Skip to content

Mikä on YouTube Premium?

2 de heinäkuu de 2021

YouTube Premium on tilauspohjainen palvelu, joka tarjoaa mainoksettoman pääsyn kaikkeen YouTube-sisältöön. Se kattaa YouTube-pääsivuston ja -sovelluksen sekä YouTube Musicin. Kun kirjaudut sisään YouTube Premiumiin, voit myös katsella YouTube Originalsia.

Kuinka rekisteröityä YouTube Premiumiin

Jos haluat rekisteröityä YouTube Premiumiin, tarvitset Google-tilin. Jos sinulla ei ole tiliä, voit luoda sellaisen rekisteröityessäsi YouTube Premium -palveluun. YouTube Premium sisältää ilmaisen kokeilujakson, mutta sinun on annettava laskutustiedot. YouTube ei veloita sinua, ennen kuin ilmainen kokeilujakso on vanhentunut (jos et peruuta ensin).

 1. Navigoida johonkin YouTube.com/premium selaimessa ja valitse Kokeile sitä ilmaiseksi. Jos haluat tarjota YouTube Premiumille useita perheenjäseniä, valitse säästää rahaa perheen tai opiskelijan suunnitelman avulla.

 2. Kirjaudu sisään Google-tilille, jolle haluat määrittää YouTube Premium -palvelun. Jos sinulla ei ole Google-tiliä, valitse Käytä toista tiliä perustaa yksi.

  Google-tilin kirjautumisnäyttö

 3. Anna maksutietosi ja valitse sitten Aloita kokeilujakso.

  Aloita kokeilu -painike

YouTube Premiumin perhe- ja opiskelijasuunnitelmat

YouTube Premium -tilaus koskee vain yhtä tiliä. Jos sinulla on useita YouTube-tilejä, vain se tili, jolle kirjaudut, saa YouTube Premium -edut. Jos haluat laajentaa YouTube Premium -etujasi useammalle kuin yhdelle henkilölle, YouTube tarjoaa perhepaketin. Tämä suunnitelma maksaa noin 50 prosenttia enemmän kuin perussuunnitelma. Sen avulla jopa kuusi tiliä voi käyttää kaikkia YouTube Premiumin etuja ja ylimääräistä sisältöä.

Mitä saat YouTube.com Premiumilla?

YouTube Premium kasvoi aiemmista Google-palveluista, kuten YouTube Red ja Google Play Music All Access. Se sisältää kaikki näistä palveluista saatavat ominaisuudet ja edut. Tässä ovat YouTube Premiumin tärkeimmät edut:

 • Videot ilman mainoksia: Kaikki YouTuben videot ovat saatavilla ilman mainoksia. Älä kuitenkaan huolehdi suosikki luojiesi lyhentämisestä. Kun katsot videota kanavalla, joka yleensä näyttää mainoksia, he saavat osan YouTube Premium -tilausmaksustasi.
 • Offline-videot: Voit tallentaa videoita napin painalluksella myöhemmin katsottavaksi, vaikka et olisikaan Internetissä.
 • Taustatoisto: Tämän ominaisuuden avulla voit toistaa YouTube-videoita taustalla mobiililaitteella, mikä on hyödyllistä musiikin kuunteluun muita sovelluksia käytettäessä.
 • YouTube Music Premium: Tämä palvelu on käytettävissä verkkoselaimen kautta osoitteessa music.youtube.com (ja YouTube Music -mobiilisovelluksella). Tämä palvelu tarjoaa helpon tavan kuunnella suosikkimusiikkiasi, katsella suosikkiryhmiesi videoita ja löytää uutta musiikkia, kaikki ilman mainoksia.
 • YouTube Originals: Tämä sisältö on peräisin YouTube Redistä. Se sisältää alkuperäisiä elokuvia ja sarjoja suosituilta YouTubereilta ja valtavirran tähdiltä.
 • YouTube Kids: YouTube Kids -sovellus saa mainoksettoman käyttökokemuksen ja pääsyn offline-pelaamiseen.

Mitä ovat YouTube Originals?

YouTube Originals ovat sarjoja ja elokuvia, jotka löydät vain YouTubesta. Alkuperäisessä YouTube Originals -levyssä esiteltiin YouTube-tähtiä. Se on laajentunut kattamaan erilaisia ​​todellisuusohjelmia ja ohjelmoituja ohjelmia, mukaan lukien kriitikoiden ylistämä Karate lapsi jatkosarja Kobra Kai.

Mikä on ero YouTube Premiumin ja YouTube TV: n välillä?

YouTube Premium on YouTube ilman mainoksia sekä ylimääräistä sisältöä ja ominaisuuksia. YouTube TV on suora kaapelivaihtoehto. Nämä ovat erillisiä palveluja, eikä rekisteröityminen yhteen anna sinulle pääsyä toiseen. Sekä YouTube Premium että YouTube TV antavat sinulle pääsyn YouTube Originals -palveluun. YouTube-TV-tilaajat katsovat kuitenkin edelleen mainoksia tavallisissa YouTube-videoissa eivätkä voi käyttää muita YouTube Premium -etuja. Jos rekisteröidyt YouTube Premiumiin ja YouTube TV: hen samalla sähköpostiosoitteella, voit kirjautua sisään YouTube TV: hen ja katsoa YouTube-videoita ilman mainoksia. Näin sinun ei tarvitse hypätä edestakaisin YouTube TV: n ja tavallisen YouTube-sivuston välillä. Se on kuitenkin näiden kahden palvelun integraation laajuus.

Onko YouTube Premium kaapelin vaihto?

YouTube Premium ei korvaa kaapelia suoraan samalla tavalla kuin TV-suoratoistopalvelut, kuten YouTube TV, Sling TV ja Hulu Live TV: llä. Sillä ei ole suoria televisiokanavia, joten et voi käyttää sitä kaapeli- tai satelliittitelevisio-ohjelmien katseluun. Jos et katso paljon tavallista televisiota ja nauti YouTuben sisällöstä, se on erilainen tarina. Koska YouTube Premium tarjoaa sekä YouTube-sisältöä että YouTube Originals -mainoksia ilman mainoksia, se voi korvata kaapelin ensisijaisena viihteen ja uutisten lähteenä.

Alkuperäisten ohjelmien katselu YouTube Premiumissa

YouTube Premium on YouTube ilman mainoksia. Jos osaat käyttää YouTubea, selvität YouTube Premiumin. Jos haluat tutustua joihinkin YouTube Originals -tapahtumiin, tee se seuraavasti:

 1. Mene YouTube.com ja valitse Kirjaudu sisään Kirjaudu sisään YouTube Premium -tilillesi.

 2. Valitse Alkuperäiset vasemmalla puolella.

  Alkuperäiset-otsikko YouTubessa

 3. Selaa alaspäin löytääksesi sarjan tai elokuvan, jonka haluat katsella. Valitse Pelaa kaikki jonottaa koko sarja tai valita yksittäinen jakso katsottavaksi.

  YouTube Premiumin alkuperäiset sivut

Mikä on taustan toisto?

Taustatoisto on YouTube Premium -ominaisuus, joka on saatavana YouTube-mobiilisovelluksessa. Ilman YouTube Premiumia videotoisto pysähtyy heti, kun poistut YouTube-sovelluksesta käyttämään toista sovellusta. Tämän ominaisuuden avulla videoiden toistoa voidaan jatkaa joko kuva kuvassa -kuvana tai taustalla. Näin voit käyttää taustapeliä:

 1. Käynnistä YouTube-sovellus ja kirjaudu sisään Google-tilille YouTube Premium -tilauksella, etsi sitten video ja toista se.

 2. Napauta Koti laitteen painikkeella palataksesi puhelimen aloitusnäyttöön.

  Bobin hampurilaisia ​​soittavan puhelimen Koti-painike YouTube-sovelluksessa

 3. Video näkyy pikkukuvan muodossa. Vedä pikkukuva haluamaasi kohtaan tai napauta X sen poistamiseksi.

  YouTube-video näkyy pikkukuvana Android-aloitusnäytössä

 4. Keskeytä tai pysäytä video avaamalla ilmaisinalusta.

  Android-järjestelmäalusta, jossa on videotoistovaihtoehdot

Videon toistaminen taustatoistotilassa on hyödyllistä podcastien, musiikin ja soittolistojen kuuntelemiseen jättämättä YouTube-sovellusta auki. Voit avata muita sovelluksia ja lukita puhelimesi, ja videon toisto jatkuu.

Videoiden ja musiikin lataaminen YouTube Premiumin avulla

YouTube Premiumin avulla voit ladata ja tallentaa videoita toistoa varten, kun sinulla ei ole internetyhteyttä. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain YouTube- ja YouTube Music -sovelluksissa. Se ei salli sinun ladata videoita YouTube-verkkosivustolta vapaasti. Näin voit ladata videoita YouTube-sovelluksesta:

 1. Avaa ladattava video YouTube-sovelluksessa ja valitse ladata toistoikkunan alla.

 2. Valitse haluamasi videolaatu ja napauta sitten OK.

 3. Mene Kirjasto välilehti ja napauta Lataukset nähdäksesi videon, kun sen lataaminen on valmis.

  YouTube Premiumin latauspainikkeet

Suurimmaksi osaksi voit katsella ladattuja videoita milloin haluat, mutta siinä on joitain rajoituksia:

 • Voit katsella ladattua videota vain kirjautuneena YouTube-sovellukseen YouTube Premium -tililläsi.
 • Sinun on muodostettava Internet-yhteys vähintään kerran 30 päivässä, tai menetät pääsyn ladattuihin videoihisi, kunnes muodostat yhteyden uudelleen.

Mitä tapahtui YouTube Redissä?

YouTube Premium korvasi YouTube Redin vuonna 2018. Se sisältää samat edut kuin YouTube Red, kuten videot ilman mainoksia ja joitain uusia ominaisuuksia. YouTube Red -tilaajat siirrettiin automaattisesti YouTube Premiumiin, kun se käynnistettiin.