Skip to content

Mikä on Xbox Game Pass?

30 de kesäkuu de 2021

Xbox Game Pass on Xbox One -videopelien jakelupalvelu. Maksat kuukausimaksun palvelun tilaamisesta, ja vastineeksi voit ladata ja pelata pelejä Xbox Game Pass -kirjastosta Xbox One -konsolilla. Ladattavien pelien lukumäärälle ei ole rajoituksia, eikä pelejä ole rajoitettu millään tavalla.

Kuinka Xbox Game Pass toimii?

Xbox Game Pass on melko yksinkertainen. Tilauksen avulla saat käyttöösi suuren Xbox One-, Xbox 360- ja jopa alkuperäisten Xbox-pelikirjastojen, joita voit sitten pelata ilmaiseksi. Tässä on perustiedot palvelun toiminnasta:

 1. Rekisteröidy Xbox Game Pass -tilaukseen. Hinnat vaihtelevat 9,99 – 14,99 dollaria kuukaudessa.

 2. Selaa luetteloa ilmaisista Xbox Game Pass -peleistä.

 3. Asenna niin monta peliä kuin haluat.

 4. Pelaa ladattuja pelejä milloin haluat tilauksesi ajan.

Xbox Live Gold- ja Xbox Game Pass -tilaukset eivät ole samoja asioita. Et tarvitse Xbox Live Goldia, jotta voit tilata Xbox Game Passin, mutta Xbox Game Pass -pelien moninpeliominaisuudet edellyttävät aktiivista Xbox Live Gold -tilausta.

Lisätietoja Xbox Game Passista

Xbox Game Passilla ei ole rajoituksia ladattavien pelien lukumäärälle tai pelien pelaamiseen käytetylle ajalle, mutta käytettävissä oleva tallennustila on rajallinen. Jos Xbox One -tilasi loppuu, sinun on poistettava käyttämättömät pelit, ennen kuin voit ladata uusia. Sinulla on pääsy Xbox Game Pass -peleihin vain niin kauan kuin sinulla on aktiivinen tilaus. Kun tilauksesi vanhenee, et voi enää pelata lataamiasi pelejä. Säilytät kuitenkin näissä peleissä tekemäsi edistymisen, jos haluat tilata ja pelata uudelleen myöhemmin. Jos löydät pelin, josta todella nautit, mutta et halua pysyä tilaamassa, tilauksesi antaa sinulle mahdollisuuden ostaa Xbox Game Pass -pelejä alennuksella. Voit liittää Xbox-konsolin Alexa-laitteeseen ja ladata pelejä Xbox Game Passin kautta. Sinun ei tarvitse asentaa taitoa; Sano vain: ”Alexa, lataa [game] Xbox Game Passista. ”

Paljonko Xbox Game Pass maksaa?

Xbox Game Pass vaatii kuukausitilauksen, jonka hinta on 9,99–14,99 dollaria kuukaudessa. Microsoft tarjoaa ilmaisia ​​kokeilujaksoja ja erikoishintoja ajoittain, ja löydät myös kauppiaiden neljännesvuosittaisia ​​tai vuosittaisia ​​tilauskortteja.

Millä alustoilla Xbox Game Pass toimii?

Xbox Game Pass on suunniteltu toimimaan Xbox One -alustan kanssa, ja se toimii alkuperäisen Xbox Onen, Xbox One S: n ja Xbox One X: n kanssa. Joissakin peleissä on lisäominaisuuksia, parempi suorituskyky ja korkeamman resoluution grafiikka, jos sinulla on Xbox One X. Koska Xbox Game Pass on latauspalvelu eikä suoratoistopalvelu, voit todella hyödyntää Xbox One X: n korkeampia graafisia ominaisuuksia. Xbox One -konsoliperheen lisäksi Xbox Game Pass mahdollistaa myös pelata joitain pelejä Windows 10 -tietokoneilla. Tämä on osa Microsoftin Xbox Play Anywhere -aloitetta, jonka avulla voit pelata joitain Xbox One -pelejä Windows 10 -tietokoneellasi. Xbox Game Passin käytöstä Windows 10 -tietokoneessasi ei liity mitään lisämaksua, mutta kaikki Xbox Game Pass -pelit eivät ole osa Xbox Play Anywhere -ohjelmaa.

Mitä pelejä on saatavana Xbox Game Passilla?

Xbox Game Pass sisältää laajan valikoiman sekä upouusi pelejä että suosittuja klassikoita. Microsoft sisältää jopa itse julkaisemansa pelit, kuten Forza Horizon 4, Sea of ​​Thieves ja State of Decay 2 palvelussa sinä päivänä, kun ne julkaistaan ​​myyntiin. Xbox Game Pass sisältää yli 100 peliä. Uusia pelejä lisätään joka kuukausi, ja jotkut niistä voidaan lopulta poistaa, joten tutustu Microsoftin viralliseen luetteloon nähdäksesi onko kiinnostavia pelejä.

Kuinka saada Xbox Game Pass

Koska Xbox Game Pass on tilauspalvelu, sinun on kirjauduttava sisään, jos haluat käyttää sitä. Tarvitset Microsoft-tilin tapahtuman suorittamiseksi. Jotta saat kaiken irti palvelusta, sinulla on oltava Xbox One. Voit kuitenkin rekisteröityä ilman Xbox Onea ja pelata Windows 10 -tietokoneellasi, jos olet tyytyväinen palvelun Xbox Play Anywhere -peleihin.

Kuinka rekisteröityä Xbox Game Pass -palveluun Xbox Onella

 1. Käynnistä Xbox One ja avaa Kauppa välilehti.

 2. Selaa alaspäin Xbox Game Pass -osioon ja valitse Hanki lisätietoja.

 3. Valitse Xbox Game Pass -pudotusvalikkoja valitse tilausvaihtoehto tai ilmainen kokeilu.

  Kuvakaappaus Xbox Game Pass -tilauksen valinnasta.

 4. Valitse Liittyä seuraan.

  Kuvakaappaus Xbox Game Pass -rekisteröintinäytöstä Xbox Onella.

 5. Lataa haluamasi Xbox Game Pass -pelit ja pelaa niitä jäsenyytesi ajan.

Kuinka rekisteröityä Xbox Game Pass -sovellukseen tietokoneella

Voit myös rekisteröityä Xbox Game Pass -palveluun käyttämällä tietokoneen verkkoselainta Xbox-verkkosivuston kautta. Vaikka voit rekisteröityä Xbox Game Pass -palveluun millä tahansa tietokoneella, voit pelata Xbox Game Pass -pelejä vain Xbox One- ja Windows 10 -tietokoneilla.

 1. Siirry Xbox Game Pass -verkkoon ja napsauta Liity nyt.

  Xbox Game Pass -sivusto, jossa Join Now on korostettu

 2. Valitse suunnitelma ja napsauta sitten Liity nyt. (Jos valitset korkeamman tason suunnitelman, napsauta Liity hintaan $ 1; saat ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi, minkä jälkeen maksat ilmoitetun hinnan).

  Xbox Game Pass ja Join Now korostettuna

 3. Valitse hyväksyn luoda Xbox-profiili.

  Xbox Game Pass -rekisteröinti korostettuna "Hyväksyn"

 4. Klikkaus Liittyä seuraan vahvistaa.

  Napsauta Liity hyväksyäksesi Xbox-pelipassin

 5. Valitse PayPal tai napsauta Lisää uusi maksutapaja valitse sitten Luottokortti.

  Lisää uusi maksutapa korostettuna Xbox GAME -tilin rekisteröinnissä

 6. Syötä maksutietosi ja napsauta Tallentaa. Olet ostanut Xbox Game Pass -tilauksesi.

  Anna maksutiedot ja napsauta Tallenna.

 7. Lataa haluamasi Xbox Game Pass -pelit ja pelaa niitä jäsenyytesi ajan.