Skip to content

Mikä toimii Google Homen kanssa?

13 de heinäkuu de 2021

Google Home (mukaan lukien Google Home Mini ja Max) tekee muutakin kuin suoratoistettua musiikkia, soittaa puheluja, antaa tietoja ja auttaa ostoksia. Se voi toimia myös kodin elämäntapakeskuksena yhdistämällä sisäänrakennetun Google Assistantin tehon yhteensopiviin muihin tuotteisiin seuraavissa kategorioissa:

 • Google-tuotemerkit, kuten Chromecast, Chromecast Ultra, Chromecast for Audio.
 • Tuotteet, joissa on sisäänrakennettu Google Chromecast.
 • Älykkään kodin laitteet yli 150 kumppaniyritykseltä, jotka sisältävät yli 1000 tuotetta, kuten valvontakamerat, ovikellot, lukot, termostaatit, valot, kytkimet, pistorasiat / pistokkeet ja paljon muuta.
PetNet Smart Feeder -sovelluksen avulla voit hallita lemmikkisi ravintotarpeita Google Homen avulla.

Kuinka kertoa mikä toimii Google Homen kanssa

Tarkista, onko tuote Google Home -yhteensopiva, tarkistamalla pakkausmerkinnät, joissa todetaan

 • Chromecast tai Sisäänrakennettu Chromecast
 • Toimii Google Homen kanssa
 • Toimii Google Assistantin kanssa

Jos et voi vahvistaa Google Home -yhteensopivuutta pakkausmerkintöjen avulla, tarkista tuotteen virallinen verkkosivusto tai ota yhteyttä kyseisen tuotteen asiakaspalveluun.

Google Homen käyttö Chromecastin kanssa

Google Chromecast -laitteet ovat mediavirtaimia, jotka on liitettävä HDMI-yhteensopivaan televisioon tai stereo- / kotiteatterivastaanottimeen. Tavallisesti sinun on käytettävä älypuhelinta sisällön suoratoistamiseen Chromecast-laitteen kautta nähdäksesi sen televisiossa tai kuullaksesi sen äänijärjestelmän kautta. Jos kuitenkin muodostat pariliitoksen Chromecastista Google Homen kanssa, älypuhelinta ei tarvita Chromecastin ohjaamiseen (vaikka pystyt silti).

Google Homen käyttäminen tuotteilla, joihin on sisäänrakennettu Chromecast

Monet televisiot, stereo- / kotiteatterivastaanottimet ja langattomat kaiuttimet tukevat sisäänrakennettua Google Chromecastia. Tämän tekniikan avulla Google Home voi toistaa suoratoistettavaa sisältöä televisiossa tai äänilaitteessa, mukaan lukien äänenvoimakkuuden säätö, liittämättä ulkoista Chromecastia. Google Home ei kuitenkaan voi ottaa Google Chromecastin sisäisiä laitteita käyttöön tai poistaa niitä käytöstä. Chromecast Built-in on saatavana yhä useammalle Sonyn, LeECO: n, Sharpin, Toshiban, Philipsin, Polaroidin, Skyworthin, Soniqin ja Vizion televisioille sekä Integran, Pioneerin, Onkyon, kotiteatterivastaanottimille (vain äänelle). ja Sonyn sekä langattomat kaiuttimet Viziosta, Sonylta, LG: ltä, Philipsiltä, ​​Band & Olufsenilta, Grundigilta, Onkyolta, Polk Audiosta, Rivalta, Pioneerilta.

Google Home -kumppanilaitteiden käyttäminen

Tässä on esimerkkejä yli 1000 mahdollisesta tuotteesta, joita voit käyttää Google Homen kanssa.

 • NEST-termostaatit ja valvontakamerat: Nest-termostaattien avulla voit kertoa huoneen lämpötilan Google Homen avulla sekä nostaa tai laskea lämpötilaa yleisesti (lämpimämmäksi / viileämmäksi) tai tiettyyn lämpötilaan. Jos sinulla on Chromecast yhdistetty televisioon tai televisioon, jossa on sisäänrakennettu Chromecast, pyydä Google Homea näyttämään NEST-kamerasi video televisiossasi.
 • Philips HUE -valot: Jos Google Home -laite on yhdistetty Philips HUE -valojärjestelmään, Google Home sytyttää tai sammuttaa valot. Jos sinulla on Philips HUE: n väriä vaihtavia valoja, pyydä Google Homea vaihtamaan valojen väri. Jos asennat HUE-valot useaan huoneeseen, Google Home ohjaa niitä erikseen.
 • Elokuun Smart Lock: Jos linkität Google-kodin August Smart Lockiin, käske Google-kotiasi pyytää Augustia lukitsemaan tai avaamaan ovesi. Google Home ohjaa eri lukkoja erikseen.
 • Samsung SmartThings: Tämä tuotekokoelma sisältää valot, älykkäät pistorasiat, termostaatit ja jopa vuodonilmaisimen. Kun käytät SmartThings-keskitintä yhdyskäytävänä, käytä Google Homea kaikkien SmartThing-laitteen tehtävien hallintaan, kuten valojen sammuttaminen ja sammuttaminen sekä termostaattien säätäminen. Käynnistä älykkäiden pistokkeiden avulla myös tavalliset laitteet ja niihin mahdollisesti liitetyt valot.
 • Logitech Harmony -kaukosäädin: Käytä Google Homea useiden laitteiden hallintaan, mutta niiden on oltava Google Home -yhteensopivia. Jos sinulla on Logitech Harmony Elite tai Harmony-kaukosäädin, joka toimii yhdessä Harmony Hub -sovelluksen kanssa kodin viihdelaitteiden hallintaa varten, liitä Google Home Harmony Remote -järjestelmään ongelman kiertotapana. Harmony Remote / Hub -sillan avulla Google Home voi pyytää sitä kytkemään TV: n, Roku tai Xbox päälle tai pois päältä, siirtymään tietylle TV-kanavalle (joko nimen tai numeron mukaan), siirtymällä Netflixiin tai Huluun mediassasi suoratoista, nosta ja laske äänenvoimakkuutta ja paljon muuta.
 • Blossom Smart Sprinkler -järjestelmän ohjain: Jos sinulla on elektronisesti ohjattava sprinklerijärjestelmä, vaihda sen ohjain Google Home -yhteensopivaan kukkaan. Kun yhteys on muodostettu, pyydä Google Home -ohjelmaa kastelemaan nurmikkoa. Voit jopa nimetä sen lopettamaan tietyn ajanjakson jälkeen.
 • GE Select Wi-Fi Connected Appliances: GE-jääkaappi, liesi / keittotaso, seinäuuni, astianpesukone, pesukone / kuivausrumpu tai ilmastointilaite, joka käyttää Geneva Home -komento -käyttöliittymää, tukee Google Homea (Geneven kautta) tiettyjen laitteiden toimintojen suorittamiseen, kuten uunin lämmittämiseen tai astianpesukone.
 • PetNet Smart Feeder: PetNet Smart Feeder -sovelluksella voit hallita lemmikkisi ravintotarpeita Google Homen avulla. Älykäs syöttölaite tallentaa useita kiloja ruokaa ja antaa oikean määrän lemmikkisi tarvitsemaa aikataulua. Tai kerro älykkäälle syöttölaitteelle Google Homen avulla, milloin ja kuinka paljon lemmikkisi ruokitaan.

Mitä Google-yhteensopivan tuotteen käyttö on välttämätöntä

Google Partner -tuotteissa on mitä tarvitset aloittaaksesi. Esimerkiksi televisioille Chromecast tarjoaa HDMI-yhteyden ja virtalähteen. Tuotteet, joissa on sisäänrakennettu Google Chromecast, ovat jo valmiina. Stereo- / kotiteatterivastaanottimille ja virtalähteille tarkoitetuissa kaiuttimissa Chromecast for Audiossa on analoginen 3,5 mm: n ulostulo kaiuttimien liittämistä varten. Jos sinulla on vastaanotin tai kaiutin, johon on jo sisäänrakennettu Chromecast, yhdistä se suoraan Google Homeen. Google Home -yhteensopiville termostaateille, älykytkimille ja pistokkeille (pistorasioille) toimitat oman lämmitys- / jäähdytysjärjestelmän, valot tai muut liitännäislaitteet. Jos haluat kokonaisen paketin, etsi sarjoja, jotka sisältävät useita älykkäitä ohjauskohteita yhdessä paketissa, sekä keskittimen tai sillan, joka mahdollistaa yhteydenpidon Google Homen kanssa. Esimerkiksi Philips HUE -aloituspaketissa on neljä valoa ja silta. Samsung SmartThingsin avulla aloitat keskittimestä ja lisäät sitten valitsemasi yhteensopivat laitteet. Vaikka tuotteet tai sarjat saattavat olla yhteensopivia Google Homen ja Assistantin kanssa, ne saattavat vaatia myös oman älypuhelinsovelluksen asentamisen, mikä mahdollistaa älypuhelimesi alkuasetusten tekemisen ja tarjoaa myös vaihtoehtoisen ohjausmenetelmän, jos et ole lähellä Google-kotia. Kuitenkin, jos käytät useita yhteensopivia laitteita, on helpompaa käyttää Google Home -ohjelmaa niiden kaikkien hallitsemiseksi sen sijaan, että sinun tarvitsee avata kutakin yksittäistä älypuhelinsovellusta. Voit jopa hallita Google Home -ohjelmaa tietokoneellasi.

Kuinka linkittää Google Home kumppanilaitteisiin

Jos haluat muodostaa pariliitoksen yhteensopivasta laitteesta Google Homen kanssa, varmista ensin, että tuotteeseen on kytketty virta ja että se on samassa kotiverkossa kuin Google Home. Saatat myös joutua lataamaan älypuhelinsovelluksen kyseiselle tuotteelle ja suorittamaan lisäasetukset, minkä jälkeen voit linkittää sen Google Home -laitteeseesi seuraavalla tavalla:

 1. Avaa Google Home -sovellus älypuhelimellasi.

 2. Napauta Kotiohjaus.

 3. Mene Laitteet ja napauta Lisätä (tai + kuvake näytön oikeassa alakulmassa).

 4. Valitse laite, jonka haluat yhdistää / pariliittää Google Home -palveluun, ja noudata muita asennusohjeita. Käyttää Nimimerkki merkitä laitteesi ja Huoneet määrittää yksi tai useampi laite tiettyyn sijaintiin.

 5. Kun linkitys / pariliitos on valmis, napauta Tehty. Tämän jälkeen voit hallita laitetta Google Homen kautta suullisten komentojen avulla.

Tuotteet, joissa on sisäänrakennettu Google Assistant

Google Homen lisäksi tietyissä muissa kuin Google Home -tuotteissa on sisäänrakennettu Google Assistant. Nämä laitteet suorittavat suurimman osan tai kaikki Google Homen toiminnoista, mukaan lukien Google-kumppanituotteiden hallinta ilman, että todellista Google Home -yksikköä olisi läsnä. Google Assistantin sisäänrakennettuja tuotteita ovat: Nvidia Shield TV -mediasuoratoistolaite, Sonyn ja LG: n älytelevisiot (2018-mallit) sekä valitut älykaiuttimet Ankerilta, Best Buy / Insignia, Harman / JBL, Panasonic, Onkyo ja Sony. Google Assistant on myös rakennettu uuteen tuoteryhmään, ”älynäyttöihin”, kolmelta yritykseltä: Harman / JBL, Lenovo ja LG. Nämä laitteet ovat samanlaisia ​​kuin Amazon Echo Show, mutta Google Assistantin sijaan Alexa.

Google Home ja Amazon Alexa

Monet Google Homen kanssa toimivat tuotemerkit ja tuotteet toimivat myös Alexa Skillsin kautta Amazon Echo -tuotteiden ja muiden Alexa-yhteensopivien älykaiuttimien ja Fire TV-suoratoistolaitteiden kanssa. Tarkista Toimii Amazon Alexan kanssa tuotteen pakkauksessa.