Skip to content

Mikä on Xbox-verkko?

3 de heinäkuu de 2021

Xbox-verkko, joka tunnettiin aiemmin nimellä Xbox Live, on Microsoftin online-palvelu pelaamiseen ja sisällön jakeluun Xbox-, Xbox 360- ja Xbox One -videopelijärjestelmille. Sen avulla voit pelata pelejä muita ihmisiä vastaan ​​verkossa sekä ladata esittelyjä, trailereita ja jopa kokonaisia ​​pelejä Xbox Live Arcadessa. Voit valita lempinimen (kutsutaan pelitunnukseksi), jonka avulla muut ihmiset tuntevat sinut kaikissa peleissäsi. Voit pitää ystäväluetteloita pysyäksesi yhteydessä tosielämän ystäviin tai uusiin ihmisiin, joita tapaat verkossa, joiden kanssa haluat pelata. Xbox Live Gold on tilauspohjainen palvelu, jota voi ostaa yhden kuukauden, kolmen kuukauden ja yhden vuoden jaksoille. Voit joko ostaa tilauskortteja vähittäismyymälöistä tai voit kirjautua sisään luottokortilla itse konsolissa. Tarvitset Xbox 360: n tai Xbox One: n sekä laajakaistaisen Internet-palveluntarjoajan, jotta voit käyttää sitä. Xbox-verkko ei ole enää saatavana alkuperäisessä Xbox-konsolissa. Palveluja on kaksi tasoa. Ilmaisen tason, jota aiemmin kutsuttiin Xbox Live Silveriksi, avulla voit ladata asioita Xbox Marketplacelta; keskustella ystävien kanssa; käyttää sovelluksia, kuten Netflix, ESPN ja monia muita; ja jaa pelaajaprofiilisi muiden käyttäjien kanssa. Voit jopa keskustella ryhmissä ja käyttää online-moninpeliominaisuuksia, jotta voit pelata ilmaiseksi. Et kuitenkaan voi pelata useimpia pelejä verkossa ilman Xbox Live Gold -tilausta.

Xbox Live Gold -tilaus- ja lahjakortit

Tuotteiden ostaminen Xbox Onelta (ja Xbox 360: ltä nyt) tapahtuu hyvällä paikallisella valuutalla, joten älä enää yritä selvittää, kuinka paljon 800 Microsoft-pistettä todella maksaa. Jos näet pelin, jonka hinta on 10 dollaria, se maksaa 10 dollaria, mikä on paljon yksinkertaisempaa. Tämä tarkoittaa, että sen sijaan, että ostat Microsoft Points -pisteitä jälleenmyyjiltä, ​​voit nyt ostaa Microsoftin lahjakortteja eri määrinä. Voit myös ostaa Xbox Live Gold -tilauskortteja jälleenmyyjiltä.

PayPal

Suosittelemme, että käytät yllä mainittuja lahja- ja tilauskortteja luottokorttitietojesi asettamisen sijaan Xbox-verkkotilillesi. Pohjimmiltaan, jos et laita luottokorttitietoja tilillesi, hakkereille ei ole mitään mahdollista varastaa. Microsoft on parantanut huomattavasti Xbox-verkkotilien turvallisuutta viime vuosina, joten hakkerointi ei ole niin yleistä kuin ennen (se ei kuitenkaan koskaan ollut aivan yleistä, vain selvyyden vuoksi), mutta on parempi olla turvallinen . Sinun on kuitenkin lisättävä jonkinlainen maksutapa tilillesi, ja suosittelemme PayPalin käyttöä. Se tarjoaa ylimääräisen parin kerroksen turvallisuutta sen lisäksi, mitä Microsoft jo tekee pitääkseen tietosi turvassa.