Skip to content

Mikä on ’WRT’? Mitä WRT tarkoittaa?

3 de heinäkuu de 2021

WRT-telineet: Kunnioittaen

Toisin kuin monet internetiin keskittyvät lyhenteet ja alkuasemat, WRT on täysin kotona ammattimaisissa olosuhteissa. Itse asiassa johtajat käyttävät termiä usein sähköpostin aiheriveissä tai tarkkojen viestien kappaleissa. WRT on Internet-lyhenne sanoen: ”Haluan vastata tiettyyn kohtaan, joka on esitetty aiemmin tässä keskustelussa.” WRT on ihanteellinen keskustelun ohjaamiseen haluamaasi suuntaan. Saatat myös nähdä saman idean pelkistetyksi w / r / t tai vain r / t.

Esimerkki käytössä olevasta WRT: stä

Tässä Sheldonin ja Kristinan välisessä sähköpostinvaihdossa Sheldon palaa kamerakysymykseen, josta molemmat olivat keskustelleet aiemmin:

(Kristina) Olen vain huolissani kaikkien vaihdeiden painosta, jotka vietän kentälle ensi viikonloppuna.

(Sheldon) WRT -digitaaliset järjestelmäkamerat – mielestäni on hyvä idea omistaa sekä järjestelmäkamera että taskukamera. Pidä järjestelmäkamera lukittuna autoon ja pidä taskukameraa takissasi, kun olet vaelluksellasi. Säästät painosta!

(Kristina) Se on hyvä ehdotus, kun otetaan huomioon, että taskukamerat ovat vain sata taalaa ja paljon kevyempiä näinä päivinä.

WRT: n kaltaiset lausekkeet

WRT liittyy useisiin muihin tavallisiin Internet-lyhenteisiin, joista kukin yrittää kääntää keskustelua jollain tavalla:

  • IMHO: Nöyrä mielestäni
  • YMMV: Mittarilukema voi vaihdella
  • OTOH: Toisaalta