Skip to content

Mikä on Yahoo?

3 de heinäkuu de 2021

Yahoo on verkkopalvelujen tarjoaja. Vuonna 1995 lanseerattu se on yksi vanhimmista nimistä Internetissä ja jatkuvasti yksi suosituimmista verkkosivustoista. Yahoo tarjoaa palveluja, kuten verkkohakukoneen ja sähköpostipalvelun. Ensi silmäyksellä, kun olet käynyt sivuston kotisivulla, saatat olettaa, että se on vain uutisten portaali. Vaikka voit ehdottomasti saada uutisia Yahoo: sta, sivustolla on itse asiassa paljon enemmän, kuten näemme alla.

Yahoo on taustamerkki ”Yet Another Hierarchical Officious Oracle” -lehdelle. Voit oppia lisää nimestä täältä.

Yahoon palveluluettelo

Paras tapa käyttää kaikkia Yahoon verkkopalveluja yhdessä paikassa on heidän Yahoo Everything -sivunsa kautta. Tässä on muutama esimerkki siitä, mitä voit tehdä Yahoon verkkosivustolta:

 • Yahoo Answers: Esitä kysymyksiä ja saa vastauksia muilta käyttäjiltä.
 • Yahoo-lataukset: Laajennukset, jotka voit asentaa selaimeesi tekemään asioita, kuten pääsy uutisiin Yahoo-palvelussa joka kerta, kun avaat selaimesi, tarkastelet enemmän postilaatikkosi, teet Yahoo-laitteesta oletushakukoneesi ja muuta.
 • Yahoo Entertainment: Elokuvien esitysajat, videot ja TV: lle, elokuville, julkkiksille ja musiikille ominaiset uutiset.
 • Yahoo Fantasy Sports: Urheilu-uutiset, tulokset, huhut, fantasiapelit ja paljon muuta.
 • Yahoo Finance: Pörssitiedot, noteeraukset, talousuutiset ja paljon muuta.
 • Yahoo-ryhmät: Kuka tahansa voi tehdä ryhmän, johon muut voivat käyttää ja lähettää foorumin tavoin.
 • Yahoo Mail: ilmainen sähköpostipalvelu, jossa voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostiviestejä.
 • Oma Yahoo: Mukauta Yahoo tekemään siitä oma yksilöllinen aloitussivusi.
 • Yahoo News: Viimeisimmät uutiset ympäri maailmaa ja Yhdysvalloista.
 • Yahoo Search: Verkkohakukone, josta löydät verkkosivustoja, videoita, kuvia, reseptejä ja muuta.
 • Yahoo Shopping: Tee ostoksia Yahoon kautta selaamalla kauppoja, tuotemerkkejä tai luokkia, kuten elektroniikka, lelut, urheiluvälineet, kukat, lahjat, vaatteet ja paljon muuta.
 • Yahoo Weather: Näytä nykyinen sää ja ennuste missä olet ja ympäri maailmaa.

Joitakin Yahoon muita palveluja ovat Yahoo Developer Network, Yahoo Lifestyle, Yahoo Small Business ja Yahoo Sports. Yahoo tarjosi aiemmin muita palveluja, jotka on nyt lopetettu, kuten Yahoo Messenger, Yahoo People Search ja Yahoo 360. Avaa Yahoo World nähdäksesi Yahoon kansainväliset linkit. Siellä voit vierailla Yahoossa useilla kielillä, kuten saksa, ranska, espanja, italia, englanti jne.

Yahoo-hakuvinkkejä

Yahoo-verkkohakukone on yksi sen suosituimmista työkaluista. Pääsee osoitteesta search.yahoo.com, kotisivu on erittäin yksinkertainen, mutta on joitain huomioitavia asioita haun aloittamisen jälkeen. Esimerkiksi ei ehkä näytä aluksi ilmeiseltä, miten Yahooa käytetään kuvien tai videoiden etsimiseen. Yksi tapa tehdä se on aloittaa ensin verkkohaku. Kun olet nähnyt tulokset, voit siirtyä tilaan Kuvat tai Videot näistä tuloksista. Tämä on myös yksi tapa käyttää Yahoo Searchia etsimään uutisia, reseptejä ja muita hakukoneen tukemia asioita (avaa Lisää jos et näe mitä etsit).

Yahoo Hae lisää vaihtoehtoja

Kun suoritat haun Yahoo Searchin kotisivulta ja käytät sitten työkalun eri osaa (kuten Uutiset, Reseptit, jne.), sinut voidaan ohjata täysin eri hakukoneeseen tätä tarkoitusta varten. Voit esimerkiksi käyttää yahoo.com tai search.yahoo.com verkkosivun etsiäksesi määritelmää, tai voit tehdä sen suoraan Yahoo Dictionary Search -sivulta.

Sivustot, kuten Yahoo

Yahoo ei ole ainoa lajissaan oleva verkkosivusto. Google on erittäin samanlainen, koska se tarjoaa myös useita ilmaisia ​​palveluita, jotka syntyvät samalta yritykseltä, kuten Google-haku, Gmail, Google News, rahoituksen hakutyökalu, sisäänrakennetut ostotulokset jne. Yandex noudattaa näitä samoja linjoja; siellä on sähköpostitili, jonka saat, tapa löytää reittiohjeet kartalta ja hakukone kuvien, verkkosivujen ja videoiden etsimiseen. On myös muita verkkohakukoneita, kuten DuckDuckGo, Bing ja Dogpile. Yahoo Mail on myös vain yksi monista ilmaisista sähköpostipalveluista.