Skip to content

Mikä on WRF-tiedosto?

26 de kesäkuu de 2021

.WRF-tiedostotunnisteella varustettu tiedosto on WebEx-tallennustiedosto, joka on luotu Ciscon WebEx Recorder -ohjelmalla. WebEx Recorder -ohjelmisto voi tallentaa tietyn ohjelman ruudun sen kautta Tiedosto > Avaa sovellus valikkokohta. Sitä käytetään usein esittelyissä, koulutuksessa ja vastaavissa tehtävissä, jotka hyötyvät siitä, että kaikki näytöllä olevat kuvat, mukaan lukien hiiri.

WebEx Recorderin luoma videotiedosto on paljon kuin tavallinen, koska se voi sisältää sekä ääni- että videotietoja. Jotkin näistä tiedostoista eivät kuitenkaan välttämättä sisällä ääntä, varsinkin jos Tallenna ääni Vaihtoehto kytkettiin pois tallennuksen aikana. Jos tiedosto ladataan Cisco WebEx: ään, se voidaan ladata ARF-tiedostomuodossa, joka on WebEx Advanced Recording -tiedosto, joka sisältää videon lisäksi myös tietoja kokouksesta, kuten osallistujaluettelon ja sisällysluettelon. Muut WRF-tiedostot voivat sen sijaan liittyä Hancom Officeen. Nämä tiedostot ovat kuin muut, jotka on luotu tekstinkäsittelyohjelmasta, joten niissä voi olla tekstiä, kuvia, taulukoita, kaavioita, mukautettuja muotoiluja jne. WRF on myös lyhyt joillekin muille kuin tiedostomuotoihin liittyville termeille, kuten kirjoita salaman signaali ja työtekijöiden vähentämisen kenttä.

Kuinka avata WRF-tiedosto

Voit avata yhden Ciscon WebEx Player -sovelluksella. Käytä MSI-tiedostoa käyttämällä kyseisen sivun Windows-latauslinkkiä tai lataa soitin DMG-tiedostomuodossa olevasta macOS-tiedostosta. Jos luulet, että WRF -tiedostosi on todella asiakirja, se voidaan todennäköisesti avata vanhemmat versiot Hancom Office (aiemmin nimellä Thinkfree); uusin versio ei tue muotoa.

Kuinka muuntaa WRF-tiedostoja

Jos WebEx Recording Editor on jo asennettu, nopein tapa saada WRF-tiedosto WMV-tiedostomuodossa on avata se kyseisen ohjelman kanssa ja käyttää sitten Tiedosto > Vie kohteeseen valikkokohta. Kun tiedosto on olemassa kyseisessä muodossa, voit sitten käyttää ilmaista videotiedostonmuunninta muuntaa WRF-tiedosto olennaisesti MP4-, AVI- tai useiksi muiksi video- ja äänitiedostomuodoiksi. Mikä tahansa Video Converter on yksi esimerkki. Jos haluat muuntaa tiedoston verkossa, muunna se ensin Recording Editor -työkalulla ja suorita sitten WMV-tiedosto Zamzarin tai FileZigZagin kautta. Sieltä voit tehdä siitä MP4, AVI, FLV, SWF, MKV jne. Asiakirjat, jotka käyttävät tätä tiedostotunnistetta, voidaan todennäköisesti muuntaa muiksi asiakirjamuodoiksi Hancom Officen aiemmilla versioilla.

Etkö vieläkään voi avata tiedostoa?

On mahdollista, että tiedosto ei avaudu Cisco-ohjelmistolla, että se ei oikeastaan ​​ole WebEx-tallennustiedosto. Jotkut tiedostot käyttävät samanlaista laajennusta, joka voi olla hämmentävää, koska se saattaa olla Katso kuin ne avaisivat WRF-tiedostojen avaajilla, kun he itse asiassa eivät voi. Esimerkiksi SRF, RTF, WFR, WRZ, WI, WRL, WRK, WRP, WRPL, WRTS ja muut muistuttavat läheisesti WebEx -tallennustiedostojen oikeinkirjoitusta, mutta mikään näistä tiedostomuodoista ei liity selitettyyn Cisco-videotiedostomuotoon tällä sivulla. Siksi kukaan niistä ei voi avata WebEx Playerilla tai muilla yllä linkitetyillä Cisco-sovelluksilla. Jos sinulla on jokin näistä tiedostoista tai jos sinulla on jotain muuta, joka ei oikeastaan ​​ole WRF-tiedosto, tutki kyseistä tiedostotunnistetta saadaksesi lisätietoja sen avaamisesta tai muuntamisesta muuhun tiedostomuotoon. Jos sinulla on itse asiassa WRF-tiedosto, jonka tiedät avautuvan WebEx Playerilla, avaa ensin ohjelma ja käytä sitten Tiedosto > Avata valikosta sen selaamiseksi. Sen pitäisi avautua heti, jotta voit aloittaa pelaamisen. Varmista, että WRF-tiedostot avautuvat WebEx Playerillä, kun kaksoisnapsautat niitä Windowsissa, muuttamalla Windowsin tiedostoyhdistelmiä, jotta pariliitos tiedostotunniste Cisco-ohjelmaan.