Skip to content

Mikä on Xbox One S?

28 de kesäkuu de 2021

Xbox One S -konsoli on 40 prosenttia pienempi kuin alkuperäinen Xbox One, siinä on päivitetty Bluetooth-ohjain (jota voidaan käyttää myös yhteensopivien tietokoneiden ja tablettien kanssa) ja 2 Tt: n tallennusvaihtoehto. Sen parannetut kotiteatterimahdollisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka rakastavat pelaamista ja elokuvia.

Toistaa Blu-ray- ja 4K-elokuvia

Xbox One S sisältää sisäänrakennetun Ultra HD Blu-ray Disc -soittimen sekä päivitetyt (mutta nyt vakiona) ominaisuudet, jotka pelaajat ovat tunteneet ja rakastaneet. Se tarjoaa myös Internet-suoratoistoa sisällöntuottajilta, kuten Netflix ja Amazon Instant Video, mutta parantaa Xboxin kotiteatterikapasiteettia entisestään lisäämällä kykyä suoratoistaa 4K-sisältöä tietyiltä toimittajilta, kuten Netflix. Tämä tarkoittaa kuluttajille sitä, että kun et halua pelata kaikkia näitä jännittäviä pelejä, jos sinulla on yhteensopiva Ultra HD -televisio, voit vain piilottaa Ultra HD Blu-ray -levyn ja katsella elokuvia HDR: llä ja laajalla väriskaalalla koodausta ilman erillisen soittimen ostamista tai käyttöä. Aivan kuten alkuperäisessä Xbox Onessa, voit toistaa myös tavallisia Blu-ray-levyjä – joten vaikka sinulla ei olisikaan yhteensopivaa 4K-televisiota tai Ultra HD Blu-ray -levyä, nykyinen kokoelmasi on silti toistettavissa Xbox One S.

Videopelien parantaminen

Vaikka Xbox One S: llä on 4K-suoratoisto ja Ultra HD Blu-ray -toisto, Xbox One S -pelit (myös HDR: ää sisältävät) eivät ole todellisessa 4K-tarkkuudessa. Sen sijaan videopelikuvat skaalataan 4K: ksi sen HDMI-lähdön kautta. Xbox Onen skaalausominaisuus koskee myös tavallista Blu-ray-muuta muuta kuin 4K-lähdesisältöä.

Haittapuoli: Vain yksi HDMI-lähtö

Kotiteatterikäytössä yksi yhteysrajoitus on pidettävä mielessä, että Xbox One S: llä on vain yksi HDMI-lähtö. Syy, että tämä on tärkeää yhtälön kotiteatteripuolelle, on se, että jos sinulla on yhteensopiva 4K Ultra HD -TV, mutta kotiteatterivastaanotin, joka ei tue 4K Ultra HD -tekniikkaa ja HDR-läpivientiä, olisi kaksi HDMI-lähtöä. toivottavaa. Jos käytettävissä oli kaksi HDMI-lähtöä, yhtä HDMI-lähtöä voitaisiin käyttää 4K-videosignaalin kytkemiseen suoraan Ultra HD -televisioon ja toista HDMI-lähtöä voidaan käyttää kotiteatterivastaanottimen äänen rajoittamiseen rajoittamatta televisioon tulevaa videosignaalia .

Katso ja tallenna live-TV: tä Tablo-sovelluksella

Toinen ominaisuus, joka on lisätty Xbox One S: ään (samoin kuin Xbox One), on Tablo-sovelluksen saatavuus, jota käytetään Nuvyyo Tablo -antennin kanssa. Kun lataat ja asennat tämän sovelluksen, käyttäjät voivat yllä mainittujen ominaisuuksien lisäksi käyttää myös langattomia televisio-ohjelmia. Lisäksi Tablo-sovellus mahdollistaa myös tallennuksen myöhempää katselua varten.

Xbox One S -paketti ja muuta tietoa

Xbox One S: n mukana toimitetaan Xbox One S -konsoli (joka sisältää 2 Tt: n kiintolevyn ja langattoman ohjaimen, jossa on 3,5 mm: n kuulokeliitäntä, joka sopii erinomaisesti yksityiseen kuunteluun), pystysuora konsoliteline (haluttaessa), yksi HDMI-kaapeli, yksi AC Virtajohto ja 14 päivän Xbox Live Gold -kokeilu. Niille, jotka eivät ole perehtyneet Xbox-alustan kiintolevyn ominaisuuksiin, sitä ei käytetä Blu-ray Disc -elokuvien kopiointiin tai sisällön suoratoistoon, vaan pelien, sovellusten ja tärkeiden päivitysten tallentamiseen. Joidenkin pelien peliominaisuuksien käyttö voi olla nopeampaa ja sujuvampaa kiintolevyltä kuin levyltä. Pelien tallentaminen kiintolevylle myös alkuperäisen levyn kulumisen estämiseksi (poistamalla tarpeen toistaa levyä).