Skip to content

Mikä on Windowsin ’Steps Recorder (PSR)?

4 de heinäkuu de 2021

Steps Recorder on yhdistetty näppäimistön, näytön kaappauksen ja huomautustyökalu Windowsille. Sitä käytetään dokumentoimaan nopeasti ja helposti tietokoneella tehdyt toimet vianmääritystarkoituksiin. Alla on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Steps Recorderista – mihin sitä käytetään, minkä Windows-versioiden kanssa se on yhteensopiva, miten ohjelma avataan ja miten sitä käytetään vaiheiden tallentamiseen.

Steps Recorder -ohjelmaa kutsutaan joskus nimellä Problem Steps Recorder tai PSR. Steps Recorder on saatavana vain Windows 10: ssä, Windows 8: ssa (mukaan lukien Windows 8.1), Windows 7: ssä ja Windows Server 2008: ssa.

Mihin Steps-tallenninta käytetään?

Steps Recorder on vianmääritys- ja aputyökalu, jota käytetään käyttäjän tekemien toimintojen tallentamiseen tietokoneelle. Tallennuksen jälkeen tiedot voidaan lähettää kenelle tahansa henkilölle tai ryhmälle, joka auttaa vianetsinnässä. Ilman Steps Recorderia käyttäjän olisi selitettävä yksityiskohtaisesti jokainen vaihe, jonka he tekevät toistamaan ongelmansa. Paras tapa tehdä tämä olisi kirjoittaa manuaalisesti, mitä he tekevät, ja ottaa kuvakaappaukset jokaisesta näkyvästään ikkunasta. Steps Recorderin avulla kaikki tämä tapahtuu kuitenkin automaattisesti, kun käyttäjä on tietokoneellaan, mikä tarkoittaa, että heidän ei tarvitse huolehtia mistään muusta kuin Steps Recorderin käynnistämisestä ja pysäyttämisestä ja sitten tuloksen lähettämisestä. Steps Recorder on ohjelma, joka sinun on käynnistettävä ja pysäytettävä manuaalisesti. PSR ei toimi taustalla eikä kerää tai lähetä tietoja kenellekään automaattisesti.

Kuinka päästä Steps Recorderiin

Steps Recorder on saatavana Windows 10: n Käynnistä-valikosta ja Windows 8: n Sovellukset-näytöstä. Voit myös käynnistää Steps Recorderin Windows 10: ssä ja Windows 8: ssa alla esitetyllä komennolla. Windows 7: ssä Problem Steps Recorder, työkalun virallinen nimi kyseisessä Windows-versiossa, on helpoin käyttää suorittamalla seuraava komento Käynnistä-valikosta tai Suorita-valintaikkunasta: psr

Steps Recorder ei ole käytettävissä pikakuvakkeena Käynnistä-valikossa Windows 7: ssä.

Kuinka käyttää Steps-tallenninta

Katso tarkat ohjeet kohdasta Steps Recorderin käyttö tai voit lukea lyhyen yleiskatsauksen PSR: n toiminnasta alla: Steps Recorder tallentaa paljon hyödyllistä tietoa ongelman vianetsinnästä, mukaan lukien jokaisen hiiren napsautuksen ja näppäimistön toiminnot. PSR luo kuvakaappauksen jokaisesta toiminnasta, kuvaa jokaisen toiminnon tavallisena englanniksi, muistuttaa toiminnan tarkan päivämäärän ja kellonajan ja antaa tallentimen jopa lisätä kommentteja milloin tahansa tallennuksen aikana. Mukana ovat myös kaikkien tallennuksen aikana käytettyjen ohjelmien nimet, sijainnit ja versiot. Kun PSR-tallennus on valmis, voit lähettää luodun tiedoston yksilölle tai ryhmälle auttamaan ongelman ratkaisemisessa. PSR: n tekemä tallennus on MHTML-muodossa, joka on nähtävissä Internet Explorer 5: ssä ja uudemmissa minkä tahansa Windows-käyttöjärjestelmä. Avaa tiedosto avaamalla ensin Internet Explorer ja käyttämällä sitten Ctrl + O pikanäppäin tallenteen avaamiseksi.