuy-selainlaajennuksen asentaminen

Näin asennat Wikibuy-laajennuksen:

 1. Mene Wikibuy.com.

 2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja valitse sitten Jatkaa. Valitse Jatka Googlen kanssa kirjautua sisään Gmail-tilillä, Jatka Facebookin kanssa Kirjaudu sisään Facebookilla tai Luo tili myöhemmin jos et ole valmis luomaan tiliä.

 3. Valitse Lisää Wikibuy [web browser]. Jos et näe linkkiä Wikibuyn lisäämiseksi, päivitä selain tai vaihda yhteensopivaan selaimeen.

  Kuinka asentaa wikibuy-laajennus

 4. Valitse lisää laajennus tai sallia jos sitä pyydetään. Jos sinut ohjataan selaimen lisäosaan tai laajennukseen, valitse Saada tai Asentaa kaupan sivulla.

 5. Syötä postinumero, ilmoita onko sinulla Amazon Prime, hyväksy käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö ja valitse sitten Jatkaa. Anna sähköpostiosoite ja luo salasana, jos et vielä tehnyt niin.

 6. Valitse Jatka Wikibuy-sivullenitai sulje ikkuna.

Kun Wikibuy on asennettu, vihreä Wikibuy-kuvake (kirjain ”W”, jota seuraa piste) näkyy verkkoselaimen laajennukset tai lisäosat -osiossa. Jos haluat asentaa Wikibuyn suoraan selaimen laajennussivulta, valitse jokin seuraavista linkeistä:

 • Wikibuy Chromelle
 • Wikibuy Firefoxille
 • Wikibuy Edgelle
 • Wikibuy Safarille

Kuinka poistaa Wikibuy

Voit poistaa Wikibuyn asennuksen avaamalla lisäosat tai laajennusten hallintasivun verkkoselaimessa, siirtymällä Wikibuy-laajennukseen ja valitsemalla Poista tai Poista asennus. Napsauta, jos sinua pyydetään vahvistamaan poisto Joo tai Okei.

Kuinka poistaa wikibuy

Onko Wikibuy turvallinen?

Selainlaajennukset voivat seurata henkilötietoja ja voivat sisältää haittaohjelmia, joten varo asennettavia. Wikibuy on turvallinen, mutta joillekin ihmisille saattaa olla epämukavaa sen tallentamien ja tallentamien tietojen määrän suhteen. Kun asennat Wikibuyn, annat sille luvan kerätä yksityisiä tietoja sinusta, mukaan lukien selaus- ja ostokäyttäytyminen, ja välittää nämä tiedot Wikibuylle, jonka omistaa luottokorttiyhtiö Capital One.

Vinkkejä, jotka on pidettävä mielessä Wikibuy-kuponkisovelluksen käytössä

Saadaksesi parhaan kokemuksen Wikibuy-kuponkisovelluksesta, seuraa näitä vinkkejä:

 • Käytä hintaseurantaa saadaksesi parhaat mahdolliset tarjoukset: Wikibuy seuraa tiettyjen tuotteiden hintamuutoksia, mukaan lukien lentoliput. Tästä on hyötyä, jos haluat seurata hintaa saadaksesi parhaan tarjouksen.
 • Tutustu hintavertailuominaisuuteen: Kun löydät tarjouksen Amazonista, tarkista Wikibuyn avulla nopeasti, onko sama tuote halvempi toisesta verkkokaupasta.
 • Tarkista hintavertailutarjoukset huolellisesti: Hintavertailuominaisuus on loistava tapa säästää rahaa, mutta varmista, että kauppa säilyy, kun siirryt uuteen jälleenmyyjään. Varmista, että kaikki vaihtoehtoiset luettelot sivustosta, kuten eBay, koskevat tarkalleen samaa tuotetta, josta ostit alun perin Amazonissa.
 • Hyödynnä Wikibuy-hyvityksiä: Jos käytät Wikibuya paljon, valitse aina OK Wikibuy Credits -ilmoituksessa, kun ostat sellaisissa paikoissa kuin Walmart tai Macy’s. Käytä hyvityksiä ansaitaksesi ilmaisia ​​juttuja Wikibuyn kautta.
 • Käytä kumppanisovellusta nähdäksesi, miltä tuotteet näyttävät kotiisi: Jos sinulla on iPhone tai iPad, seuralainen Wikibuy-sovellus näyttää lisätyn todellisuuden avulla, kuinka kodinkoneet ja muut tavarat näyttävät.

Wikibuy-kuponkisovelluksen kilpailijat

Wikibuy on yksi parhaista kuponkisovelluksista, ja se on melko hyvä löytää kelvollisia koodeja, mutta vastaavien palvelujen välillä on kilpailua:

 • Hunaja: Tämä on Wikibuyn suurin kilpailija, koska molemmat ovat selainlaajennuksia, jotka suorittavat saman perustoiminnon. Kuponkien löytämisen ja soveltamisen lisäksi Honey tarjoaa käteispalautusta joistakin verkkokaupoista HoneyGold-ohjelmansa kautta.
 • Camelizer: Camelizer toimii eri tavalla kuin Wikibuy tai Honey. Se on selainlaajennus CamelCamelCamel.com-sivustolle, joka on erikoistunut hintojen seuraamiseen ja tarjousten löytämiseen Amazonista.
 • RetailMeNot: Tämä on yksi vanhimmista ja vakiintuneimmista kuponkisivustoista tajuille asiakkaille, jotka haluavat käydä kauppaa manuaalisesti.
 • Dealspotr: Tämä on toinen kuponkisivusto, mutta se käyttää joukosta peräisin olevaa kuponkitietokantaa ja lupaa kelvollisempia koodeja kuin muut sivustot.

Mikä on Wikibuy iOS -sovellus?

Wikibuy tunnetaan selainlaajennuksestaan, mutta iOS-laitteille on myös kumppanisovellus. Se ei toimi samalla tavalla kuin selainlaajennus. Sovelluksen avulla voit etsiä tuotteita tai skannata viivakoodeja ostoksilla tiili- ja laastimyymälöissä. Se vetää suosittujen jälleenmyyjien, kuten Walmartin, Targetin ja eBayn, tarjouksia näyttääkseen parhaan mahdollisen hinnan.

Wikibuy iOS -sovelluksella voit löytää tarjouksia tuotteista

Haittapuoli on, että sinun on annettava luottokorttitietosi hyödyntääksesi sopimusta. Sovellus toimii välittäjänä ja tekee tilauksen sinulle. Jos haluat tilata suoraan jälleenmyyjältä, käytä verkkoselainta Wikibuy-laajennuksella.