Skip to content

Mikä on XBIN-tiedosto?

29 de kesäkuu de 2021

XBIN-tiedostotunnisteella varustettu tiedosto on RegSupreme-lisenssitiedosto, jota RegSupreme-rekisterin puhdistusohjelmisto käyttää Macecraft Software -ohjelmistosta. On epäselvää, miten tiedosto käyttää kyseistä ohjelmaa; se voi olla salattu ja sitä käytetään käyttäjien rekisteröinnin tarkistamiseen, tai se voi olla tiedosto, jonka lataat yritykseltä ostoksen todentamiseksi. Useimpia kutsutaan todennäköisesti license_backup.xbin tai data.xbin. eXtended BIN -tiedostoja kutsutaan myös XBIN-tiedostoiksi, mutta ne päättyvät XB-tiedostotunnisteeseen. XBin tai eXtended Binary on myös tiedostomuoto, joka ei liity tähän.

XBIN-tiedoston avaaminen

XBIN-tiedostot ovat lisenssitiedostoja, joita Macecraft Software käyttää RegSupreme-ohjelmassa. Meillä ei ole nykyistä latauslinkkiä. Saatat pystyä avaamaan tiedoston ohjelmiston avulla Tiedosto valikossa, mutta on myös mahdollista, että ohjelma käyttää tiedostoa automaattisesti. Toisin sanoen XBIN-tiedosto saattaa olla ohjelman asennushakemistossa ja ohjelman käyttämä tarpeen mukaan, joten et ehkä pysty avaamaan sitä manuaalisesti.

Kuinka muuntaa XBIN-tiedosto

Ottaen huomioon, että XBIN-tiedostot liittyvät lisenssiin, on epätodennäköistä, että on olemassa menetelmä tai syytä muuntaa se muuhun muotoon. Suurin osa tiedostoista muunnetaan tiedostomuunnintyökalulla, mutta taas on todennäköisesti vähän syytä muuntaa XBIN-tiedosto. Muodon muuttaminen tekisi siitä käyttökelvottoman RegSupreme-sovelluksessa.

Etkö vieläkään voi avata sitä?

Jotkut tiedostot käyttävät laajennusta, joka muistuttaa läheisesti muita. Tämän vuoksi on melko helppoa erehtyä yhdestä muodosta toiseen, mikä aiheuttaa sinulle ongelmia, kun yrität avata tai muuntaa tiedostoa. Esimerkiksi XBM jakaa pari samaa kirjainta kuin XBIN, mutta se on muussa muodossa ja sitä käytetään eri ohjelmien kanssa. Toinen, joka sinun tulisi pitää erillään eri muodossa, mutta se on helppo sekoittaa tähän, on BIN.