Skip to content

Mikä on XVO-tiedosto?

24 de kesäkuu de 2021

Tiedosto, jolla on XVO-tiedostotunniste, on ratDVD: n sisäinen videotiedosto, jota ratDVD DVD-kopiointiohjelmisto käyttää. XVO-tiedostoihin liittyy yleensä useita tiedostoja, kuten XML-, IFO- ja VSI-tiedostoja, jotka kaikki sisältyvät AV_TS kansion ja sitten ZIP-pakattu muotoon, jonka ratDVD-ohjelmisto tunnistaa.

Kuinka avata XVO-tiedosto

XVO-tiedostot ovat todellisia videotiedostoja, jotka muodostavat .RATDVD-tiedoston. Kun XVO-tiedostot sisältyvät tähän .RATDVD-muotoon, ratDVD-ohjelmisto purkaa RATDVD-tiedoston ja käyttää sen sisältöä DVD-levyn rakentamiseen. Joten, vain selvyyden vuoksi, XVO-tiedostot itse eivät avaudu ratDVD-ohjelmassa, elleivät ne ole olemassa .RATDVD-tiedostomuodossa. Jos haluat käyttää XVO-tiedostoja ratDVD: n kanssa, sinun on pakattava AV_TS kansio (joka sisältää XVO: n ja muut tiedostot) ja Versio XML tiedosto yhdessä (XML-tiedoston pitäisi olla AV_TS-kansion ulkopuolella) ZIP-pakkauksella ja nimeä sitten .ZIP-tiedosto .RATDVD-tiedostoksi. Voit käyttää ZIP-tiedoston luomiseen ilmaista zip / unzip-ohjelmaa, kuten 7-Zip, mutta varmista vain, että pakkaustaso on asetettu ”ei mitään”, jotta tiedot tallennetaan vain .ZIP-tiedostoon eikä tosiasiallisesti pakattu .

Kuinka muuntaa XVO-tiedosto

Vaikka XVO-tiedosto on videotiedosto, useimmat ilmaiset tiedostomuuntimet eivät voi muuntaa sitä, koska se on vain osa puretun .RATDVD-tiedoston. Ei ole todellista tarvetta muuntaa vain XVO-tiedosto joksikin muuksi. Sen sijaan, kun olet käyttänyt yllä kuvattua menetelmää .RATDVD-tiedoston luomiseksi XVO-tiedostoistasi, voit muuntaa ratDVD-ohjelmiston .RATDVD-tiedoston takaisin DVD-muotoon (katso tämä opetusohjelma). Sitten sinun pitäisi pystyä käyttämään ilmaista videomuunninta muuntamaan tuloksena olevat VOB-tiedostot tuntemassasi tiedostomuodossa, kuten MP4, MKV, ISO jne.

Etkö vieläkään voi avata tiedostoa?

Jos tiedosto ei avaudu yllä olevien ohjeiden avulla, se ei todennäköisesti liity ratDVD: hen. Näin voi käydä, jos olet lukenut tiedostotunnisteen väärin, mikä on itse asiassa melko helppo tehdä. Esimerkiksi VX_-tiedostot jakavat kaksi samaa tiedostotunnistekirjainta, jotka näemme XVO-tiedostojen kanssa, mutta ne eivät itse asiassa liity toisiinsa. VX_ -tiedostot ovat pakattuja virtuaalisia laiteohjaintiedostoja, joita Windows-käyttöjärjestelmä käyttää. Et voi avata yhtä ratDVD: llä. Sama pätee XOF, VXD, OVX, XVCT ja muut. XV0-tiedostot ovat vielä hankalampia, koska nolla lopussa näyttää kirjaimelta O. Nämä ovat Lattice XVL -rakennetiedostoja, joilla taas ei ole mitään tekemistä ratDVD: n kanssa. Kaikissa näissä esimerkeissä sinun on tutkittava että tiedostopääte oppia lisää siitä, mitkä ohjelmat voivat avata tai muuntaa ne.